urmasmuld
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
urmasmuld
Memberurmasmuld
MemberTäiesti toetan seda mõtet. Kaevaku kraavi, ehk leiab mõne uue sitikaliigi..
urmasmuld
MemberPalju, palju õnne Margus !!!
november 25, 2009 at 9:10 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #237044urmasmuld
MemberPäris kole pilt oli jah.http://www.youtube.com/watch?v=65xb52D3Yw4
Top 5 surumise õnnetused. Kes tunneb ära esimesel kohal oleval videol mehe kes kangi kätte annab??
Hehe. Herr Gröön on see poisu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 23, 2009 at 9:41 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236565urmasmuld
Memberja algajatele soovitus kontrollige alati enne surumist oma haaret kangi ümber, pange korralikult talki ning kindlasti kui peopesad on higised ärge kangi kätte võtke !!! –kes kohal oli teab, mida ma räägin
mina olin see mees, kellele kukkus 140kg otse rinnale ja uskuge mind see polnud mõnus
rahustuseks nii palju, et käisin hiljem ka traumapunktis ja öeldi et lihtsalt kerge põrutus on rinnakul, kuid kõigil ei pruugi nii hästi minna
Ise paraku ei näinud, aga kui sa mulle sellest rääkisid et jäin sellest vaatepildist ilma, olid sul silmad punased nagu oleksid just ujumast tulnud :S
november 22, 2009 at 10:44 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236388urmasmuld
Member-67,5 kehakaalus oli I koht Tõnis Kukel kes surus 115kg juMa sellist nime protkollis ei näegi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Millist protokolli sa nüüd vaatad ?http://www.rskpower.com/index.php?subactio…mp;ucat=39&
Kehakaal kuni 67,5 kg
1. Kristjan Kapsi /04.06.93 Olust. TMK 60,7 52,5 kg 44,30
november 22, 2009 at 10:35 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236385urmasmuld
MemberKuram, isegi oleks võinud lolli mängida ja -67,5 kg osaleda, oleks kah diplomi saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kedagi selles kaalus polnud kui välja arvata 1 noor, kes surus 52,5
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 22, 2009 at 10:32 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236383urmasmuld
MemberAga ,et seal osaleda ei pea ma olema ju mingi klubi liige nt SK Jõumees või midagi taolist?Eip, osaleda võib kes aga tahab, tulgu või otse tänavalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mitte mingeid piiranguid selles suhtes pole, ei pea olema EJTL liikmemaks ega midagi sellist tasutud.
november 22, 2009 at 10:29 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236381urmasmuld
MemberKas ilma särgita suruti ka ikka pausiga? Kui nii, siis 182.5kg ilma särgita ja pausiga on väga kõva tulemus.Ikka käskluse peale jah
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise küll konkreetset katset ei näinud, kui pikalt kohtunik oodata lasi, Elar teab ehk täpsemalt.
november 22, 2009 at 10:21 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236375urmasmuld
MemberPOWER CUP’il pole tegelikult lubatud surumissärki kasutada (http://www.rskpower.com/index.php?subactio…mp;ucat=39& loe punkti 3.), ainult viimasel etapil tohtis. Raimoga sai arutatud, et järgmine aasta tuleb ilmselt eraldi arvestus varustusega ja ilma varustuseta surujatele
november 22, 2009 at 10:01 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236368urmasmuld
MemberLoomulikult tasub tulla, seal kõrgemates kaaludes (alates 75kg vms.) on juba tase kõrge, aga väiksemates kaaludes palju võistlejaid tavaliselt pole ja tase ka ikka nõrk
november 22, 2009 at 9:56 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236362urmasmuld
MemberOkei,mis mõttes I etapp,kas on siis mitu etappi kuhu oma klassi parimad võistlema lähevad?No see on nii iga aasta olnud, et POWER CUP koosneb 4-5 etapist, millest peab osa võtma vähemalt 3 vms. etapist et karikale võistelda (1 aasta oli isegi jõutõmme ja kükk ka sees, aga enam mitte). Iga etapp on erinev : tavaline surumine (max.), korduste peale, kaldpingil jne. jne.
november 22, 2009 at 9:51 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236360urmasmuld
MemberHeh, vähemalt 2 kohtunikku olid tasemel mu meelest. Raimo Kaasik omab A kat. kohtuniku tunnistust ja Janek Nurmeots teab ka jõutõstmisest nii mõndagi (Ma ei tea kas tal on tunnistus või mitte). Ja usun, ega ka kolmas kohtunik nõrk polnud. Leebemad olid nad just sellepärast et julgeksid tulla võistlema ka need tegelased kes pole kunagi varem võistlenud ja olgem ausad, ei tea reeglitest muhvigi (ei ole enam isegi 100% kursis nendega
november 22, 2009 at 9:37 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236358urmasmuld
MemberJajah, protokoll sai nüüd ülesse ja veidi muditud kah et ilusam/arusaadavam oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lisan mõne aja pärast ka Faili, kes soovib omale arvutisse laadida vms

@ Tulevane Kulturist
Ma usun, et Jaanuari lõpus-Veebruari alguses peaks olema POWER CUP I etapp, detsembri kuu jooksul peaks Raimo lisama ka järgmise aasta võistluste kalendri.
november 20, 2009 at 12:02 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #235933urmasmuld
MemberParem mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma ei kujuta ette kuhu need võistlejadki sinna saali ära mahuvad. Arvatavasti jagatakse võistlejad gruppidesse, muidu ikka väga keeruline seda võistlust läbi viia. Suurt saali võistlusteks ei saadud, seega toimub võistlus jõusaalis, mis korraga küll 48 võistlejat ilmselt ei mahuta

Võistlus toimub siiski suures saalis, tänu rohkele osavõtule. Nii et võtke ka endaga publikut kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused