urmasmuld
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuni 17, 2012 at 6:54 e.l. in reply to: 1. Klassikalise Jõutõstmise Maailmakarikavõistlus – Alex-Edward Rausi maailmarekord on kinnitatud #70507
urmasmuld
MemberVägev!
Palju õnne !!!
urmasmuld
MemberÕnnitlused
veebruar 4, 2011 at 3:38 p.l. in reply to: Valminud on Eesti Jõutõsteliidu ametlik kodulehekülg! #288926urmasmuld
MemberTäitsa vonks leht.
—-
edit
—-
Hehe, ma ei teadnudki et POWER veel EJTL liikmesklubi on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>POWER sisuliselt surnud, võistlusi ka enam ei korralda.
urmasmuld
MemberÕnnitlused võidu puhul.
urmasmuld
MemberPalju õnne, Margus ! ! !
urmasmuld
MemberKa Viljandis toimuvad regulaarselt võistlused, mis aga alates järgmisest aastast saab on väga suure küsimärgi all…
urmasmuld
Memberseni minu lemmik
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mnjah, kargas nagu pärdik ringi ja lõpus maandus rusika otsa. Ülikõva
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 23, 2010 at 7:09 p.l. in reply to: RSK POWER CUP 2010 VIIE ETAPILINE SEERIAVÕISTLUS SRUMISES!!! #251670jaanuar 21, 2010 at 10:34 e.l. in reply to: RSK POWER CUP 2010 VIIE ETAPILINE SEERIAVÕISTLUS SRUMISES!!! #251204urmasmuld
Memberurmasmuld
MemberPalju õnne !
urmasmuld
MemberPalun väga :
http://www.silbaum.net/voistlused/EJTLvoistlus.html
alates 2005 aastast kõik protokollid seal
urmasmuld
MemberSee ei ole küll see võistlus, mille jaoks spetsiaalselt vormi tegema peab.Täpselt nii, see on võistlus kõigile kus võivad osaleda kõik kel seni võistluskogemust pole. Sel aastal viidi siis Maakonna MV POWER CUP’ist lahku, eelmine aasta peeti seda koos ja siis võis viimasel etapil varustust kasutada. Sel aastal aga ei või ühelgi võistlusel särki kasutada.
urmasmuld
MemberKas need westside jüngrid kükivadki ainult laialt? IPF liigas pole ju sellise kükiga midagi teha?
Äkki teadjamad vennad viitsivad vastata…
Päris laiad kükid minu meelest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.silbaum.net/video_pilt/video.html
urmasmuld
MemberRõõm kuulda, et juba parem. Jõudu ja jaksu !
-
AutorPostitused