ÜRASK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ÜRASK
Membernjh

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ÜRASK
MemberTihedamini on hakkanud esinema seda Tribulus Pro kasutamisel…
ÜRASK
MemberKunagi ammu siis kui sind veel ei olnud tekkiss mul ka erektsioon kui rappuva trolliga sõitsin. Aga lõua-tõmbamise peale mul küll telk püksi ei tekkinud
ega mul ei ole mingeid kalduvusi sellel teemal, vastik on trenni edasi teha löga täis pükstega… lihtsalt tahaks teada milles probleem…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ÜRASK
MemberSooritades viimset pingutust maksimaalsest , siis juhtub selline asi. See juhtub põhiliselt lõuga tõmmates või jala tõsteid tehes (kõhule)… Küsimus on selles ,et millest see tuleneb ? Tänud
detsember 22, 2008 at 10:31 p.l. in reply to: Mitu Kanterit või riigikogulast suudaks alistada kabetaja rinnalt surumises? #176037ÜRASK
MemberPresident Bush: 5 reps of 185 lbs.Brady Quinn: Max – 350 lbs. and 28 reps of 225 lbs.
Yao Ming: Max – 300 lbs.
Former Cowboys offensive lineman Larry Allen: Max – 700 lbs.
Former NHL hockey goon Tony Twist: Max – 405 lbs.
Refrigerator Perry: Max – 465 lbs.
LaDainian Tomlinson: Max – 430 lbs.
The Rock: Max – 425 lbs.
Reggie Bush: Max – 335 lbs.
Matt Leinart: Never did one (Somehow I’m not surprised).
Power lifter and world bench press record holder Scot Mendelson: Max – 715 lbs.
MMA fighter and former pro football player Bob “The Beast” Sapp: Max – 600+ lbs.
Titans offensive lineman Justin Geisinger: Max – 600 lbs. and 43 reps of 225 lbs.
Former wrestler SuperFly Jimmy Snuka: Max – 525 lbs.
Shaq: Claimed Max – 455 lbs.
Arnold Schwarzenegger: Best ever Max – 455 lbs.
JaMarcus Russell: Max – 335 lbs.
49ers Tight End Vernon Davis: Max – 465 lbs.
Olympic Gold medalist and current pro wrestler Kurt Angle: Max – 420 lbs.
Dwight Howard: Max – 345 lbs.
Jacksonville Jaguars defensive tackle Derek Landri: Max – 425 lbs.
Actor Hugh Jackman: Max – 315 lbs. (during X-Men)
Former wrestler Brett “The Hitman” Hart: Max – 405 lbs.
Actor Will Smith: Max – 385 lbs. (during I-Robot)
100 meter dash world record holder Maurice Green: Max -365 lbs.
Michael Vick: Max – 335 lbs.
Tedd Ginn Jr.: Max – 250 lbs.
Former wrestler Lex Luger: 5 reps of 405 lbs.
Actor Jack Lemmon: Claimed Max – 300+ lbs. (I assume this is a joke)
Tiger Woods: Max – 300 lbs. Reportedly does reps at 190 lbs.
Wilt Chamberlain: Witnesses claim he once benched 465 lbs.
müstilised raskused…hästi ei usu ,et bush va nahk 185 lbs 5 korda suruda (83kg)
ÜRASK
Memberminu puhul ka see müüt paika ei pea… jõusaalis käima hakkasin ,hakkasin kasvama nii laiuselt ,kui ka pikkuselt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ÜRASK
MemberMinu teada valib tooteid programm oma äranägemise järgi, st. et meie ei tea, mis toode homme sooduka all on, nii et sellekohast infot ei oska anda ehk Rebane oskab sellele täpsemalt vastata, kuid mis puudutab hinna mittemuutmist, siis kui seda märkate andke koheselt teada info@fitness.ee ja saate igal juhul oma tooted soodsama hinnaga kätte.Aitäh informatsiooni eest.
ÜRASK
Memberkle ma olen ~170cm ja kaalun 50kg
ÜRASK
MemberMarek Kalmus !
ÜRASK
MemberTahad personaalset kava, telli webtreenerist. Veidikese raha eest saad omale asjatundja poolt koostatud Sinu vajaduste järgi paikapandud toitumiskava, mis tõesti toimib.350.- veidike ??????????????
ÜRASK
Memberjayl on selg nagu laudauks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ÜRASK
Memberkui palju seda manustama peaks enne trenni ???
ma kaalnu ksuki 50 tuuri ja söön tavaliselt 1/3!??
oktoober 18, 2006 at 7:30 e.l. in reply to: Mida süüa, et lihased kasvaksid ja massi tuleks juurde? #92655ÜRASK
Memberpärmi ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !!!ÜRASK
Memberaga kust seda pärnust saada? Pole nagu eriti kusagil pärnus muud näinud kui biolabTelli fitnessi kodukalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mingi 40eeku läheb rohkem…ennem ma maksaks 40 eeku rohkem kui jooks mingit “kust”.
**Tglt Pärnus Kaubamajaka apteekis peaks olema Tai Kane stuffi (kreatiini,protriini,sheiker,aminohappeid ja vist veel midagi)
ÜRASK
Membersee BIOLAB on täielik okse !!!
Ma olen tarbinud seda ja seal on taga kirjas kuida võtta…ma võtsin 1g per 1keha kg..!
Soovitan osta Fasti tooteid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused