Uranius
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Uranius
MemberMa olen ka mõelnud samade kavade tellimise peale, aga olen suht kõhkleval seisukohal, sest ma ei kujuta ette, et millinsed need välja näevad.
Kas kuskil saaks kasvõi ühte päeva või osa sellest piiluda, et milline see välja näeb?
Muidu tellin ära, maksan 900.- eeku ära ja pärast tuleb välja, et ma ei saagi seda mingil põhjusel kasutada.
Ette tänades!
Uranius
MemberMul “klompi” küll kurku ei tekkinud. Ja arstid ütlesid, et kuu aega ei tohiks otseselt spordiga tegeleda – verejooksu oht. Muid tüsistusi ei tohiks küll sporditegemisega kaasneda. Mina hakkasin vaikselt liigutama juba paari nädala pärast – jooksin, ujusin.
Aga eks see ole hästi individuaalne ja eelkõige peaks lähtuma oma enese- ja kõhutundest.
Head paranemsit igatahes!
Uranius
MemberNana´ga täitsa nõus – teisel päeval olid veel paremad.
Aga siiski superhüperluks maitsvad!
Uranius
MemberAitäh kõigi kommentaaride eest igatahes – veidi ainest edasimõtlemiseks, -tegemiseks ikka sain.
Resümeerisin siis enda jaoks selle, et enne Bodypump`i jõusaal ette ja laks missugune
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja lisaks veel Pumbas raskusi juurde, ehkki mulle tundub juba praegu, peale intensiivset 4-kuulist treeningut, et on teksade reieosa veidi rohkem ümber kui enne… Aga see selleks. Pelaegi on võimalus võtta endale personaaltreener, aga see on võimalus.Toitumiskava peale hakkan siis ka mõtlema – võibolla tõesti on see ülioluline, sest siinses foorumist sellest väga palju räägitakse. Kõik muudkui söövad ja söövad… Samas pean märkima, et peale intensiivset spordiga tegelemisega alustamist on söögiisu märgatavalt tõusnud, nii et seda peab suisa teadlikult ohjeldama. Aga saab hakkama.
Aga energialaksu saab spordist küll ja isegi nii, et mõned sõbrad olen suutnud sellega nakatada. Eks õllekõhtudest saavad ühel hetkel six-pack´iga kõhud.
Tänud veelkord!
P.S. Olen Tartus jah (keegi vist küsis)
Uranius
MemberSiljaSpordis on müügil selline asi nagu Magneslife, pisike pudelike, 25.- krooni tk. Üks peale joomingut, kui võib tekkida oht hommikuseks pohmelliks ja teine siis hommikul peale ärkamist kui on tunda et pea katki ja enesetunne nigel on. Toimib täitsa priimalt – vähemalt minu peal.
-
AutorPostitused