Unisol
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Unisol
Memberolen jah paksuke,kuigi ega lihast on ka,ma ei näe selline tyypiline paks välja,ylejäänd osa on norm aint kõhuke eessiis kui kõhuke on ees siis on ka kindlasti “lovehandles” ja need teevad väljanägemise suht jahm…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tean kuna ise hetkel lihvin neid tasa ja targu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Unisol
Memberlaiad puusad mis teha?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just täpselt ja raske kondiga
Memberhetkel vöökoht 91cm…ega palju alla enam ei saa sellest ma usun, kuna kont kohe vastas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja seda saab ainult kirvega
MemberMis siis saaks, kui Edgar Savisaar lahutaks Vilja Savisaare-st.No asi ju tegelt väga lihtne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Edgar jääb siis ju viljatuks ja võib viljapeksu masina kappi ära panna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MemberMõlemad koos on ikkagi parim
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
😆Unisol
MemberPole ültse selle Fiti teemaga kursis… kuidas see on siis.Et keegi teeb postituse ja saab selle eest kohe fitte või peavad moderaatorid need kõik ise läbi lugema ja andma fitte?
Unisol
MemberÕnneks ei saa valida veel, väga hea ka. Täiega suvaNo jahm mis präegu viga. Riigis kehtib Demokraatia.. aga vaata kui sa valimas ei käi ja kõik vaatavad et see mõttetu on väga lihtne tekkida Diktatuuril ja see pole enam ültse nii roosiline
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (Ja mõnele kes ei tea mis asi on “Diktatuur”, siis see on ühe inimese valitsemine Nt. olid Diktaatorid A.Hitler(Saksaamaa) ja J.Stalin(venemaa)
Unisol
Memberaww, noo causal on nii, et …Hommikul
8:00 Võileib, kohvi, vesi ( kui on aega siis praen muna ja mingit vorsti vms kõrvale )
siis 12:00 tuleb Lõuna, kus ma tavaliselt tarbin 2 viilu leiba, tass mahla ning siis praad ala keedu kartul, liha + juurikaid mida pannakse
3-4 satun koju siis olenevalt sellest söön enamvähem sama koosluse, mis 12 ajal.
ja sellega tavaliselt lõppeb minu söömine
Õhtuti arvuti taga askeldades vb joon ala mahla, vett või limpsi ja söön soolapähklit.
Magusat söön väga harva viimase aasta jooksul. Vb kord kuus.
Limpsi ja soolapähklit….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Unisol
Memberjaa päris hää saade!Täna oli mingi kaevuriga .Igati viisakas mees oli
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ostis ikka naisele lille nii nagu peaks
MemberVahepeal trennis hea Ramsteini kuulata…. oleneb laulust muidugi… paar head lugu on mida kuulata neilt… annab korraliku energia kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>N: Ramstein-Sonne
Ramstein-Mutter
Unisol
Memberoli endale ka mõte osta ergomeeter, kuna ei viitsi selle crosstraineriga teha…. tüütuks muutub päris ruttu
MemberNo ma üritan kodus crosstraineriga teha ja siis jõusaalis veloga…. ja vaatan mida suhu pistan ja igasuguseid fantasid ja coca colasid ei tarvita enam ammu
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Unisol
MemberHetkel keskendun rohkem kaalust maha saamisele ja käin jõusaalis 2x nädalas(T ja N). Teisipäeval on kogu ülakeha ja neljapäeval alakeha….
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seega oligi küsimus rinnalt surumise koha pealt… kuna teen suure raskusega siis see 3×3 tõsted on suht julm
MemberMa teen rinda 2 korda nädalas ja muidugi treenin ma kogu keha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Unisol
MemberWu Tang Clan – The heart gently weeps.mp3jaa vägahea lugu… kunagi sai kuulatud päris tihti
-
AutorPostitused