Unisol
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Unisol
MemberSeda peaks te ammu teadma, et puuviljad on süsivesikurikkad:) (nii kuivatatud kui värsked)niiet vabalt peale trenni banaani, õuna, viinamarju, rosinaid, datleid, kõike mis kotti mahub.
kookospähkel mahuks ka kotti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> järgmine trenn võtan siis selle kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Unisol
Membervabas foorumis võiks postituse väärtus olla hoopis nt 1 fit !Miks seal peab ültse midagi olema? Vaba foorum on vaba foorum ja selle eest et sa sinna midagi kirjutad(nagunii mitte midagi olulist) saad Fitte… Sorry aga ei näe sellel mõtet.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Unisol
MemberSöö rohkem kui kulutad, loomset valku vaja(liha siis jne), Jõutrenn(kui tahad, et see 10kg ei oleks rasv). Kiiresti ei saa midagi, kõik võtab aega..Tõsi ta on et kõik võtab aega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kasvõi inimese väljakujunemine:D seega varu endale kannatust ja anna minna, midagi ei muutu üleöö.Unisol
Memberveider
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mis seal veidrat on?
Unisol
Member105 olemas, kaal 75kg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tubli! Ma üritan varsti 100kg üless saada
MemberTalvel ja vihmase ilmaga on sellise asjaga päris korralik toas vurada aga suvel siis kui võimalus väljas teha ,siis eriti selle selga tee ei vii, kuna see muutub suht ruttu tüütuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga jahm see on minu arvamus
MemberPalju õnne ja edu edaspidiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Unisol
Member186cm, 85kg , 15a (2.nov 16
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Unisol
MemberMa arvan, et vabas teemas enam fitte ei saa. Jälgige nüüd sõbrad kuidas enam postitusi ei tekiega jahm nüüd jääb siin vist väga vaikseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> postituste arv päevas (kokku kõigil) 25
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Unisol
MemberMa kahm täna haige.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> palavikku 38.2 ja trenn jääb mul ka samuti täna ära ja söögi isu on suht 0-li lähedal
MemberSamas n2oilme ei ole ei nautlev ega ka r66mustav.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
…nagu ebameeldiv kohustus oleks t2ita.
No aga võib ju olla et see mingi kihleveo pärast
MemberHehe, keegi ei tee 5 korda nädalas
Membermul ümbermõõt 92-93, kuid olen ikka natuke ülekaaluline ( 84 kg, 175 cm pikk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)mul vöökoht 91-92 ja samuti törts rasva peal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olen 85KG ja 186CM pikkUnisol
MemberEi ole! Ka see üldlevinud masin pole täpne. Kui ei tea, ära kirjutagi. Mõõda täiteks ennast. Pikkus, kaal, ümbermõõdud jne.Pilt on rohkem kui tuhat sõna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ütleks ma sellepealeUnisol
Member400g Talleggi kanahakkliha, 250g ricottat, suur sibul, 3 küüslauguküünt, suur muna, sool-pipar. Just said valmis ja tulemus on väga hea ja mahlane:
Head isu mulle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pilti vaadates tuleb kohe selline tahtmine et hakkaks otsast närima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused