Unisol
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Unisol
MemberUnisol
Memberma usun , et võitja on ikka see kes on kaotanud oma kehakaalust suurema %-di…. kui kilodega siis oleks ebavõrdne ju….
Unisol
MemberNiipalju kui ma tänast osa nägin lõpust siis mind ärritas selle 180kgse pässi hädaldamine ja vingumine, võiks nad ta sealt saatest nahhui kihutada kui ise ei taha enda heaks teha..Ega jahm… tüüp suht ei pingutagi seal… iga kaader enamvähem tüüp sööb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Unisol
Membernii et siis väga hea laul…. 10-6 – 2 Tilka Vett
Unisol
Memberhttp://www.ibeatyou.com/competition/9f6176…ong-in-94-tupacNendele kes inglise keelt oskavad
Unisol
MemberÄkki see on uus ala ja tal on insider-info
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>haha testib seda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oot oot küll see massidesse jõuab kui beta testid läbi on 
Unisol
MemberSee on jonnipunni harjutus.
Olen ka selliseid kohanud.Meil ka jõusaalis üks selline tegelane kes seda teeb…. pole veel aru saanud miks ta seda teeb
MemberPULSS 220 ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>on ma mäletan koolis õpetati 220-vanus on MAX
Võistluspulss 90% maksimumist
Intensiivse treeningu pulss ~75%
Madal pulss ~60% (energiat toodetakse rasvadest)
Unisol
Memberkui ausalt oelda siis ma ei tea kumb see on kas verer6hk v6i pulss.Kui s6idan jalgrattaga(spordisaalis) siis n2itab 177 hzkui ma ei eksi siis eesmärgiks oli sul rasvapõletus?… no selliseljuhul on see pulss liiga kõrge minumeelest.Rasvapõletus pulss oli vist 220-vanus(16) ja siis sellest kuni 60%.Parandage mind kui ma eksin.
Unisol
Membervanus 16
Millel ta näitab?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vererõhku mõõdetakse ju ikka erinevate aparaatidega ja trenniajal need taaliselt ikka küljes ju pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seega on see pulls
Memberkas ka pildimaterjali enne ja pärast oleks võimalik näha? selline tulemus koos pildimaterjaliga on ülimalt motiveeriv kõikidele, et näidata, mida väimalik saavutada tahtejõu ja ettevõtmisega. Tubli töö!Vot pildimaterjali võiks vaadata küll
motiveeriks ennasti veel tagant järgi…. hetke kaal on 85 tahaks et oleks seal 70-ne kandis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Unisol
MemberNo ma usun need , kes keefiri ei joo joovad kindlasti piima , aga need kellel pole keefiri vastu midagi joovad keefiri
Unisol
MemberÕnnitlused ka kanepist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Unisol
MemberTubli! Ma üritan varsti 100kg üless saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>100KG olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jabadabaduuuuuu , nüüd tuleb uus siht silmeette võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Unisol
MemberKõrvad tunduvad et on tavalised aga ega ei tea ju mida inimesed näevad. 35 kilosed naised ütlevad ka ju et on paksudNo naised on naised ära seda unusta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Iga naine tahab alati natuke kergem olla kui ta hetkel on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused