unevenbog
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
unevenbog
MemberKui pikk sa oled ja mis su algkaal oli kui saladus pole?olin siis 87-88kg ja pikkus 189cm .. tugevama kehaehitusega
hetkel siis 74.5 … natukene liiga vähe juba
unevenbog
Membertänud vastajatele.
lähiajal lähen soetan endale siis midagi
unevenbog
MemberLihtsalt huvi pärast- palju sa enne kaalusid, et niii palju alla võtsid ? Ja kui palju rasvaprotsent langes selle ajaga ?rasvaprotenti pole kunagi mõõta lasknud kahuks
noo enne kaalusin umbes 87-88kg ja pikkus 189 .. ja olen üldiselt ikka vähe suurema kondiga..
peale thermonexi lõppu olin ka siis umbes 77-78 ..
Lihaste kaotusest nii palju ,et mul polnud suurt midagi … võibolla 10st kilost mingi 1kg oli lihast
unevenbog
Memberpalju lihast selle ajaga kaotasid? või polnud midagi kaotada ja võtsid maximumi rasvapõletusest?ega mul erilisi lihaseid ei olnudki …
alguses sõin jah väga vähe …. ja tegin jõusaalis velot ca 45-55minutit .. põhimõtteliselt mingi 4-6x nädalas…
vahapeal hakkasin peale velo veel ülepäeviti ujumas käima ….
siis muutus enesetunne väga pahaks .. ning otsustasin ujumas rohkem mitte käia ja hakkasin sööma rohkem ning kaal läks siis ka ilusti alla.
Peale rasvapõletaja kuuri hakkasin pirita metsas jooksmas käima ja kaotasin veel mingi 4 voi 5 kg.
Hetkel pole v2ga palju trenni ka teinud ja soon 4-5x päevas ja kaal on stabiilne või isegi langeb natukene
.Tunnen ennast viimase peal ..pole kunagi nii hästi tundnud .
Tablette võitsin 3×3 päevas … maksimum oli vist 4×3 kui ma ei eksi. Pole nii rikas et 12 tableti päevas võtta … see tähendab ju ,et purgist jätkub 10ks päevaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Üldiselt jäin väga rahule .. kõrvalefekt oli ainult uneaja vähenemine … magasin igapäev umbes 6 tundi.
unevenbog
Memberpalun andke nõu, et kas keegi on kasutanud thermonex`i (rasvapõletajat) siin on kõik kirjas et võtta 3 tabletti 2 või 3 korda päevas kuid sõnakestki pole juttu kas peab võtma ka nädalavahetustel jne. Varsti tulevad jaanid ning siis tahaks teha ka paar drinki ja kas võib kasutamise ajal tsipa alkot tarbida? oleks teile väga tänulik kui keegi oskaks nõu anda;)olen ise kasutanud thermonexi
noo see on ikka mõeldud ,et võtaksid järjest neid tablette

ise võtsin 3×3 tabletti päevas . Üldiselt ei usu ,et midagi juhtub kui sa alkoholi ja rasvapõletajaid korraga võtad.
Ise üritan alkoholi nii vähe tarvitada kui saan , rasvapomm ikkagi juuu … aga noo vahel peab ikka mõne õlle ikka tegema.
mina sain tänu thermonexile esimese kuuga 10kg lahti .. seda muidugi rang 2000kcal dieediga, 5x aeroobne trenn .. ja muidugi alkoholi ka ei tarbinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>unevenbog
MemberLoodan,et mõistlikke inimesi on ka kes ei hakka kohe,et kasuta otsingut ja siin on sellest räägitud,kasutasingi ..aga ei leidnud kuidagi kust antud toodet osta saan (Eat and Lose 3 ) panin tähele et väga palju kiideti just seda ..veel küsin et kas see on kapslite nõol,pulber või vedelik?Ehk annab keegi ka juhtnöörid kuidas ma antud tooteni jõuan ja kuidas seda tellida saan..on kellegil sellega kogemusi ja oli tõhus? Või soovitaksite hoopis Animal Cutsi?Palju päikest ja nautige suve täiel rinnal…ärge trenne unustage

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina kasutasin paar kuuud tagasi BSN rasvapõletajat Thermonex
koos 2000kcal dieediga ja trenniga (5x nädalas aeroobset) võtsin esimese kuuga 10kg alla…
super toode minu arust .. ainuke kõrvalefekt oli see ,et magasin palju vähem … 6 tundi maksimum ,aga mingit väsimust ei tekkinud.
mõjus väga hästi aga purk maksab suhteliselt palju ja sellest jätkub väheks..
1 kuuga läks 2 purki ….
Ostsin siit samast fitness.ee poest ,hektel on need vist otsas aga küll need varsti tagasi müüki tulevad .
unevenbog
MemberTema eesmärk on ikkagi rasvapõletus mitte mass!tahaks jah ikka alla võtta /rasva põletada
üritan 80kg peale saada see kuu ..
üritan veel rohkem trenni teha .. vabaaega on õnneks piisavalt
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)