undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
Member2 osa oli juba parem. Kuid kükk ajas mul juba paljast vaatamisest selja valutama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 24, 2009 at 5:33 p.l. in reply to: Järjekordne “soovin rasvast lahti saada suveks” teema.. #181170undisputed
MemberTere. Arvatavasti on teil juba üleliia neid teemasi kuid siiski sooviks teada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Nimelt probleem on selline, et olen eelneva 2 aastaga jube palju kaalus juurde võtnud (Friikartulid, krõpsud, jne). Kaalun umbkaudu 73kg, pikkuseks 170cm. Et rasvast lahti saada, otsustasin jõusaalis käima hakata, ja mitte rasvaseid toite enam süüa. Enam pole juba 1 aasta jooksul söönud ühtegi krõpsu, friikartulit jne, ja alati olen jälginud et kui palju kaloreid ja rasvu mis sisaldab (kuigi ei saagi täpselt aru sellest kalorisüsteemist, lihtsalt olen võimalikult vähe tarbinud rasvu ja kaloreid, kuid kõht on pidevalt tühi..). Käin jõusaalis esmaspäev, kolmapäev ja reede. Harva ka laupäev või siis pühapäev (kossu mängimas jne). Algul võtsin kohalikult jõutreenerilt kava ja muutsin seda veidikene et see mulle sobiks paremini (kellaajad jne) ja olen edukalt käinud jõusaalis. Umbes 3 kuud olen käinud juba ja kaotanud kuskil 6 kilo. Sooviks seda 6 kilo tõsta kuskil 12 kilo peale. Ideaalkaal oleks 60kg suvealguseks. Kuid tean, et pean hakkama tegema rasket aeroobset trenni ka jõusaali kõrvale.
Niisiis otsustasin toitumiskava osta. Aga see ei tapaks kõiki mu probleeme ära. Nimelt sooviks teada et mis laadi aeroobset trenni peaksin tegema? Kas oleks mõtekas hakata käima ka teisipäev, neljapäev, laupäev ja reede? Kuna aega mul on ja olen paljuks valmis et rasvast lahti saada.
Ja sooviks ka teada, et kellelt peaks toitumiskava ostma? Ott Kiivikalt?
Ahjaa mainiks et see elektrooniline kaal, mis mul on, näitab et mu rasvaprotsent on 42%.
Sõltub millist kava soovid ülesehituselt. Kui soovid valgu süsikate, siis telli kellelt soovid, kõik nad pädevad. Kuid kui soovid ülesehituselt valgu-rasva oma, siis vali Marko Tooming
undisputed
Membersm.Hrushtshev lubas NLKP XXI kongressil kommunismi saabumist aastaks 1980.Praegu on aasta 2009.Kommunismi ei ole.Ja ei tule.
Sel põhjusel tasuta kava spetsialistilt kah ei tule.
Nii et oota aga edasi.
Kuniks saabub kommunism …
ja tasuta kavad.
Jõudu,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris andekas tekst
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2009 at 10:45 p.l. in reply to: Kuidas soovimatust rasvast effektiivselt vabaneda? #180981undisputed
MemberTere,eesmärk elus esimest korda saada pekk kõhupealt maha – rasvaprotsenti ei oska hinnata, ent pikkust 190cm, ja alustasin 88 kilo pealt..
Vaatasin põhjalikult üle oma toitumise ja tegin mõningad korrektuurid, valgest suhkrust tulevad süsikad said kinga ja muude süsikate osakaalu vähendasin, selle tulemusena olen 4 nädalaga kaotanud ~4kg.
trenni olen teinud viimased 2a korrapäraselt, peamiselt rühmatreeningud, BP ja Spin, suvel jooks ja jalgratas, viimasel ajal ka veidi jõusaali ja sõudeergomeetril aeroobse-anaeroobse lävel intervalle. Olenevalt perioodist treenin 3-5x nädalas.
BAV peaks mul olema ~2000kcal, kergelt aktiivne eluviis tõstab ehk igapäevase kaloraazi kuhugi 2400-2700kcal kanti, trenn lisab olenevalt päevast 600-800kcal ehk siis olenevalt päevast kulutan ilmselt 2400-3500kcal, menüü olen hoidnud viimased nädalad tasemel ~2500 kcal päevas, jaotatuna 4-5 toidukorra peale.
keskmiselt tuleb päevas 120-140gr süsikaid, 130-150gr rasvu ja 150-170gr valku, ehk umbes pool energiat rasvadest.
toitumine jämedalt näeb välja nii:
hommikul: omlett, muna-singi-juustuga või keedumunad ja võileib singiga, kõrvale mõni lonks keefiri (400-500 kcal)
lõunal: köögiviljad, liha/kala, külm kaste, porgandi-peedisalat (500-700 kcal)
pealelõunal: kookoshelbed 10-15gr, kodujuust 4% 200-300gr, mõnikord ka mõni puuvili (200-400 kcal)
peale trenni, 1h jooksul: banaan või klaas mahla, (kergema trenni korral jääb see toidukord ära) (0-150 kcal)
õhtusöök, 1-2h peale trenni: kaerahelbepuder/tatar/riis/makaronid, kala/liha, hapukoor, mõnikord ka võileib kõrvale (~800 kcal)
veel hiljem: kohustuslik kalamaksaõli ning magneesiumi ja glükosamiini tabletid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mõnikord ka veidi juustu või kodujuustu (0-200 kcal)vett, mineraalvett ja teed kulub päevapeale 1-2L, lisaks 2-5x päevas 1000mg C-vitamiini
küsin siis seda, et kas eeltoodud kava järgi tegutsedes on mul lootust saada pekist lahti või teen jätkuvalt midagi valesti, küsima ajendab asjaolu, et kaalu on kadunud märgatvalt aga visuaalne üldpilt on suht sama kui alustades, tekib hirm, et lähen sellise skeemiga 75 kilo peale, näen välja nagu nälginud Christian Bale, aga pekk kõhu peal troonib edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui kaal langeb siis suht ok ju. Ise jätaks hommikul võileiva ja keefiri välja. Asemele lisaks hapukoort ja 1 väiksema puuvilja ja natuke tomatit kurki. Kui soovid, siis lisa kohvile teele vahukoort otse pakist. Rasva peaks olema hommikul nii palju, et lõunaks kõht väga tühjaks läheks. Kuigi ma tea täpselt, kui pikad sul vahed on toitudel. Millest see külmkaste koosneb ??? Jahutooteid proovi vältida üldiselt. Lõunaks lisa köögiviljadele oliivõli. kookoshelbeid võid tiba rohkem kasutada. Peale trenni oleks siiski vaja natuke valku ka lisaks süsikatele. Õhtul tatar ok, muule ütleks ei. Rasvaga ole õhtusel söögil tagasihoidlik ja liha võiks ka siis natuke lahjem olla, kui aga trenni pole, siis võid õhtul süsikatest vaps loobuda ja süüa rasvasemat. Kui langetad kaalu ja tahad lihast hoida, siis jõukas suht oluline koht, kuna eesmärk oleks siiski võimalikult palju lihast säilitada. Kui trenni pole, siis loobu peale trenni koksist/ toidust. 4 x päevas piisab sulle küll.
undisputed
MemberN2iteks Viru keskuse toidumaailmas orientaaltoiduainete riiulil. Seal on n2iteks igatsugu wasabi pulbrid, riisinuudlid, chapati leiva jahu…jne, jneKui kodule lähemalt ei leia, siis põrutan sinna !!!
undisputed
MemberHuvitav, mul avab ilusti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei mul kodus avaks kindlasti, kuid ma hetkel kohas, kus võivad mõned piirangud selle avamist takistada

undisputed
MemberViljandis Selveris isegi oli minu meelst kunagi.Ma Tallinnast Viljandisse päris viitsi minna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberÖkopoodidest.Näiteks sellest http://www.parimpood.ee/index.php
Edit: kirjaviga
Krt, mul ei ava seda lehte siin hetkel.
undisputed
MemberRimis olen ka näinud. Lilla plastmassist purk. Otsi , ega kui ei tea milline välja näeb , siis ei oska vaadatagi. Uuri salsa ja muude tomatikastmete leti lähedusest.Aaaa, ma tuhnisin piimatoodete juures. Eks ma proovin siis ketsupi omast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberKäisin täna 3 poes, kuid üheski näinud.
undisputed
MemberTuleb järsk jõukasv
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda tuleb kindlasti, proovitud mitmeid kordi, kuid ma eelistaks siiski jõudu kasvatada lihaste, mitte rasva arvalt

undisputed
MemberEi mina oska tuua sulle põhjust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga see oli naljaga öeldud
Ma kade äkki 

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ma sain tegelt naljale pihta, ma lõõpisin ka niisama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberÄra kekka oma 6packiga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

Ega ma kekkagi, kui sa aga suudad tuua mulle ühe mõjuva põhjuse, miks ma peaks liigset rasva endaga kaasas kandma, siis ma luban, et söön oma 6 packi olematuks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberKüsisin naiselt.Ütles, et tugevad käed ja õlad. Ikka on tunda, et mees, kui ümbest kinni võtab.
6-pack on rohkem pubede teema.
Ära aja segast. 6 pack näitab, et su toit on tasakaalustatud ja puudub liigne rasv, mida sul pole vaja kaasas kanda endaga.
undisputed
MemberMa usun , et kui teha tänavaküsitlus vanuses 15-25 siis 60% ütleksid , et 6pack ..Kui vaadata kasvõi Rate.ee-s siis on seal palju selliseid ülikõhni poisse kelle 6pack on nagu 6 doominokivi ja tüdrukutele läheb peale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga sellised kes on pigem jõulised küll aga pole neil 6pack , küll eriti fännklubi pole .
Ära muretse, reeglina sellest hetkest, kui noortel poistel lööb kasvu kinni, siis kaob ka 6 pack. Siis on nad varsti kõik siin ja nutavad, et näed, kunagi oli ja enam pole, kuna toitumine on korrast ära. Kuigi neil pole see toitumine korras olnudki kunagi.
-
AutorPostitused