undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
MemberEndale meeldisid päris paljud. Mulle meeldib, kui naistel on jalad just keskmisest lihaselisemad. Mingi Legs fetish vist
undisputed
Membertäpselt seda ma mõtlesingi…nina ja hammaste jaoks pole palju vaja…hamba võid juba natuke tugevama tõukega välja lükata omal suust…kuangi lolli peaga surusin naljapärast hamba peale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja ära ta murduski
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis oli sul küll organismis millestki tõsiselt puudu. Või juhul, kui see polnud piimakas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberKuidas ei tule välja, ma olen teinud viimased nädalad arvestusi ja on tulnud keskmiselt 500-600 eek nädalas ja valgukogusega küll probleemi pole, päevas läheb valgusisaldusega asju:200-250gr kohupiima 6.50.-
200gr kodujuustu 8.00.-
150gr tuunikala 12.00.-
2 muna 2.50.-
200gr kanafileed 15.00.-
proteiinikoks peale trenni 10.00.-
pool liitrit keefiiri 5.00.-
200gr kohvikoort 4.50.-
mõned viilud sinki ja juustu 8.00.-
Kokku umbes 71.50.-
Aeg ajalt mängin ümber ka, et kana asemel näiteks veis või tuunikala asemel lõhe vms.
Lisaks on rasvad:
Kookoshelbed 3.00.-
Pähklid (mandel või sarapuu) 10.00.-
oliiviõli 2.00.-
kalaõli kapslid 2.00.-
Kokku 17.00.-
Ja süsikad:
Täistera koorikleib 200-300gr 10.00.-
Tomat
Kurk
Paprika
Kiivi
Porgand
Lillkapsas
Banaan peale trenni
jne.
Lisaks maitseaineid natuke, nagu kaneel, kakao, pipart jne. Ja vitamiinid ka nagu D, B, C, magneesium, kaltsium, kroom, liigesetoit jne.
Kokku päris 100 eeguga välja ei tule kuna kõik on trennipäevad ja 6x päevas söömist, aga siiski arvan et keskmiselt on võimalik täiesti edukalt 500 eeku päevas toitutud saada.
Eks kõik pigem suhtumises kinni, et a la mina seda maitsetut ei söö jne… Kusjuures ma pole teinud sellist süsteemi mitte raha säästmise eesmärgil vaid lihtsalt selline toitumine on välja kujunenud ja arvutasin huvipärast kokku mis kulub.
Kuule kus külas sa elad, et toidud nii odavad on
undisputed
MemberNoh see on umbes nagu iga teise töökohaga – UFC peab sind tahtma. Kõige tavalisem tee: fighter alustab nõrgematest liigadest, saab mingi hunniku võite, kogub tuntust ja UFC nopib ta üles. Samal ajal mingi muu kahevõitlusala superstaarid saavad tippliigadesse ka ilma ühtegi mma matši pidamata – Brock Lesnar, Pavel Nastula jne Mingeid reegleid küll siin pole. UFC lihtsalt otsib atraktiivseid fightereid.Selge. Tänud
undisputed
MemberMulle on see küsimus natuke segane. Et kuidas UFCsse saab või?Umbes nii jah. Kas selleks peab omama teatud arv võite või ………………………. ????
undisputed
MemberÜks asi on mulle segane, et millisest hetkest saab MMA UFC osaleda ???
undisputed
Memberno seal oli 1-2 kõvemat obadust, kusjuures see sinikas pole 100% ära kadunud isegi mitte tänaseks – kerge jume on veel olemas kui õige nurga alt vaadata
priit vist ise siin ei postita, seega vastan tema eest – priidul jah 1 matš ning praegu keskendub täielikult BJJ-le. Tulevikus, kes teab.Vaatasin video veel korra üle, kuid nii tugevat lööki küll ei fikseerinud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vähemalt jääb mulje, et Priit on päris andekas. Mis ta lemmik võte on Triangle, või kuda seda nimetataksegi. Kunagi sai seda Teeviidal vaadatud, siis talle meeldis ka see võte hirmsasti
Aga loodame siis teda ikka MMA ka veel näha. Ise tundud aga päris usin võistleja olevat võrreldes teistega 
undisputed
Memberpriit mihkelson vs dmitri shipulin: http://video.google.com/videosearch?q=prii…emb=0&aq=f#kui soovite teada, kes ja kui palju matše teinud on, siis http://vabavoitlus.loom.ee/sportlik-vabavoitlus/sportlased/
Hea matš oli. Kuid kas mul jäi midagi 2 silma vahele matšis, et Priidul oli nagu lõpus silm sinine, kuid ei täheldanud küll ühtegi sellist tabavat lööki sinna
undisputed
MemberKas Priit on ka kunagi MMA võistelnud ???
undisputed
MemberTere tahtsin küsida et kuidas ma saaksin 6 päkki väga välja paistma , kuna toitumine on enam vähem korras ning teen ka massi ? et mitme kuuga vähemalt hakkab sixpack välja paistma , veebruaris saab 3 kuud täis JõusaaligaSõltub rasva % kehas, kuid 1 kuuga peaks juba nägema. Kui aga päästerõngas liiga jäme on, siis siis võtab rohkem aega
undisputed
Membersöö aknakitti.Kahjuks ei oska soovitada kus seda imelist toodet veel müüakse.
Palju seda korraga peab võtma ????
undisputed
MemberKanal 2 tiris jälle rahvale vee peale
undisputed
MemberPana oma tavaline menüü siia kirja, mida sööd. Hea oleks ka koguseliselt umbes.
undisputed
MemberMa ei imesta, et toitun väga valesti, ühelt poolt räägitakse ainult valkudest ja teised räägivad, et ikka peab putru sööma ja peale trenni on vaja võtta süsivesikuid. Mina ju ei tea mis õige on.Võta Fred Antsoni artikel ja loe ta postitusi foorumis.
undisputed
MemberKükkige samamoodi ja saate sama suureks!
Ma pakun, et kui sinna kangile veel üks 30 kg lisada, siis jääks jõmminaator 3 küll pikaks ajaks tulemata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused