undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
Memberkui ma kõhulihased pingesse ajan ja neid katsun siis on neid tunda küll. aga päris suur rasvakiht on neil ees ja sellest ma tahaks lahti saadaSee loe midagi, et sa neid pingesse ajades tunned. Võta ja vaata siin näiteks kulturistegi. Näiteks Marek Kalmus kui ta võtab 20 kg oma kaalust maha on neid näha aga kui ta võtab pärast mingi 15-20 kg hiljem tagasi, siis on neid ikkagi näha. ( vabandan juhuks Kalmu ees, kui see nii pole
“> ) Enne püüa ikka sinna natuke massi juurde saada. Eks jõaud hiljem neid ka veel rannas naistele näidata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
Memberma ise ka ei saa aru kuidas mul nii on, aga on.mis ma peaks siis tegema. Treenima rohkem kõhulihaseid?
Ega need lihased pole mingid erandid, et neid tuleks rohkem treenida. Treeni neid nagu teisi lihaseid ja hoia kordused madalamal. Ehk siis seerias kuskil 15 kordust lisaraskusega. Kui sul kõhulihased suht olematud, siis piisab juba väikesest rasvast kõhul ja nende nähtavus kaob
“>undisputed
MemberTal siis karjäär täitsa läbi nüüd?Kui naise võtad, siis jah karjäär läbi
“>undisputed
Memberteremure siis selline et kaalun ainult 70 kg ja olen 189 cm pikk. Aga kõht on rasva läind.
et siis selline küsimus oleks et kas ma peaks massi tegema mingi aeg ja siis peale seda alles hakkame rasva põletama või vastupidi?
tahaks suveks natuke paremasse vormi saada.
Kus sul sellise pikkuse ja kaalu juures see rasv veel on. Pigem pakun, et kõhulistel mass liiga väike
“>undisputed
MemberKas Coleman peale nii pikka karjääri omab üldse veel lootusi järglaste saamiseks?Mis on abielul ja lastel seost. Nu jah võimalik, et mõni abiellub aint laste pärast. Tuult tiibadesse siis talle
“>undisputed
MemberRe Joker ! Küsimus selline, et kas sul on või leiaks kuskilt pilte sellisest mehest nagu Raimo Poomann
-
AutorPostitused