undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
MemberTuletakse meelde, et tegemist on siiski 12 aastasega, mitte täiskasvanuga, kellel ei pruugi seda raha olla, kes arvatavasti ei suudaks täita 100%-selt toitumiskava(nagu gmaster tegi) ja ei saa nende artiklite sisust täielikult aru. Seda peaks ta ka vanematega arutama(kui juba pole) ja võib-olla ka perearsti juurde pöörduma(kuigi ei ole kindel, et perearstist kasu on?).No kuna ta tahtis kava Vähilt, eks siis Vähk arvestab sellega nii või naa………
undisputed
MemberÜtle mulle parem mulle selle peale,kui suur osa meie rahvast üldse metsloomale pihta saaks?Ega see pole sul õhupysssist plekkpurke lasta,metsloom on ikkagi elus objekt,selleks,et metslooma endale laskekaugusesse saada,peab talle üsnagi ligi hiilima,samuti väga kiirelt tegutsema,kuna metsloomal on väga teravalt arenunud meeled,oluliselt tervamad kui inimesel.Ei ,jaht on väga peen ja keerukas asi,(jätame ajujahid praegu välja),sellega ei tule toime teps mitte igaüks.Pealegi,mis keelab praegu inimestel jahti pidada?Miski.Aga ikka ei peeta,metskitsi on metsades,nii ,et kubiseb(osaliselt on selles syydi muidugi ka kiskjate väike arvukus)
Isegi karu on võimalik tantsima õpetada……….
undisputed
MemberMa proovisin universal’i toodet tribulus pro vms. Kuu aega võtsin…ise ei saanud küll aru , et muutust oleks.Sama proovitud. Mingit muutust märganud. Teaduslikult olevat mingit väikest toniseerivat mõju avaldanud, kuid ise märganud midagi…..
undisputed
MemberTõsi ta on,poes müüdav liha pole viimasel ajal enam nii puhas,loomade kehadesse on hormoonide jääke jäänud.Selle vastu on aga väga hea,aga kahjuks mitte väga lihtne lahendus:tuleb hakata jahimeheks ja toita end metsloomalihaga.Kes looma tappa ei suuda,see ei peaks ka liha sööma,see on minu arvamus.ja siin tekkis küsimus eluea kohta,aga ma küsin teilt selle peale-kas peab siis inimene võimalikult kaua elama?Kui ikka inimesel pole enam jõudu endaga täielikult hakkama saada,kas pole mitte aeg lahkuda?
Paku umbes kauaks meil metsas loomi jätkuks, kui kõik võtaks püssid kaenlasse ja põrutaks metsa. Kas võtan kohe punast värvi raamatu välja ja hakkan kirjutama
“>undisputed
Memberkindlasti on mõtekam osta toitumiskava kui see raha rasvapõletajate või mis iganes asja peale raisata!see mitte ainult ei kiirenda rasvapõletamist, vaid ka lihaskasvu!
ise võtsin just toitumiskavaga 10kg maha ja ei olnud üldse raske!
tegin seda kihvleokorras ja auhind polnud isegi rahaline
Mis auhinnaks siis oli……….
undisputed
MemberMismõttes treeneri õpetussõnu? Millise treeneri?sandman111 tahtis öelda, et kasu on sellest siis, kui seda kava jälgida. Kui jälgid seda poolikult, siis pruugi oma soovitud tulemusi saavutada
“>undisputed
MemberRebiks ka ühe “killu” siis . Peale 6 tohib ainult õlut juua … ja jalgpalli vaadata. Töö, trenn ja normaalne toitumine on vastunäidustatud.Old School…
undisputed
MemberPakun, et rauast ……..
undisputed
MemberVõtsin lihtsalt kella 6. Mitte, et ma ei taha peale kella kuut süüa, vaid tahaks vaikselt suveks rasvaprotsenti madalamaks saada ning tekkis küsimus lihtsalt, et mis kellaaeg peaksin söömise lõpetama ( magama 23.00-00:15 ). Viimasel ajal muidu koheselt enne magamaminekut valgusheik alla, treener soovitas.Aga lihtsalt… et mida sööma peaksin.
Üldiselt sõltub kõik su päevasest cal kogusest. Ja kui treener juba sellist nõu andis, siis võiksid ka seda temalt küsida juba
“>undisputed
MemberNimelt olen jõusaalis käinud c.a 8-9 kuud. Kõik on enamvähem ootustepäraselt arenenud, aga biitseps on kuidagi väikseks jäänud. Imelik võrrelda triitsaga, mis on väga hästi arenenud. Milliseid harjutusi soovitate teha biitsepsile, võid kuidas üldse biitsepsit treenida, et saada see lihas kasvama.Biits peabki triitsast väiksem olema ?
undisputed
MemberTekkis selline küsimus, et mis toitu peaks peale 6 sööma, et tagada enam vähem normaalse lihaskasvu ja et toitumine oleks korras. Vast ei ole liiga lollisti sõnastatud.Mis maagiline aeg see peale 6 siis on, et peaks eriline toit olema. Valk, rasv, süsivesik
“>undisputed
Memberei näe asjal mingit mõtet lihtsalt, loomne valk on hea ju kehaehitamisel. aga kui piimatooteid ikka sööd siis pole ju probleemi samas ja siis pole ka taimetoitlane. kas aint lihast loobumist mõtled vä? siis võib ju ka mune ja kala süüa vä? kui piimakaid võib aga siis pole ju taimetoitlane. samas peaks olema võimalik kasvada ka ilma kunagi oli ajakirjas “ATLEET” vastav artikel ja näiteks oli toodud et gorillad on saavutanud hea füüsise taimetoiduga miks mitte siis inimene ja pullid ju ka .No viimati kui telekat nägin, siis seal oli neil küll moll mingi paku all ja kõik mis seal liikus läks söögiks. Nii et vaevalt, et nad aint spinatist kasvasid
“>undisputed
MemberOK ! Tänud vastuste eest. Eks ma siis uuri seda asja lähemalt
“>undisputed
MemberÜldiselt jah, nagu juba Renku vastas, siis tuleb midagi muuta. Kui raiud ühte ja seda sama raskust, siis muutu midagi. Kõik ammendab ennast kord…
undisputed
MemberRingtreening on rohkem võhmale..Mina soovitaks mõlemat teha, nii jõudu kui võhma. St nii HIIT-i kui ka raskusi liigutada.
mis puutub Sinu poolt välja toodud “pähklitesse” siis on teema selline, et mida enam lihast seda enam vajavad need lihased hapnikku.
HIIT-iga on võimalik lihast teha aga küll mitte nii effektiivselt kui jõutreeninguga.
Ok nagu ma aru siis saan, et ringtreening suurendab lihasvastupidavust. Kas siis poleks mõtekam teha jõutreeningut ja vastupidavuseks jooks, hüppenöör näit.
-
AutorPostitused