undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
MemberKas sellel asjandusel ei ole siis lihaste treenimisel mingit mõtet?Soeta endale koju paar hantlit ja hüppenöör ja korras. Saad ka kõvasti rohkem kasu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberIkka mõjub. kui naine kodus sellega harjutusi teeb ja sa pealt vaatad, siis kindlasti tõstab see tuju:-)Sõltub naise figuurist. Tuju võib la langeda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberSellest oli siin foorumis pikalt juttu kahjuks ei mäleta teemat. Oskar, Bonsuna ja OldMan näitasid seal oma teadmisi.Kes võitis
MemberVastasin noormehe küsimusele otse,isegi korraliku toitumisega on väga raske rõhupiirkonnast rasva maha saada. teine võimalus oleks tee kõhule massi siis lihase arvelt rasv valgub,vot siis saab korraliku toitumisega soovitud tulemusele lähemale.Mida sa jahud, korraliku toitumisega saab nad suht kiiresti nähtavaks. Kuna ta kaal hetkel madal, siistuleb eeldada, et kõhulihaste mass suht väike ja juba väikseimgi kiht rasva peidab nad ära.
undisputed
MemberOlen 23. aastane naisterahvas. Kaalun vahemikus 55- 60 kg ning pikkust 175 cm. Erinevate kaalutabelite järgi kergelt isegi alakaaluline. Nagu enamikke naisi, vaevab ka mind kerge reie/tuhara- ning kõhupolster. Treeni teen 2-4 korda nädalas, eriliiki rühmatreeningud ( bodycombat, body, step). Söömisega probleeme ei ole. Söön kõike ja üsnagi seda, mille järele isu on. Ainevahetus on väga kiire.Minu sooviks oleks lahti saada nö probleemsetest piirkondadest ning natukene tugevamaks-lihaselisemaks muutuda. Kuna ma olen üsnagi kõhn, siis näen ideaalis, et õhukesi käsivarsi ilmestaks siiski treenitud lihased (hetkel üsnagi lõtv triitseps). Tundub, et neist mitmest erinevat liiki treeningutest saab kogu keha midagi, ent jääb justkui mulje, et konkreetsed lihasgrupid tahaks ehk rohkemgi treenimist. Treeninguga tegelen aktiivselt teist aastat järjest, satub sisse ka pikemaid pause (max 2kuud). Kuidas enda treeningprogrammi koostada ning kas mulle võiksid sobida ka näiteks erinevad toidulisandid-preparaadid?
Kirjuta ikka täpsemalt oma toitumisest hetkel ja mis trenniga tegeled. Muidu, et lihast trimmida, tuleb tõsta siiski raskusi(jõusaal). Et rasvast vabaneda, siis tuleb oma toidulaud paika ajada, kuna muidu kao see rasv sul kuhugi. Sa võid ka seal saalis elada ja teha mis iganes trenni aga ilma õige toiduta see rasv kao sul kuhugi.
undisputed
MemberSai hommikul jälle kõhutäie naerda
MemberKas sa mõtled treeningvideosid või võistlusvideosid või mida?meie blogist MMAPenguins on päris palju asju läbi käind… blog küll hetkel väikesel pausil, aga Soome MV sügisesed videod on seal üleval ntx… Palju on muidugi pulli ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtlesin nii ühte kui teist. Vaatasin eile just seda TEEVIIDAL 2006 oli päris hea
MemberTere!Mul oleks selline küsimus, et kas rinnalt surumisega, biitsepsi-, triitsepsi-, trapetsiharjutustega kasvavad ka õlalihased? Küsin sellepärast, et endal on õlalihased juba küllaltki suured ja laiad, kodus sai enne jõusaali koguaeg kaalupommi tõstetud ja muidu ka igast trenni tehtud… et kas oleks vaja ka mingit lisaharjutust ka õlalihaste jaoks sel juhul teha või nad jõuavad teistele lihastele iseenesest eelmainitud harjutustega järgi? Kui oleks, siis millised? (kaalupomme jõusaalis pole, hantlid on).
Jõusaalis vast ikka mõni kang ka ma loodan. Tee kangiga ülesse surumist või svungi…………
undisputed
MemberKas meie MMA poistest kuskil videosid on ka võimalik vaadata?
undisputed
MemberSellel vennal on ka kuskil ventiil vist küljes, kust saab õhku juurde pumbata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Käed on küll ikka mega suured
“>undisputed
MemberKaua sa, edasijõudnu, siis juba jõusaalis oled käinud?Näed ju isegi, tal ju pilt ka seal olemas
“>undisputed
MemberSelles valdkonnas siis üks hea video
“>Pakun, et vanal pole seal koolis enam ühtegi õpilast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberÖeldi et 2 trenn 1 puhkus, 2 trenni üks puhkus, aga ma ei taastu ära seega üritan esmaspäev, kolmapäev, reede, pühapäevMillises külas sa elad. Jälle mingi isehakanud treener seal we…….
undisputed
MemberNatuke imelik on see, et see üks kõhulihaste harjutus on seal keskel ja siis teine samasugune lõpus.Samuti tooks välja, et kavas pole üldse õlga, triitsepsit ja jala kolmpealihast.Ja suured lihasgupid üldiselt peaks olema eespool, selles kavas on biitseps ja triitseps enne jalga.Ma ise küll sellist kava ei teeks, isegi algajana mitte.Puudulikuks jääb see.Seistes plokiga küünarvarte kõverdamine alla 3*10 mis see siis on
“>undisputed
MemberMitme päevaga sa sa seda tegid!?
“>Üldiselt peaks selles 10 kg kuskil 3 kuuga vabanema……………
-
AutorPostitused