undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
MemberPood on pankrotis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
Membersellist liibuvat, musta, lühikeste käistega, et biits, triic paistavad välja, selline mida jämeda käega mehed kannavad…Peenikesed poisid liibuvates T-särkides meenutavad tänaval rohkem pedet, kui midagi muud. Enne treeni endale muskel, siis otsi särk………..
undisputed
MemberÜtlesin, et ma paari õlle joomine on alkoholism ?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Loe uuesti ja sa näed, et kirjas on alkoholism on päritav.
Aga katsile seda, et alkoholism on küll päritav. Aga kui sa pole tilkagi alkoholi võtnud, siis sul see päritud geen ei avaldu ka. Bioloogias oli just pärilikkuse teema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis sa ajad, nagu hehee ütles, siis sõtub see ikka inimesest. Endal isa ka kõva viinanina
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga endal nii, et kui korra joon, siis 2 päeva taha haisugi sellest tunda. Kui keegi selle pudeliga lähedalegi tuleb, siis tunne, et löön selle pähe kildudeks talle
Üldiselt kui joon, siis pole järgmised 3-4 nädalat mingit tahtmiski läbustada………..undisputed
MemberVäikse rahaga annab ka head filmi teha. Hollywoodis on hinnad lihtsalt teised ja kuskilt tuleb alustada ju.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nujah, seal makstakse juba näitlejatele rohkem, kui meil see film maksma läheks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga arvan, et see korralik lõhkumine ja paugutamine ja efektid läheks ikka korraliku papi maksma
Mingit odavat mosse ja zigulli lõhkumist ka viitsiks vaadata. Siis võib juba sama hästi vene filme vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberMa olin 10 ja sama asi, et kõik käisid jõunurgas nikerdamas. Aga ühele kukkus kuidagi kang silma, mäletan et vedeles seal, silmaauk hästi suur ja sügav, luu ilmselt silma ümbert sodi, siis viidi ära. Kuulujutt oli et suri ära, aga kindlalt ei tea.Eks ikka juhtub. Ise olen aint näinud kuidas ühel naisterahval 20 kg ketas jalale kukkus. Paar varvast läks aga pulmadeks paranes ära
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberKrt. Eestis võiks ka mõni filmimees äragata ja korraliku märuli kokku panna. Ma mängiks ka hea meelega mõnda “hakklihamasinat” seal.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teemat oleks ju küll millest seda kokku kirjutada.Pakun, et probleem rahas siin väikses eestis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberVaatasin täna filmi “Merejalaväelane” John Cena peaosas. Igati asjalik märul. Sellest mehest aga pean tunnistama ei teadnud ma varem midagi. Sümpaatne kolge, ei ole lihtsalt suur jurakas ekraanil, vaid nagu vaja, nagu näitleja. Tõsi selles filmis tal sõnaline osa väga suur ei ole (pole aega, vaja tegutseda) aga nagu kunagi A.Schwarzeneggerile öeldi, et mees kaamera armastab sind, siis Johni puhul võiks sama öelda. Väga hea mulje jättis igaljuhul.Teab keegi nimetada äkki veel mõnda filmi kus ta mängib? Vaataks hea meelega.
Täna sai John endale juurde vähemalt ühe fänni.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Filmis on kandev osa ka “Terminator 2”-s mängival Robert Patrick`ul, seal oli ta mäletatavasti see uuem mudel tapamasinast.
Minu teada on see ta esimene film. Muidu on ta WWE superstar. Selle aasta lõpus vist peaks ka temaga mingi film tulema, kui mälu mind peta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga film ise ka muidu päris pandav 
undisputed
MemberPäris hea oli
MemberOmast kogemusest siis. Võin hommikul ennast süsivesikutest ka täis lahmidagi, kuid 1, 5 h pärast kõht jälle tühi. Nad joosevad sust läbi. Enda soovitus siis selline. Söö mingi 3-4 tervet muna. Sinna juurde siis näit. võid süüa juustu, hapukoort, oliiiviõli, klaas piima. Mõni puuvili. Kui jood kohvi võid lisada vahukoort või midagi sellist. Kui kõht läheb ikka tühjaks enne 2 tundi, siis lisa rasvu juurde………….
undisputed
MemberEt mida võiks siis süüa hommikul enne kooli, et peale teist tundi kõht tühi juba ei oleks?Lisa oma toitu rohkem rasvu
MemberNo kui kõik hästi, kellegi pool vms 1-2x kuus midagi kanget ikka mõtlen, niisama õllet ja muud lahjat ei joo
….. 40% joogid
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldiselt võid samas vaimus jätkata. Sa tegeled nende tegevustega nii vähe, et need muuda midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberOlen siis teinud umbes sellist kava http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…cise&nr=27# , aga lõpus aeroobset olen teinud 10 minutit.Et siis elan Kuressaares ning siin on ka spordipood kus valgupulber myygil.
Ainult yks küsimus on veel, kumb on parem kas sojavalk või vadakuvalk. Ja mis on nende erinevus.
Vadaku, sooja oma unusta ära. Kui tahad, siis võid kombineerida, lisades natuke sooja oma sinna juurde. Kui oled algaja, siis ju kava sobiv
Membertere siis.olen siin palju lugend ja uurind ja saanud aru,et ujumine on kehale üks parimaid treeningviise.ise siis hakkasin ka regulaarselt käima.aga kuna olen lühinägelik,siis kannan läätsesid.nendega aga lihtsalt vette ei julge minna.vb kaovad ära või tekivad probleemid nagu selliste vidinatega ikka.plaanis oli osta ujumisprillid.poes aga oli neid oma 30 sorti,müüja ka nagu eriti midagi ei seletand.mõtlesin siis,ehk siin keegi kannab ka ujumisprille.et küsimus,kuidas neid õigeid endale just osta.ma ei leidnud sealt pakendilt ka mingisuguseid mõõtusid.ehk keegi teab,kuidas tuleks need prillid soetada.äkki peab pea ümbermõõtu teadma?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ümbermõõduks on seal tellitavad kummid. Üldiselt peaks vist olema prillidega nii, et kui sa paned endale korralikult prillid ette, siis nad peaksid sul jääma ette ilma, et sa kinnitaksid prillid kummidega. Selleks sa pead neid muidugi juba poes proovima. Mõni asjalikum müüja soovitab sul kohe proovida. Aga teine müüja tea teemast midagi……….
undisputed
MemberOk jäägu Teile oma arvamus ja minu oma te ka muuda. Ise olin vist 11 või 12, kui läksin koos 3 sõbraga kergejõustiku trenni. Peale trenni läksime alati vaatama mida need suured onud seal kangutavad.Vaatasime ja proovisime ise ka järgi. Kujutan juba ette, mida paljud mõtlevad, et tehnika ja vigastused jne. Me suutnud siis veel selliseid raskusi tõstagi algul, mis oleks meid vigastanud. Kuid 1 kuu pärast oli juba selge, mis ja kuidas. Praegu kõik need sõbrad tugevad kui loomad. Hakka seda teemat pikaks siin venitama. Aga olen alati lülinud A.la stiilis, et ema viib kuni 18 a saamiseni lapse kooli. Ja palju on selliseid noori, kes vaatavad vaps saali poole sellises vanuses. Pakun, et suht vähe
MemberKuna olen liiga noor, et jõusaali minna, piirang 16.. siis tahaks mingit kava vms, mida kodus teha.. Varsti võibolla ostan hantlid kah ning üritan nendega keha vormis hoida.. Sooviks siis ideid mida kodus teha..Mis see on mingi 1 aprilli nali we
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused