undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
MemberHuvitav millega see M.M. tegeleb muul ajal, et kõik temalt rindade kohta küsivad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
😮undisputed
MemberTereMilline viis oleks kõige mõistlikum kaalu langetamiseks? Ma olen proovinud väga ranget dieeti, olen ka proovinud kaalujälgijate dieete. Samas ikka midagi tuleb maha, aga hiljem tuleb palju rohkem tagasi kui sai ennem maha võetud. Samas on ka probleem, et paljudest menüüdest erinevad asjad ei sobi, näiteks enamus juurvilju.
Kuidas peaks ma ka jõusaalis treenima sel juhul? Eesmärgiks on mul kaalu langetamine, mitte lihaste vastupidavuse ja suuruse kasvatamine.
Samas ei oska ma tegelikult jõusaalis õigeid harjutusi teha, kuna võin valede harjutustega oma seljale kahju teha. Nimelt on mul diagnoositud spondüliitartriit. Arstide poolt nagu keelatud hüppe ja põrutusharjutused.
Kuna hiljem ta sul tagasi tuleb. Kas sama menüüd kasutades või ennast lõdvaks lastes. Kui teed endale põhiteadmised toitumisest selgeks, siis pakun, et sul enam selliseid probleeme tule.
undisputed
Memberkuidas siis võimalik küüslaugu lehast lahti saada ? täna trennis saal mädanes elusalt, sõber hakkas ka minestama:Dvene sibulka pole just õnnelik olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Söö siis peale trenni

undisputed
MemberOn video ka tulemas ve
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
Memberendale on sama asi, isegi kui söön rohkem ikka ei tõuse kuidagi. Probleemi nö on lahendanud jõusaal ja trenn. Isu on tõusnud ja ka kaalu juures. Aga siiski on kaal tulnud juurde lihase arvelt. Rasva väga vähe. Ma ei kujuta ette kuidas ma peaksin sööma või midagi tegema, et saada rasvaprotsent üle 14-15%’di. Praegu on alla 12% kuskil, täpselt ei tea.Kui lihas kasvab milles siis probleem
MemberÄäh, 2 viimast soovitust imevad. Ei saa tõusta varem, sest magada on nii hea (see 5 minutit on nii valus, tõsiselt ka noh). Sama hästi ma võiksin endale korraliku hommikusöögi teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jäta siis vaps söömata. Kõik mred murtud. Pea tõusma ega sööma

undisputed
Membermillisest kohupiimast räägid?!? see 250grammine pakk(mite toru) on minu kodukohas küll alles mingi 12-13 eeku
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ma eksi, siis Tallinnas peaks see 250 pakk maksma mingi 14.50 pole ammu vaadanud, kuskil säästukast vast saab ka odavamalt

undisputed
Memberja mina mäletan kui ta alles oli ju 9 krooni midagi, siis viimati ostsin. see ju oli alles

juustu ostsin kui kilo hind oli miski 45 eeku nüüd üle saja ju, et siis aasta pole ostnud, soomest aga tuttav toob
See muidu oli kohupiimatoru hind. Ise söön aint kodujuustu aga selle hind ka tõusis ikka suht kiiresti mingi 2 kr võrra või rohkemgi. Kuid jah piimatoodetele läheb ikka kena papp kuus muidu
Member1 päev läksin poodi ja vaatasin, et kohupiima hind oli 16 kr kopikatega. Järgmisel päeval uuesti poodi minnes oli juba kohupiima hind 18 kr kopikatega, siis pidin küll perseli…….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
😮
veebruar 11, 2008 at 10:03 e.l. in reply to: Tänane SL ÕHTULEHT ! ! ! Kaalu alandamise “tõed”. #140114undisputed
MemberProovi sa mõnele neiule öelda, et peale seitset võib süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuna keegi tähtis isik oli nii kuskil öelnud, siis on see ainuke tõde. Tunnen selliseid neiusi kahjuks mitut.undisputed
MemberKui sul puusad laiemaks lähevad, siis mis lihasest sa räägid. Su toit tundub ikka täiesti mäda olevat. Sa sööd aint süsikaid ja toitu tundub sellise koormuse juures olema ikka liiga vähe. Tundub, et organism hoiab kõike kinni mis suhu pistad ja talletab rasvaks
Toitumiskava saad tellida ka siit Amazon lehelt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
Memberno mu rahakott hetkel nii veel ei kannata, et selliseid drastilisi käike ette võtta. Päevas läheb ikka 2 pakki piima ja 1 pakk juustu.Sellele nad panustavadki. Nii kaua pigistavad, kui ka sinu rahakot on tühi
undisputed
Memberveebruar 7, 2008 at 6:07 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Kerli Gricevicius – selg ja biitseps #139516undisputed
MemberKrt M.M. paremad palad endale krabanud

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
undisputed
MemberKrt, aastas korra süüakse kukleid ja siis ka kõik mõtlevad, et kas ikka võib ühe kukli või ei
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nagu kõik oleks aastaringselt võistlusdieedil ja kardavad, et tuleb äkki mõni g rasva rohkem naha vahele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nädalas korra süüa, mida süda iganes ihkab pole ju probleem, see muuda midagi. Ise pole kunagi magusat armastanu. Ema ütles, et väiksena sõina ka torti koos sibulaga nagu rasedad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga täna panin juba 5 kuklit naha vahele. Kui aastas korra tehakse, siis tuleb neid hävitada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused