undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
MemberAh sa rsk, legendi endaga kätelda! Kadedaks teeb:-).Aga kuidas vana enda vorm tundus? Niipalju kui seda pintsaku alt aimata võis?Pakun, et vana vaatab kaugelt, kuidas teised trenni teevad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tal muudki teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberMiks sa näiteks siit lehelt võta mingit kava. Ja kui tahad jõudu ikka kasvatada, siis vea oma pausid ikka 2-3min. Raskused peavad ka olema suht max lähedal. Selline 1 min pausid eeldavad kergemaid raskusi ja see treenib rohkem vastupidavust kui jõudu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kordused too madalamale, ehk siis kuni 8 kordust seerias
Memberuskumatud mehed koos 13 aastane läheb esimestkorda saali ja surub kohe 70 … ma ei tea ma sõnatuKangi proovisin jah esimest korda aga eelnevatel aastatel oli kah ikka midagi tehtud. 9 a sai maadlust tehtud 1,5 aastat ja mingeid väiksemaid raskusi ka tõstetud kodus. Onu tiris mind juba 6 a jõusaali
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks ma lohistasin, siis juba mingeid raskusi seal. Eks see kõik kokku andis siis juba nooruses hea füüsilise. Aga enne kui ma proovisin seda surumist, siis polnud 2 a jooksul peale kätekõverduste midagi teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Üldiselt eeldan, et mida varem selle alaga alustada seda parem. Omal nahal ju proovitud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberMida te nüüd rabelete siin, 14 a 90 kg suruda pole nüüd mingi 10 maailmaime. Mõni arenebki kiiresti välja juba noorena ja palju sõltub ka kaalust. Mäletan veel ,kui ise olin umbes 13-14 a ja ainuke trenn oli kätekõverdused. Kuid käisin ka kergej’stikus siis veel. Mõtlesin ka, et prooviks seda surumise harjutust siis. Panin mingi 70 kg ka suht kergelt veel ülesse. Rohkem julgenud proovida, kuna kedagi läheduses polnud ja kang tundus ka kudagi suur
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuna ise olin siis ikka suht väike ja kerge poiskene veel. Teised poisid olid minu vanuses juba kõik tunduvalt suuremad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Niiet kõik on suhteline
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
Membervõiga on omlett parem, kui õliga
MemberEi mulle ka meeldib. Pandav
MemberPicnik juustupulkades on 100g kohta 25g valku, head asjad. Piimas on 3,3g 100ml kohta..Juust on kallim lõbu ka
MemberJoker on jälle head tööd teinud. Naera puruks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberSiin on üks kulturist aga jõutõstjay ma küll siin kuskil näe
undisputed
Memberkas see aeg mitte pool minutit ei olnud
ise tegin kyll koguaeg nii :S ?Kui sa 2006 a juba trenni teed, mis sa siis kogu selle aja teinud oled
Sellised asjad võiks ikka endale kohe selgeks teha
MemberSelline küsimus et Mul üks tutav on juba kaua aega trenni teinud ja tal on massi küllaga age lihast ei paista välja…Et ta tahaks osta sellist proteiini mis ainult lihast kasvatab.(et lihas välja tuleks.D)Äkki oskate mingei proteiine soovitada, mis oleks eriti head:D
Kui leiate siis müüge mulle ka
undisputed
MemberTeie poolt kirjutatud esimene lause AINULT käis minu jutuga kokku ma vaatan. Oma tekstis ma ju annan enda arust küllaltki hästi mõista, et tahaksin ka toitumist paremaks muuta- SEEGA ma ei arva, et ainult trenniga saan kõik korda ajada.Teine osa käiski selle kohta, et ütlesid, et kava, mille sulle andis treener ei mõju. Sa võid sellest kõhust vabaneda ka nii, et sa trenni teegi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ok, jõudu sulle 
undisputed
MemberMina söön oma kohupiima firmalt Farmi ikka paljalt otse topsikust, ma ütleks et ma lausa naudin seda, mul küll raskelt ei lähe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See ikka kuda kellelegi. Ma suutnud näiteks üle 2 nädala kodujuustu süüa. Ajas rooberti peale
Siis segasin selle hapukoore, sibula,tomati, kurgiga. Ja nüüd on see päeva parim pala
Leidlikust noored 
undisputed
MemberTee enda elu kergemaks ja telli sellelt treenerilt ka toitumiskava. See on inimeste üldine probleem, et arvatakse, et trenniga saab kõik korda aetud. Selliseid inimesi võib kõikjal leida. Olen küllalt näinud inimesi, kes tahavad ennast suveks vormi saada. Jooksevad, väntavad jne. Aga kui suvi koputab uksele, pole midagi nagu eriti muutunud. Lausa kahju inimestest
Memberei hakanud uut teemat tegema,seega küsiksin et kas lisate kohupiimale süües ka juurde midagi või lasete paljalt?Ise siin kugistan paljalt ja väga raskelt läheb:D
Ise tavalist kohupiima söö aga võid ju proovida lisada hapukoort ehk läheb libedamalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keegi siin kunagi lisas ka kaneeli, kui mu mälu peta. Võid ka proovida mõnda moosi, kus pole väga suhkruga liialdatud. Keegi kühveldas vist pohla oma
AutorPostitused