undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
MemberSiin poleks mingit küsimustki. Medali võiks talle ilma lavale minekutagi kaela riputada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 11, 2009 at 10:57 p.l. in reply to: Fitday reportaazid 2009! Kalmus ja Kiivikas ühisüritustel! #206763undisputed
MemberKuhu siis Gerbel kihutab ???? Ja kes Kirbult pudrukausi käest on võtnu
undisputed
MemberTere, kysimus sis selline et k2isin rasva umbes paar kuud tagasi m66tmas, olin 105kg ja rasva 22,8%, nyyd v6tsin mingi5 kilo alla (rasva arvelt)ehk sis 100 kg nyyd. Tahan tellida uut kava, kuid kas selleks vaja uuesti rasva m66ta, v6i ju 5 kilo jagu prosse maha v6tta?Ääää öööö mmm, milleks sulle uus kava ???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberMäärida 1 L viina seespidiselt ja tule enam meeldegi, et sai päikest võetud. Aitab alati, iga ilmaga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
Memberyhe tunniga on v6imalik alla v6tta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma ei teadnudki,aga kui palju siis saab tunniga maximum alla v6tta(kiire kaalukaotus kahjustab ju tervist)Peldik+higistamine. Sõltub siis palju keegi kaalu kaotab.
undisputed
MemberEi viitsi enam omletitada. Lähevad kõik toorelt alla kolinal. Natuke kaneeli juurde ja omlett missugune
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberEi väga lahe
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Annikale vist 1998 süüa ei antudki. Otil on 1992 eriti lahe biits. Maross on muidugi omaette klass 
undisputed
MemberMind huvitaks, et palju su kaal ka on ??
undisputed
MemberNojh. aga..Mul on väike mure ma ei söö liha, ega ei joo kohvi .Aga selles kavas pole peaaegu, et üldse süsivesikuid, peamiselt valku ja rasva. Ning mul on niigi aeglane ainevahetus.
Kala sa ju sööd, viimati oli see ka liha. kana võid sa asendada siis 4% kodujuustuga. Süsikaid korra nädalas siis kerge laadimine. Kui tunned , et jääb väheks, siis peale jooksu ka natuke. Kuid punases lihas on ka muid aineid mida vajad. Siis pead vaatama, et need ikka saaks ka kätte kuskilt mujalt. Oluliseim on seal raud. Selle vähesus organismis võib põhjustada tõsiselt sita enesetunde.
* Oled väsinud ja kõigest tüdinenud.
* Kannatad alatihti peavalu.
* Küüned on muutunud hapraks ja juuksed langevad välja.
* Lihased on nõrgad ja kipuvad kergesti valutama.
* Kõht on kinni, kuigi sööd kiudainerikast toitu.
* Raske on millelegi keskenduda.
* Hakkad väikesegi pingutuse korral hingeldama.
* Näojume on üsna kaame.
undisputed
MemberÄra kuula mingit pläma protsentidest ja muust jamast.Kõige lihtsam reegel – kui jõuad 10 korda suruda pane 5kg juurde.
Seni kuni ei jõua 10x suruda tee sama raskusega. 1-2 trenni nädalas.
Ja ongi kõik. Mina olen selle süsteemiga jõudnud 9x 125kg -ni seega asi töötab.
Hoiab liigesed terved ja puha.
Kui ahneks lähed maksad selle eest oma tervisega. Õlad, küünarnukid, randmed või saad veel mingi rebendi.
Mõistlik vastus. Ise läksin 8 kordusega. Llisasin 2,5 kg. Läksin kuni 8×135 kg. Ei mingeid meeletuid seeriaid ja % ajamist. 4 seeriat soojendust ja 1 tööseeria ja kõik.
undisputed
MemberAh, mis sa jändad, kasuta seda Rotteri poolt koostatud kava. Palju maitsvam ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hommikusöök: omlett singi, hapukoore, tomatite ja avokaadoga, kohv 35% vahukoorega ja ilma suhkruta
Lõuna: grillkana rohelise salatiga, milles on oliiviõli
Õhtu: ahjus küpsetatud lõhe röstitud spargliga või brokkoliga.
Joo päeva jooksul 1,5-2 liitrit vedelikku.
undisputed
MemberTervist, nägin Juuni-Juuli kuu M&F´i ajakirjas toitmuskava kuidas kuu ajaga õige treeningu ja toitumisega võiks olla võimalik 5kg kehakaalu alandada. Toitumiskava juures aga jäävad mõned asjad selgusetuks. Ehk suudate aidataKavas on kirjas korduvalt 1 annus kaseiinivalku ja vadakuvalku. Kas see üks annus tähendab 1 valmistehtud jook? Vadak on mul olemas FitWhey näol + dextro süsivesik, kuid mida selle kaseiinivalgu osas tarbima peaks? Ja kas seal on mõeldud ikka koos süsikatega seda annust?
Teine küsimus on seoses 1 klaas kaerahelvestega. Võin ikka pudruks teha selle ( mitte paljalt alla kugistama)?
Iga tahes tänud vastajatele ja loodan kiirelt lahendusteni jõuda.
Kahjuks pole seda MF näinud, kuid reeglina on üks annus kuskil 30 g valku. Kuigi seal võidakse selle annuse all midagi muud mõelda. Ja kaerahelbeid võid pudruks teha, ei pea kuivalt kugistama
MemberTere.MA olen 161cm, 46kg, Jooksen 3-4 korda nädalas:D Kas mu päevane kalori vajadus on 14oo kcal.?
Eesmärk kõht trimmi ??
Toitumine on praegu selline:
Hommik:Kaks viilu rukkileiba, 3 krabipulka, paar viilu kurki
Vahepala:1 õun, 1 tass keefiri 2,5 %
Lõuna:Kalapalli konserv , kaks viilu täisteraleiba.
Vahepala:1 viil täistera leiba 20% juustuga peale tomat ja kõrvale tass aplesini mahla.
Õhtusöök:Rosinakohupiim koos 20% hapukoorega.
Oppppppppaaaa, mul kass sööb ka kuskil sama palju päevas
MemberAinuke lugu, mis mulle on pisara silma toonud on siiski see
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberTiba porportsioonist väljas?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sorry, isegi kui sul oleks KÕIGE sitem geneetika jalgade osas – NII palju nad ei jääks taha..
Ja jalg peab korralikult vastama ülakehaga sellepärast et jalad on tugiraam millel kõik asetseb..
Tohoh, kas nüüd määratakse jalgade jõudu ja tugevust puhtalt nende massi/suuruse järgi we.
AutorPostitused