undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
Memberdamn!!!!!töötab küll, kui sa oled tegelenud sellega piisavalt kaua, ja su refleksid on oivalised, niiet ära tule sellise jutuga, et ei tööta, kuidugi ei tööta kui sa oled sellega tegelunud mintgi 1,5 a. Isegi kui sa oled tegelenud poksiga ja kickboxiga 1,5 a ei pruugi sul midagi välja tulla! Kõik oleneb sellest kaua sa oled sellega tegelenud ja kui kindlalt sa antud situatsioonis tunned!

Ok, jäägu sulle su arvamus, loodan, et saad seda omal nahal kunagi tunda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Väike vihje sulle siis, pakun , et see vana on selle alaga juba nii kaua tegelenud, et ta mäletagi kuna ta alustas
undisputed
MemberTervist,Niisiis olen võtnud plaaniks kaotada natsa kehakaalu. Panin toitumise ja treeningu paika.
Igale jõusaali treeningule lõppu mõtlesin teha jooksu. Sellest tekkis ka küsimus:
Olen kuulnud et aeroobsel treeningul hakkab rasvapõletus pihta alles 30-35 minutit pärast jooksma hakkamist. Mis siis aga alguses esimesed 30-35 minutit toimub? Jooksen niisama tühja ? Ja teine küsimus ,et kui teen enne jooku korralikult jõusaali, nii et ikka higiseks ja võhmale võtab , kas siis mitte ei hakka rasvapõletus kohe jooksma hakates pihta?
Aitäh:)
Kle no hoidke oma silma ikka lahti. Hetkel ju esilehel artiklite all aeroobse kohta 2 artiklit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberKui rasvaprotsent väheneb, siis läheb riist just pikemaks. Keegi kusagil arvutas, et iga 7kg kaalulanguse kohta läks tal 1 cm pikemaks. Ma ei tea siis mis kaalust, mis kaaluni ta langetas ja kas lõpuks lohises mööda maad või ei, aga mingi iva seal on – rasvapadi riista juure ümbert kahaneb kui kaal langeb.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui aga toetad oma trenni endale tundmatute keelatud ainetega, siis ei tasu imestada kui midagi ära kukub.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ma nüüd õieti mäletan, siis oli see rohkem selline kild, et kui su rasvaprotsent väheneb, siis jääb ka su kõht väiksemaks, et siis hakkad oma riista kõhu alt järiest rohkem nägema
Et siis sellest see pikkus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberOlen ise sellega tegelenud ligi 1,5 aastat, väga viis oli, õppisime 10 erinevat moodust ja ka rohkem, kuidas tavalise käealiigutuse abil saab vastase valust oigama panna, treenisime veel keppidega ja mingite asjadega veel!Tänaval kus vastane rabeleb ja lööb vastu on suht keeruline rakendada selliseid käeliigutusi. Põhimõte peaks jääma samaks nagu aikidol. Tänaval see ei tööta
MemberHilisel suveõhtul heinakuhjas müraks küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
Member(tõotab tulla jälle üks “kuum teema”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. “mis on teie arust …” on päris universiaalne küsimus jõudmaks hunniku vaidlusteni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Kahtlen, kas läheb eriliseks vaidluseks
MemberNii, olen kuulnud, et kui väga etensiivselt trenni teha ja palju lisandeid ja igast muud seesugust asju süüa, muutub riist väikeseks xD
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nüüd tahaksi teada, kas on see tõsi?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Naljanina
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jah kõik tipud kulturismis on juba olematu sellega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Täielik ulme ikka, milliseid müüte selle alaga kaasneb. Huvitav, kust need küll välja imetakse. Või on inimeste teadmised selles valdkonnas ikka tõesti nii olematud
Membernaissoost:) see väike asi jäi lisamata:D vanust 21 ja olen varasest lapsepõlvest sporti teinud.( lauatennis, suusatamine, ratas, frisbee)Kui sa pole siiani läbi treeningu suutnud kaalu alandada, siis otsi ikka lahendust toitumisest
MemberOlen 182cm pikk ja kaalun 82kg.Sooviks kaalu saada suveks 72-76 umbes nii, et sixback ka välja natuke vahiks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis toiduained peaks ma oma menüüst välja jätma jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aeroobne treening jne.
Väikseid nõuanded ei tohiks tüli teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võiks siis nagu oma menüü ka panna siia
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberKustotsast ta sul kiire on, kui kahe kuuga 5 kilo juurde võtad? Kui sa niimoodi jätkad, on sul suveks ilusti 15 kilo rasva ümber keha, mis vaevalt sinu eesmärk on. See, et sul kõht tühi on, ei näita ainevahetuse kiirust, vaid seda, et hommikuses pudrus on liiga palju süsivesikuid. Pane mune rohkem ja kodujuustu kah veel lisaks hommikul.Kust otsast ta siis edasi peaks tõusma, kui tal kaal kõigub 66-67 vahel. Tähendab seda, et kaal tõuseks edasi tuleb ikka üldist cal tõsta
MemberJutt küll teemaväline pisut, aga seda videot vaadates hüppas mulle pähe mõte, et ma pole vist näinud eriti mustanahalisi rammumehi! Kulturismis on mustanahalised pigem domineerivam pool, nende parematest eeldustest sel alal on siin lehel ka juttu olnud. Aga jah, jõumehed on vähemalt minu arvates rohkem valged! Või mis Te arvate?Noh, eks ta kipub nii olema jah, et ühel alal peksavad valged musti ja teisel jälle mustad valgeid. Sama on ujumises. Neegreid seal pole. Kuskil kuulsin, et nendel pidavat lihaste tihedusega või mingi selline probleem olema. Sindrid taha eriti veepeal püsida
Membermilline on kõige parem viis kehakarvadest lahtisaamiseks? raseerimine, vahatamine….mingi kolmas variant?kuidas lahendavad selle probleemi profid ehk need, kes võistlemas käivad?
tahan siledaks!
Hakkad võistlema we
MemberEhk oskad soovitada mida lisada? Endal on pea tühi praegu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No rasvadest võid lisada siis nt. võid 82% st, hapukoor, oliivõli, juustu, kreekapähklid nt.
undisputed
MemberMul on jube kiire ainevahetus. Nt. koolis peale esimest tundi on juba kõht suht tühi.
Valke vähe? Ei tundu nagu küll olevat ..
//Unustasin lihtsalt liha lisada toitumiskavasse kuigi ma söön seda soojatoidu juurde.
Kui hommikul läheb kõht liiga kiiresti tühjaks, siis lisa rasva rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelt võiks rasva rohkem ka üldises menüüs olla. Pole sul kirjas muidugi kõiki süsikate koguseid, kuid tundub, et neid seal piisavalt
Memberkaalu on Ileliia palju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nimelt 85kg kui esimest korda jõusaali sai mindud kaalusin 95kg pikust hetkel ainult 168cm ja suure kaalu pärast on ka kükk natuke suurem kui peaks.Õnneks toitumiskava abiga langeb kaal veelgi.Ideaalne oleks 75kg.Siis väike polster nagu oleks jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused