undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
MemberPildi järgi tundub seda rasvakest ikka kõikjal veel olema. Aga probleem selles, et kui nüüd ka selle viimase põletad, siis jää sust enam midagi eriti järgi, kuna liha ka seal all ikka vähe
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga muidu ikka saab nad nähtavaks õige menüüga, trennist aint piisa
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberIsiklikult leian, et antud teema on väärtusetu ilma toetava illustrateeriva materjalita. Mehed, palun sekundeerige.Toetan. pilte pilte pilte
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberSõber ka kunagi proovis ühe tünni, vandus ja tatistas, et maitse pidi out olema. Aga mis sa sellest sojast ikka saada tahad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei nägu ega tegu
MemberKui tahad mingit vastust saada, siis pane kogu menüü ja enda vanus, kaal ja pikkus ka ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Pikkus siis 163 kaal 62 ja vanus 20
Plaan siis oleks esialgu 55kg kaal saada.
Hommik 6.30
Kauss Fitnessi kelloggiseid
2muna
täisteraleib singiviiluga(kalkuni v kana sink)
kohv
Trenn u 1,5-2h
Lõuna 11-12.00
Söön kusagil väljas. Tavaliselt siis kahe keedukartuliga rohke toorsalatiga ilma kastmeta ning liha(koteltt) või kana või kala oleneb mis menüüs on.
Vahepala 15.00
200g kodujuustu meega/moosiga või 200g kohupiima 30g pähkleid
Õhtu 19.00
200g Kodujuustu tomati ja kurgiga ning 2spl maitsestamata jogurtit
või
1 muna, 2 munavalget praen pannil lisan natuke kana v tuunikala
ning iga õhtul omega 3 rasvhappe kapsli
Päevas siis 1500kcal, treener ütles et kui kaal hakkab kiiresti langema pean toidukoguseid suurendama, praegu olen 2 nädalaga kaotanud 2 kg mis on norm, ma arvan
Tundub ju kõik täiesti ok olema. Hommikuks enne trenni ka söök täiesti ok. Ilma söömata ära sinna roni. Kaalu langus on ka täiesti normaalne, kui kuus 3-4 kg kaotad. Kuid parim lahendus on ikkagi , kui pöördud oma küsimustega oma treeneri poole. Jõudu
MemberKäin 3x nädalas hommikuti trennis. Eesmärk on siis kaalulangetada. ning tekkis selline küsimus, et kas siis on hea süüa enne trenni. Käisin personaaltreeneri juures ka ning tema tegi mulle toitumiskava.Hommikuti söön siis kauss kelloggsit (fitnessi), 2 muna, täisteraleib singiviiluga ja kohv. Kas enne trenni sellist toidukogust süüa on palju? Söön umbes tund aega enne trenni.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tahad mingit vastust saada, siis pane kogu menüü ja enda vanus, kaal ja pikkus ka ikka
MemberMulle ka kala ei maitse, aga öelda toidu kohta rõvedus….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole ka kunagi kala maitsenud. Aga kilu ja heeringa kohta ütlen ma ka rõvedus

😆 Väiksena sunniti lasteaias seda sööma ja nii mõnigikord leidis mu ema õhtul taskust mõne kilu või heeringa. Ise ma seda kildu muidugi enam mäleta
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ema viskab ikka vahel kuskil sünnal seda kildu, kui mulle kala pakutakse
😆
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberTahtsin küsida et kuidas saab teha kõhule massi nii.. et lihase arvelt rasv valgubTäpsusta küsimust, et millisesse kehaosasse sa tahad, et ta valguks …………
undisputed
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime kliki vastaval lihasel
undisputed
MemberNABAALUSE RASVA VASTU AITAB AINULT KIRURG !?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jätka samas vaimus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
Memberräägi natuke palju see iga kuu maksma läheks ja seda peab ju kaua kasutama.Üldiselt võid võtta nii, et iga keha kg kohta läheb sul vaja 2-2,5 g valku, et siis loomsed. Taimsetes toitudest saadavaid valke ära arvuta. Sul oleks siis vaja vähemalt 120 g valku päevas. Võta siis ülevalt kaloriarvuti ja vali ained, mida kasutada tahad. Peale seda võid arvutad ka hinnad, mis need maksma lähevad. Aga sinna tuleb ka siis ikkagi lisada veel süsikad ja rasvad…………….
undisputed
Memberee… tegelikult mu point oli rohkem selles, et ära teema algatajat ära hirmuta. Sa ütlesid a’la oota kuni ise hakkad teenima, siis mine jõusaali, enne pole mõtet, sest ei saa vajalikus koguses aineid. Mina julgustan just trenni tegema, ilma eriliste lisanditeta ja siit saadud kava (tasuta, kõigile kättesaadav) ja tarkustega areneb väga arvestatavalt. Ja ma ei ütle, et vanemad peaksid suurtes kogustes vajalikku asju sulle kokku ostma. Minu mõte oli stiilis umbes et, “ema kui sa homme salatit nagunii teed, tee see kodujuustuga” või “kui sa nagunii natuke magustoitu valmistad, tee see parem kohupiim, kui mingi muu”. Umbes nii.Vaata, kuna ma olen olnud kunagi suht samas seisus, et meeldinud käia eriti t-särgis, kuna käed ja jalad olid suht peenikesed. Aga trenni tegin kõvasti, kuid ilma vajaliku toiduta muutunud midagi. Ma hirmuta siin kedagi, vaid räägin nagu asi on tegelikult. Ma olen ise selle kunagi läbinud. Pole mõtet luua siin mingeid illusioone asjast, et tee natuke seda ja seda ja küll ta tuleb. Sellest ei piisa lihtsalt, et oma peenikesi käsi ja jalgu suuremaks saada
“>undisputed
MemberOlen maximuse poolt. Minul pole ka raha, et toituda täpselt mingi kava järgi. Söön seda mis on, aga palju, ütlen vanematele ka, et palun too rohkem muna/kohupiima/kodujuustu jne, see ei ole hirmus väljaminek. Areng on olemas, kasvan küll.Tore, kui su vanemad saavad seda kõike sulle vajalikus koguses osta. Kahjuks kõigil saa
“>undisputed
MemberNo kui sinu arust vajalikud ained on kallid valgupulbrid, kreatiin ja/või lõhefilee iga päev, siis jah vaene inimene ei suuda osta.Ise pean vajalike “ainete” all silmas pigem selliseid lihtsaid ja odavaid toidukaupu nagu muna, piim, kala, kana, juurviljad, puuviljad jne.Ok seletame, siis nii, et kui su vanemad suudavad sulle tagada igapäevaselt vajaliku koguse piima,mune liha, kodujuustu jne. siis võiks eeldada ka, et siis peaks saama ka suht lõdvalt vanematelt selle toitumiskava raha. Kas sa arvad tõesti, et need toiduained on odavad we
“> Ise alustasin ka kunagi treeninguid, kui elasin veel vanemate kulul ja ma pole pärit mingist rikkast perekonnast. Ok jõudu sain päris palju nende aastatega juurde. Jõudu on võimalik ka kesmise toidu pealt kasvatada suht hea tasemeni. Kuid lihase mõõtmed ei muutunud, kuna saanud piisavalt valku ja igapäevaselt poleks meie pere seda saanud lubada siis. Ok peale seda, kui hakkasin ise endale leiba teenima muutus ka asi. Kuna sain oma valgud kätte ja peale seda olen sama rasva % 13 kg raskem. Kas sa tõesti arvad, et valgupulber tuleb kallim, kui mõni muu toidukaup, siis arvuta uuesti. Sõber just ütleski, et per……… hakka või aint pulbreid söömagi, kuna see tuleb juba odavam, kui tavatoit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui inimesel pole ikka piisavalt raha, et tagada valgu vajadus organismis, siis kasva sul seal midagi. Söö siis porgandit või siili, muutu seal midagi.undisputed
MemberÄrge heidutage noormeest, saab ilma kava tellimiseta ka läbi, kui tahet ja motivatsiooni on!Internetis on kõik olemas, vaja ainult terad sõkaldest eraldada.Siitsamast lehelt juba leiab palju väärtuslikku infot toitumise kohta ja näidistreeningkavad on siinsamas pealehel olemas.Toit toiduks ja kava kavaks, kuid kui sul ikka raha pole, et saaks vajalikud ained kätte, siis pole selle kavaga midagi teha
“>undisputed
MemberSeda juttu pole mõtet küll rääkida, et Hiiumaal pole jõusaale….mina sain vähemalt 7 jõusaali. Paladel ja Suuremõisas on täitsa arvestatav jõusaal, kus on võimalused päris head ja Kärdla mängudemaja jõusaalil pole ka viga midagi, kuigi seal on osad aparaadid päris vanad, kuid kange ja hantleid on seal küllaga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tema jutt oli tögav, ärge laske ennast petta. Lugege ikka ridade………………
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused