undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
MemberSee on mu sõnumis sees, vaata hoolikalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on ju see sama koht mida MEE siin pakkus Eiselt Research OÜ
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberÜhes kohas on nüüd veel saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kus siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
Memberalajaalised?Mis loomad need on
MemberKeretõsted kõhupingil vii ülemisse kavasse.Kuhu ta nad siis lõpuks panema peab
MemberSinu üldisest tekstist jääb mulje, et saad koslepi hommikul ja õhtul enne ja pärast sööki. Kui on selline huvi, et kuda maas olles ennast paigutada, et võimalikult vähe haiget saada. Kerra võid ennast tõmmata küll, kuid siiski soovitaksin seda teha selili olles. Olles külili keras, jääb selg vabaks, mis ka suht nõrk koht. Ja mis sa nende nukkidega teed, kui sul vastas on 2-3 vastast ja sa lüüa ega kaitsta oska, siis pole nendest mingit kasu. Saad sihvrisse ja võetakse sult nukid ja saad pärast oma enda nukkidega niiet koliseb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja oma suu hoia ka kinni, muidu tuleb neid pärast traatidega kokku uuesti lappida
Member
Memberkust on võimalik eestist nukke saada?Mis sa selle nukuga teed
MemberTere hetkel olen siis kolm nädalat dieeti pidanud ja kaal on langenud umbes 1.5kg. Olen 17a noormees pikkus 177 ja kaal 75.5. Aeroobset teen 4 korda nädalas ja jõutrenni 4 korda nädalas. Hommikul võtan vitamiine, 1spl linaseemne õli ja peale õhtusööki tass rohelist teed. Peale trenni whey3 30g+süsikad 50g +5g kreatiini. Toidukordi on 6.Päevane kaloraaž umbes:
Kaloreid kokku: 2246.6 Kcal
Rasva: 55.9 g.
Valke: 207.8 g.
Süsivesikuid: 223.25 g.
Kiudaineid: 13.35 g.
Kas on normaalne kaalulangus?
Tänan.
Miks sul selline pealkiri, kui kaal ju langeb
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
Membermis vedelikuga ja kui suure koguse vedelikuga keegi neelab kreatiini ?Peale trenni koksile lisatuna 5 g
undisputed
MemberQUOTE(ristokru @ 8 Mar 2008, 10:32)Suured tänud abi eest!!
Kust sa seda võtad ,et ektomorfid peavad pausid pikemad tegema?Ise lugesin just et peaks olema 30s.-45s. paus.
Ja harjutusi tegema võimalikult aeglaselt ja valulikult(viimased korrad).
See käib endomorfide kohta!
Ja aga see 2-4 min puhkust käib ju harjutuste vahele. Aga kui pikkad peaks olema pausid reps(inglis keeles) vahel?
Ja seal artiklis rääkis et 6-12 reps see ju tavaline ka endomorfidele.Samas osad artiklid räägivad et 4-6 hea.Võta näpust

Kes teavad aidake veel, tahaks teada kuidas siis peaks treenima et oleks asi korras?!
Kui sul kordused on nii madalal nagu 4-6, siis eeldab see suht suurt raskust. Ja seeriate vaheline paus peab vähemalt olema 2 min, mis ei pruugi olla isegi piisav ja tuleb paus veel pikemaks venitada, kuna muidu suuda enam järgmiseks seeriaks taastuda. Kui tahad võid proovida 30-45 sek, vaata mitu seeriat jõuad selliste raskustega, enne kui kang jääbki alla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
undisputed
Memberkarta on, ma kaalun üle 60ne paar kilo ja 90 lamaduse tuleb ikka kuidagi ära
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tohoh, kui pikk sa siis oled
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberOn sul üldse mingit kogemust miks sa nii väidad? Mina alustasin ka kohe valgusheigiga ja see aitas mind saada üle vigadest, mis peitusid mu tavatoidus.Üldiselt olen ka sellega nõus, suht koblakasse ajab juba see teema, et treeni aasta ja siis vaata, nagu see pulber oleks mingi imerohi. Kui valku on vaja siis andke minna
MemberSeda ka, et ma ei taha treenida ainult lõuatõmbe eesmärgil.Eesmärk on üleüldse parema füüsislise seisu saavutamine.Siin muidu üks lehekülg, mis pakkus mulle huvi.Seal on mingi 100 erinevat harjutust, toitumisnäidised jms.
http://www.aweber.com/z/c/?znys3cxhls6wshb2nmpty036mg==5829
Pange tähele, et see sait on tasuta, nii et mingi mõtetu topshopi pahn pole…Vähemalt ma arvan.
Kuna sa oled uus vast on kõik suht uus sulle aga neid tasuta saite on navaaaalom. Üks parimaid on muidugi http://www.bodybuilding.com/
Memberjeesuskristusmariia! nagu ususoda siin! :ppppEi tahtnud lihakantsakat ega piimamolli kellegilt kaest ara kiskuda.
Kui keegi tahab olla taimetoitlane, siis ei ole kellegi asi teda maha teha. Igayks soogu, mida tahab. Selge on see, et taimetoitlus VOIB olla tervislik ja VOIB olla ebatervislik.
Valmis on kirjutatud palju raamatuid ja tehtud palju uuringuid, et inimesene saab (geee) vabalt ilma loomse toiduta tervislikult elada. Mulle on soovitatud Mikhail Tombak’it. Kindlasti keegi teab, et tal mingi usk ja tegelikult on ta taitsa loll – ei hakka yldse tarkadele vastu vaidlema -aga akki moni vahem tark tahab silmaringi laiendada.
Olen mitut tobedat dieeti/toidulisandeid proovinud (koik “ekspertide” poolt soovitatud nagu siingi foorumis igasuguseid leida voib) ja nende najal palju kogemusi saanud. Enam dieete ei pea ja soon nii tervislikult – ja jah, nii taimselt – kui oskan ja olen tervem, tugevam ja paremas vormis, kui kunagi varem. Lisaks ei ole meeleolukoikumisi ja imelikke isusid (cravings) magusa; rasvase vms. jarele varem olid. Olen erksam ja energilisem.
Kelle jaoks on liha ja kartul koos soomiseks ja piimaga (voi yldse kohvi voi ollega) alla loputamiseks igapaevane tervislik toit, palun vaga. Kelle jaoks on juurvilja, puuviljad ja nn. mere juurviljad tervislik toit – palun vaga!
Keegi mainis enne mitut lehma magu – alternatiiviks kysin, kui happeline on kiskja seedekeskkond vorreldes inimese omaga (vihje 10 x) ja kui lyhike seedetrakt?
Akki on voimalik, ei olemas “absoluutset tode”?
Oh well, keda huvitab voib ise lugeda voi keda huvitab, voin hea meelega oma kogemusi jagada. Ei tahtnud kellegi saba ara syya siin, aga yks asi on aga kindel – tigedus ei ole kellegile tervislik.
See ongi selline lk kus käib ususõda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuna ala on selline. Ja siin lk tuleb arvestada ka sellega, et suurem osa siinsetest inimestest üritavad lihast ja jõudu kasvatada, mis on niigi raske tegevus. Kui seda peaks veel tegema aint soja ja spinati pealt, siis ma vist loobuks sellest alast ja alustaks lauatennise treeningutega
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
😆
😆undisputed
MemberKui sa tahad lõuatõmbe jaoks jõudu , siis neid arendab ainult lõuatõmme
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sama asi kätekõverdustega.Pole see asi nüüd nii keeruline ka, et aint lõuatõmme neid arendab. Enne eilset tegin neid kuskil 2-3 kuud tagasi viimati siis 5×5 kavana 30 kg- 5/5/3/2/2 vahepeal tegin siis nüüd seljale muid harjutusi ja eile tuli siis ilusti 30 kg 5/5/5/5/5 jäi veel jõudugi üle
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused