undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
MemberJah. Riputa rattale veel sangpomm külge enne trepist ülesvedamist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Läheb liiga paljuks juba
“>undisputed
MemberKrt, naera ennas puruks
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberJärvamaa keskhaigla, täiesti tavaline riiklik haigla.tasuta muidugi, vajalik protseduur mitte iluoperatsioon
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väike iluoperatsioon ikka aga seespidine
“>undisputed
MemberSiiski arvan, et parim harjutus selle tugevdamiseks on rippumine
“>undisputed
MemberJärepidevus annab tulemuse, mitte “proovimine”.Üks sõbranna hetkel tegeleb ka kaalu langetamisega- uuris spordiga sinapeal olevatelt tuttavatelt ja netist söömise kohta, tegi endale meedivatest toitudest kava (ca. 1000-1200 kCal päev), kiirkõndi 10 km 3-4 korda nädalas ja on kahe kuuga langetanud kaalu 70-lt 58-ni. Tal ka vahepeal number iga päev ei vähenenud, aga pikema aja jooksul on tulemus suurepärane. Ta umbes sama pikk kui sina.
Seega- tee trenni edasi, toitu korralikult ja ära ennast iga päev kaalu… see võib masendust tekitada küll, kui number vahepeal väheneda ei taha
Meenutab rohkem kiirnälgimist
“>undisputed
MemberMa olen absoluutselt kõike proovinud juba…aga kaal aina kasvab ja kasvab…nüüd olen tippkaalus 70 kg 168 pikkuse juures… ma olen proovinud õigesti toituda, trenni teha… Ja see ei ole lihtsalt nädala ajane proovimine, ausalt olen igasugust toitumist proovinud ja trenni meeldib mulle endale kaa teha, ma olen erinevates trennides käinud ja pole möödunud ükski nädal kus ma korralikult trenni teinud ei oleks!Põhitrenn on ikka ujumine, jooksmine ja jõusaal olnud…aga asi on selles, et nii kui vabad päevad tekivad lööb rütmi nii sassi, et kui sööma hakkan jäängi, ja söön nii kaua kuni oksendan kõik välja…kui tervislikult ja õigesti toituda ei tohiks ju sellisied asju juhtuda, et lihtsalt õgid ?:SAga minu menüüül ei ole siiani midgai viga olnud, olen selle siia juba kunagi üles kirjutanud ja on öeldud, et see on okei menüü…Ma olen siin foorumites väga palju ringi lugenud, igasuguseid teie soovitusi kuuulanud jne, mitte miski ei aita
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>( Täiesti kurvaks teeb, proovid igasugusied asju, näed megapalju vaeva, aga tulemusi ei tule mitte kuskilt
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd ma istun siin täiesti nõuetu ja täiesti algpunktis…koguaeg räägitakse, et tee trenni ja toitu tasakaalukalt, ma teengi nii ja need õgimishood on kaa vimase aja nähtused, aga kaal ei ole mul kunagi alla hakanud minema:S vb korraks, siis jälle tõuseb… vahel ongi selline tunne, et see jutt on kõik jama, tahad peenike olla-ära söö mitte midagi :S Mul on igasugune tuju trenni teha juba kadunud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Energia on otsas ja tahtmine kah
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
“> Kes sulle ütles, et see on korras ja veel sellise treeningmahu juures
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Menüü koosneb juurikates ja süsivesikutest põhiliselt
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberKus see kirjas oli, et tegu neiuga on (näita vigurnägusi)? Ärge solvuge aga kas sellise kaalu/pikkuse suhtega 3 x nädalas isegi liig ei ole. Paar kuud pead vastu, siis on keel ripakil. Vaata oma toitumine üle!!!Vaata profiili, vabandan, kui ütlesin 29 a. naise kohta neiu, kui see sind häiris
“>undisputed
MemberTere,olen suhteliselt värske bodypumpi`fänn ja mõtlesin, et küsiks targematelt nõu
“>Pikkus 168, kaal 75. Kas 3 x nädalas bodypump`i (olen juba kuu aega nii käinud) mõjub tõhusalt parema vormi saavutamiseks või peaks vähem/rohkem käima ja /või miskit muud trenni veel lisaks tegema (vahest käin ujumas ka, 1 x nädalas).
Aitäh!
Sööma sööma peate neiu õieti. Sellest trennist piisab täiesti, mis hetkel on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberSelle paigalsõidu lisavidinal on üks suur viga: siis ma peaks iga päev oma sopast ratast puhastama (sellel on veel sellised eriti jämedad traktorikummid), sest ma kasutan ju seda iga päev õues liiklusvahendina.. ja vedama peaks seda ka tuppa (trepist üles) ja jälle välja koguaeg. Ei lähe mitte.Trenn missugune
“>undisputed
MemberTänud vastuste eest
“>undisputed
MemberTsink kuulub enam kui 200 ensüümi koostisse, mis reguleerivad organismis toimuvaid protsesse. Tsink on eriti oluline seksuaalarengu ja sigimise seisukohast.
“>Selge
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kui küsimuseks juba läks, siis oleks selline küsimus ka veel, et millest tulevad seljale vistrikud ja punnid. Endal nii, et mida rohkem treenid seda rohkem nad tahavad tulla 
undisputed
MemberEi!Hakka kasutama tsinki kuni 30 mg ööpaevas. Kasuta kookosseepi ja naturaalset kosmeetikat – seal ei leidu parabeene ja muid mürgiseid ühendeid.
Mis see tsink nahale teeb ….?
undisputed
MemberNagu näha läks teema jälle mingiks muuks mölaks. Aga abi mitte kuskilt
“> Üldiselt tundub su kirjast, et sul ikka toitu liiga vähe, et lihased kasvaks. Üldiselt, kui pole toitumisega kursis, et kuna, miks, mida ja palju. Siis võid tellida kava või lugeda artiklite alt vastavaid teemasid. Võid ka lapata foorumit
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberNägin küsitlust, panin otsingusse “cheating day”. Vasteid ei olnud. Äkki keegi oskab öelda mis see on?
“>Üldine soovitus, et kui siit leia, siis Googelda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberÜpris tavaline on see ka juba,et kui mingi seltskond kuskile maakonna baari läheb,siis külapoisid/mehed kohe äksi täis on ja alati jamasi tekitavad.Jube närvi käib.Endal on elus õnnestunud aint ükskord korralikult tappa saada,ja seda Kalamajas kahe narkari käest ja kui ma noorem olin.Tulemuseks paar ribi,selja valu ja igast saapa jäljed mul näos.Ahjaa käsi pandi ka kipsi.
Aga muidu on ikka õnnelikult läinud,linnas mõni ülitäis mees huraatab,aga eeliseks ongi see et tavaliselt on nad ülipurjus,ja nendest pole enam probleem jagu saada.
Aga jah,oma enamus elu olen ma lasnamäel elanud ja elan nüüdki jälle ja siin on igasugu asju toimund ja juhtunud.
Aga see tundub et on nagu koertega,kui koer tunneb hirmu,siis tuleb kallale
“> Näita vastasele et sa oled hirmunud/hirmus,siis ta saab julgust ja ülbust juurde!Siis said ikka korralikult
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused