undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
MemberSelle kohtaNimelt kordustes, kumb arv on seeriate arv ja kumb see mitu ma iga seeria ajal pean suruma?
Tänud !
seeria kordus
6 x 2
undisputed
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3105
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberVõiks ju küll aga olen kehva organiseerija. Laisk ka suhteliselt, et mulle jalgu alla saada peab olema hea stiimul. Mis see stiimul on sellest olen ka kunagi juttu teinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selle kohta on isegi vanasõna.SAKU ORIGINAAL 6-PAKK JA KAST MUNE
MemberTigedad poisid siin koos
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga jah, teema algatajale soovitaks trapetsile siis õlgade kehitused kangiga ning endale meeldib triitsepsi harjutustest jalad pingil alla laskumine lisaraskusega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rööbaspuude kergendatud varjant
MemberJäriest paremaks läheb. Polegi ammu enam õhtul lõbus olnud
MemberSama siin , ise i tarbi proteiini ! Ja soovitan süüa kõike ehtsat mitte keemiat !Sult tuleb tarku komme nagu Vändra saekaatrist laudu
“>undisputed
MemberTere. Leidsin youtube-st ühe video kus on ära näidatud mõned effektiivsed kõhulihaste harjutused. Olen 183 cm pikk ja 83 kg raske 20a noormees. Sooviksin siis hooajaks oma kõhulihased ka välja punnitada. Kas selles videos olevaid harjutusi tuleb teha 1x päevas või võib ka rohkem kui sellest rohkem kasu oleks? Toitumine paigas!Kõhulihaste tegemine sind küll päästa ja nende massi suurendamine on ka suht aega nõudev tegevus
“>undisputed
MemberNjaa…pikalt.Selle ajaga mingeid muutusi saab juba märgata või see nagu “eelsoojendus” ?
Kui kütus on õige, siis peaks nägema küll ……..
undisputed
MemberSooviks teada kust oleks võimalik osta hambakaitsmed?BUDOPUNKT OÜ
Laki 26
undisputed
Memberkahtlane kui tellid massikasvatus eesmärgil ja treenid nt 6 kuud, siis palud reljeefiks ümber lõigata:) pole ju viisakas tüüdata peale poolt aastat enam, kui oleks see võimalus viisakuspiirides , siis heameelega ise ka kasutaks, aga jah…Peale 6 kuud treenimist võiks ise ka juba midagi nagu asjast jagada
“>undisputed
Member3-4 korda päevas on minu meelest nälgimine
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ise söön 5-6 korda päevas.
Toitumiskava pole tellinud ega lähiajal telli ka(mitte, et sel mõtet poleks, kindlasti on), kuid pole sellist raha, et selle järgi süüa. Saab ka artikleid lugedes teadlikumaks ja mida enam-vähem süüa.
Kui aga võimalus on soovitan kindlasti toiyumiskava ja ka treeningakava.
Kus see nälgimine siin on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise söön 4 x päevas, kui trenni teen, siis kas 4-5 sõltub asjaoludest
“>undisputed
MemberEdaspidised muudatused 1 sõna 1 eek
“> Loomulikult, et tasuta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberIme, e Canadas seda jalkat vaps mängitakse. Puhas hoki riik ju
“> Ime kah, kui Eesti poleks võitnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberMul on valus seda kõhtu vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks neil kõigil suured need kõhud, siin videos näitab Rühl oma kõhtu
“>undisputed
Memberkas keegi selle filmi nime teab?ma tahaks tõmmata omale
“>või ongi nimi never back down?
Täpselt täpselt ….
-
AutorPostitused