undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
MemberKrt, ma arvasin, et see jalgade nõksutamine ei ole väga õige selle harjutuse juures…Kui sa nüüd asja loogilised vaatad, siis ilma jalgade nõksuta polekski ju mingit vahet svungil ja tavalisel surumisel……..
undisputed
MemberPalun kritiseerige ka minu toitumist või õigemini andge nõu, kuidas parem oleks.Hommikusöök kell 07.00
Kaerahelbepuder (natuke suhkrut, soola)
klaas jogurtit
mõnikord ka kohuke või võileib
must kohv (ilma suhkruta ja piimata)
kell 10.00 banaan
kell 12.30 Lõuna
kanafilee
riis
toorsalat
tomatimahl
kell 15.00
õun
kell 17.30-18.30 trenn (aeroobika)
peale trenni lean gain´i jook
kodus 21.00 tee suhkruta
iga päev joon 2 liitrit puhast (kvaliteetset ja ilma gaasita vett)
Trenn on kolm korda nädalas (erinevad aeroobika stiilid E, K, R ja siis Laup. ujumine)
Kui trennipäeva ei ole, siis õhtul söön kodus natuke jogurtit, kohupiima või kodujuustu u. kell seitse, magama lähen kell üksteist.
Nädalavahetusel on toitumine veits vabam, kuna igasugused üritused. Siiski ikka jälgin ja millegagi üle ei pinguta.
See päevemenüü on mul analoogne, aga muidugi kombineerin iga päev, et oleks vaheldust. Aga suhe on umbes selline.
Jään huviga kommentaare ootama………………
Natuke lugemist http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3105 ja siis Dr. Rotter i
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> esmased soovitused Alusta toitumist niimoodi:Hommikusöök: omlett singi, tomatite ja avokaadoga, kohv 35% vahukoorega ja ilma suhkruta
Lõuna: grillkana rohelise salatiga, milles on oliiviõli
Õhtu: ahjus küpsetatud lõhe röstitud spargliga või brokkoliga.
Joo päeva jooksul 1,5-2 liitrit vedelikku.
See su oma menüü on jah suht porr nagu üleval juba mainiti
undisputed
MemberMa arvan et kellegile tass teed/kohvi koos 5 SUPILUSIKA meega alla ei lähe.Tipp ja Täpp saavad sellega hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberKusjuures sa eksid…rasvu ma täpselt välja ei arvuta, aga söön pähkleid ja võtan ka kalaõli….juuku juustus nt on ka 10% rasva…ja teistes piimatoodetes…Tee enda ja teiste elu lihtsamaks ja pane oma tavaline menüü siis kirja. Muidu võibki jääda siia oletama ………
undisputed
MemberKogu see IFBB profisüsteem on ikka läbinisti vägahaige sel juhul. Ma ei mõista miks üldse on selline liiga kus dopingukontroll puudub ? Ei ole enam sõnu selle kohta. Samas neid steroidiõgijaid ülistatakse nagu jumalaid. Hell with Coleman, Cutler and others ! GO Kalmus, Vähi, Kiivikas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !Inimesi ei huvita keskmine, lepi sellega. Ega sa ka viitsiks minna rallit vaatama, kui seal sõidaks punnvõrrid. Sa tahad ka seal näha võimsust ja kiirust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberViimaste andmete järgi hoiab veel ikka kinni jah
MemberKui teha raskusega kükke kas siis on vaja midagi kanna alla ka panna??Kuulsin et võib tekitada valu alaseljas. On see õige jutt?
Soovitan õppida tegema eestkükki. Ise sain oma selja probleemist sellega lahti.
undisputed
MemberHommikul siis munale peale hapukoort?Lõunaks sellised asjad nagu õllesnäkid on väga jubedad..?
Süsivesikuid 2g, valku 16, rasva 30 ?
Mul on vaja osta koolis üks oode..Selleks on mul 25 kr poest..Mis oleks selle eest parim valik, olen hakkanud ostma, kodujuustu ja kanakintsu
Mõlemad tooted on head. Rasvadest siis soovitaks (või, koor, pähklid, juust, oliivi -ja kalaõli) Peale treeninguid võid süsivesikutega vabamalt võtta, siis on nad teenitult söödud. Ise toitun vähemalt nii. Millise otsuse langetad erinevate inimeste soovitustest järgi jääb sinu otsustada. Jõudu
MemberMul just reede vist olin ainult valke söönd, muna ja kodujuustu näol, soola ka suht null vist, selline energia puudus oli, õpetaja ütles et mine arstile sa oled näost jummala valge..Mul on kodus sellised tabletid mis ema tõi,mingi nordic male, keegi teab midagi?Pidid olema head oomega-3 rasvhapetega, oleks huvitatud, kas mõjuvad?Ja tahtsin kasutama hakata sellist asja nagu formuline l112, oleks mõtet?
Sa pead sööma tunduvalt rohkem rasva, kui sul on süsivesikud madalal.
undisputed
MemberKui peaks jooma ja sööma vähem süsivesikuid, siis pead menüüsse lisama kindlasti toidukordadesse natuke soola. Hea valik on meresool. Kehv enesetunne ei teki tavaliselt mitte madalatest süsivesikutest vaid soolade puudusest.
undisputed
Membersee ainult fredi teooria, miks kõik sellest kinni hoiavad?Ei peaegi hoidma. Igaüks tehku, mis ise tahab. Aga endal oli reeglina alati peale hommiku ja lõunasööki selline tunne, et kohe voodisse tagasi. Peale seda, kui rookisin süsivesikud hommikul ja lõunal välja, kadus ka see probleem…….
undisputed
MemberNo võid ka nii jagada 2 ks
1.päev
1. Rinnalihas
2. Seljalihas
3. Deltalihas
4. Kõht
2.päev
1. Reie nelipealihas
2. Reie tagalihas
3. Säärelihas
4. Biitseps
5. Triitseps
6. Kõht
undisputed
MemberÄra mõtle üle selle toiduga. Vaata, et keha saaks iga toidukorraga piisavalt valku ja et energia jääks kergesse plussi. Ülejäänud on juba õige treening. Jõudu
MemberMitu g valku ma peaksin sööma iga kilo kohta kui ma soovin lihast säilitada ?Laienda oma küsimust. Teed trenni või lihtsalt elus püsida jne. Sellest sõltub, mis on su eesmärk ………
undisputed
MemberKõik 3 on pandavad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused