undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
MemberEESMÄRK : Suurendada jõudu, Rinnalt surumist parandada, Rasva ka kaotada. Üldiselt kaalu kaotada ja samas jõudu suurendada on suht keeruline. Reegline kaalu langusega kaasneb ka jõu langus. Kui langus pole eriti suur, siis ehk isegi võimalik hoida. Kaal kõigub sellest, et üldine cal kõigub päevast-päeva. Kuna treenid 4 päeva järiest ja toit on sul nagu ta on parajasti, siis ületreening võib suht käbe tulema olla.
undisputed
MemberMis seal ikka, natuke teipi ja probleem lahendatud
??:”> Aga saalis olles mu närvikava seda kaua kannataks
undisputed
Memberindividuaalne asi, vendv on vägagi mitu korda kirjutanud, et just tema käest tullakse küsima kuidas nii hea kõhu saanud oled.Et eeldades siis, et kui kõik teevad seda sama programmi, siis kõigil nad ühesugused we
undisputed
MemberEI SIIN POLE MIDAGI MA HAKKAN KA IGAP2EV TEGEMA
??:”>
undisputed
MemberKüsi Kaido Leesmanilt siis kava
undisputed
MemberSiin ongi kombeks nii, et kui kirjutada ei oska, siis ei vasta sulle keegi.( Ma ei vihjanud kellegile )
Igapäev on normaalne, vendv vist isegi märkis seda.
??:”> . Tema keha talub seda, kui muidu pole küll mõtet neid nii tihti teha. 2 x nädalas piisab sulle küll.undisputed
MemberLõpetasin siis lõpuks haiglas. Esmaspäeval hakkas paha ja pea ringi käima. Esmaspäevast kuni tänaseni(neljapäevani) olin haiglas. Ei teadnud, et mul kurgumandlid haiged ja mädased on, ning käisin ilusti trennis edasi. Eks need 2 asja ei sobi kokku. Saalis lõi pulsi ülesse just need mandlid. Nüüd ei saa enne juulit trenni teha. Praegu on selline tunne, et aastaga treenitud kaob selle ajaga tuulde ja kaal hakkab langema. 4 korda nädalas jõusaali pidi liiga palju olema. Aeroobset ka ei suutnud ennast aastaga sundida tegema, kuid juulis, kui trenni saan jälle, käin varasema 4 korra asemel 3 korda saalis, ning teen ka aeroobset. Koormustest on ka kohustuslik.Hea on see, et mulle tehti kõik analüüsid südamele, kopsudele, kilpnäärmele ja kõhule. Kõik on õnneks korras ja mingeid kahjustusi ei tekitanud endale.
Lohuta ennast sellega, et hea, et ellu ikka jäid
??:”>undisputed
MemberKust seda välja loed et pidev hea? ma ütlesin et süsivesikud teevad erksaks, kui pole pikka aega söönud, mitte uniseks , sa oled lugenud freedi värke mujal ka kui selles foorumis?Kindlasti ta üks targimaid Eestis, kuid miks tipud ikkagi aastaläbi süsikaid söövad jne? Võibolla eksin, aga küsimus siis kulturistidele, kas keegi on freedi varjanti proovinud? Vbl tõesti vahelduseks , kui klassikaline dieet ei mõju või tüdimus, aga vasukaja selle varjändi puhul on kesine, nii et mina ei julgeks seda soovitada kui konkreetseid tulemusi pole jne, ütle mõni või copy kuskilt, vbl pole tähele pannud?Mis sa arvad, et Fredi soovitusi kasutades on su süsivesikute tarbimine 0 lähedane we. Ka tema soovitusete järgi kasutad sa kulturistina vahetult enne ja peale treeninguid süsivesikuid suht korralikult. Kui on treeningvabad päevad siis on nad jah suht madalal. Kuid too mulle üks põhjus, miks ma peaks neid treeningvabadel päevadel suuremas koguses tarbima ????? Ise laksan ka neid trenni tehes päris korralikult, kuid muul ajal on nad suht madalal
undisputed
MemberLoe see läbi, vast on abi http://treener.eok.ee/dokument_open.php?do…cdfd013aa6e2c1e
undisputed
Memberundisputed
MemberTekkis selline küss, et kuidas naiskulturistid ja fitnessistid ennast enne võistlusi “kuivaks” saavad? See käib neil ju üpris kiiresti (mingi 2 kuuga vist?). Kui palju kaloreid ja mis vahekorras süsikaid-valke-rasvu nad söövad? Kas tavainimesel oleks see võimatu juba sellepärast, et pole sellist lihasmassi, mis rasva põletada saaks? Või söövad nad dünamiiti ja kilpnäärmehormooni jms?Otsisin netist menüüsid ja ikka on meeste omad. Mehed söövad isegi kaalulangetamisperioodil minu mõistes astronoomilisi koguseid. Aga naistel on see rasvavähendamine ikka vaevalisem, nagu ma aru saan? Siin ühes artiklis naiste toitumise kohta oli kirjas, et naised peaks veel rohkem süsikaid piirama, kui meestel soovitatakse, seda isegi enne ja pärast trenni, sest neil on süsikatest rasva tootmine kergem ja samas ka rasva kasutamine energia saamiseks trenni ajal kergem.
See küsimus on suuresti uudishimust.. sest minu puhul lõppeks “kuivaks” saamine alakaaluga, arvestades, et oman arvatavasti umbes 10 kg pekki
Rasvaprotsenti ei julge mõõtma minna, kardan karmi tõde
Kui oma 3 kaalupiirist lahutavat kilogi maha saaksin, oleksin õnnejunnis omadega. Kusjuures ringi vaadates tundub, et kõik tüdrukud on alakaalulised :S Nt aeroobikas peeglist on selgelt näha, et kõik on peenemad kui mina. See 3 kilo ei peaks ju nii suurt vahet ometi sisse tegema… (sellepärast ongi parem jõusaalis käia, seal on enamasti mehed ja peenikesi tibisid pole, sest need kardavad lihaseid nagu tuld.)No palju sõltub ikka su kondist kah
??:”>undisputed
Membernii,ei hakkand uut teemat tegemapakil on kirjas et sheiki läheb 30g/1dl pulbrit ja 3-4dl vedelikku.kusagil siin oli suur arutelu,et 1teelusikas kuhjaga=5g,siis sheiki läheb 6 teelusikatäit v? kuigi mul millegagi mõõta polnud,tundus,et oli kõvasti üle 100ml ehk 1dli.või kas ma eksin?
Pulbrit võid võtta vabalt peale trenni 50 g milles siis kuskil 40 g valku. Ehk siis 4 kerge kuhjaga spl kuskil…… Vee kogus siin küll erilist rolli mängi kas sul seal 250 või 500 ml
undisputed
MemberHakkasin siis ka AC-C-d manustama enne ja peale trenni. Võibolla kujutan ette midagi omale, aga igatahes peale selle toote kasutamist on tekkinud järgnevad mured: 1) Unehäired. Hommikul ärkan väga vara ja enam ei uinu 2) Aegajalt valud südame piirkonnas ja kerge südamepekslemine.On kellegil veel taolisi nähte esinenud selle tootega?
Seoses sellega, et päike tõuseb järiest varem, siis ärkad ka varem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused