undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
Membermhmhh. ma ple küll ehk õige mees sellest rääkima, aga baaskursus algab kaks korda aastas – septembris ja kunagi jaanuari lõpus / veebruari alguses.ja nii tallinnas (3dtreening.ee) kui tartus (elustreening.ee). kokkuleppel treeneriga saab liituda ka veidi hiljem.
ja vanainimesi (üle kolmekümne) käib klubides mitu.
Et 30 on juba muld we
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberMilleks seda kuradi teemat vaps kedrada siin. Nagu Kalmus juba ütles, et kui läheb seda jama enne trenni vaja, siis on juba lüngad eelnevas toitumises. Või mõni loodab sellega lisada kangile mõned 10 kg we
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberKas 33 aastaselt on natuke hilja sellega tegelema hakkataSellistel aladel pole kunagi hilja. Kui kondid ja liigesed kannatavad siis võid elu lõpuni teha
MemberMMA on lahe! Olen vaadanud palju sellekohta olemasolevaid videomaterjaale ja isegi aasta tagasi tahtsin trenni minna. Otsustaval hetkel aga mõtlesin ümber kuna mulle on paar korda mainitud et olen liikuvuselt kuidagi jäik ja vb kordinatsioon pole kah kõigeparem (olen teinud 3-4 aastat korralikult jõusaali 6-7x nädalas) ja endale tundub kah et paljud kõhnad poisikesed on minust 2x kiiremad.Kas MMA trenn oleks hea koht kordinatsiooni ja liikuvuse/painduvuse arendamiseks?
Loogiline ju, sa vastasid juba enda küsimusele ise
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõiki neid omadusi on võimalik arendada.undisputed
MemberKle, kes kasutanud seda, millega te neid 2 g koguseid mõõdate
MemberMidagi seal postkasti eile oli jah ………..
undisputed
MemberSelleks pead Frediga silmast-silma kohtuma. Mingist kavast enne ta teegi juttu, kui ta pole su keha rasva% saanud mõõta. Aga kui tahad samade põhimõtete järgi kava saada, siis teeb selle sulle selline mees http://www.hot.ee/markotooming/
undisputed
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…mp;top=top.limeVaata punkti nr. 3
undisputed
MemberVõid ka kasutada M.M. varjanti siis
undisputed
MemberEt langetada üldist kaloraazi tuleb seda ikkagi kuskilt kärpida. Kuid algaja puhul ongi probleem selles, et ta võib seda teha valesti ja siin oleksi ROtteri selgitus olnud vajalik, et mida millegi liigne kärpimine võib põhjustada. Muidugi pole teada ka midagi isiku menüüst, siis võib-olla ROtter reageeris natuke järsult
Kuid ROtteri postituse sisu oli vägagi asjakohane
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberNojah, siis peaksin vist massitegemise pooleli jätma? 18% suht suur protsent juba. Kuigi kaal väidab vastupidist.Ega selleks, et lihast koguda peagi rämedalt rasva koguma. Söö natuke plussi ja jälgi peeglit………….
undisputed
Memberminuarust just selline ongi õige kulturist. rammumehed enamus rasvasemad, kõht ees, see mees küllaltki kuiv ju aga ega aastaringselt peagi võistlusvormi kuivus olema, massiperiood ju.kuu-2 väntab mees ratast ja on võistlustex valmis kuivvõi mis sa tõesti arvasid et kulturistid on aastaringselt kuivad, kiulised, võistlusvormis ja vahepeal massi ei kogugi ja pehmemax ei lase???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui nii oleks siis keegi ei saaks juurde võttagi vahepeal ju massi.
rammumehed ikka üsna teistmoodi näiteks: http://www.btinternet.com/~philip.j.wright/glenrosspage.htm
ainuke nii kuiv rammumees on minuteada marius puzianowski
Võin ka eksida, kuid need mehed töötavad hoopis teise kütuse peal ja mis neist põrssad massi ajal teeb ei ole mitte niivõrd rasv vaid vesi, mille peetust organismis teatavad ained tekitavad. Kuid nendest siin räägita

undisputed
Membervahelduva eduga igavik juba