undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
MemberMa suht kahtlen , et Oksmaa ka steroididega Schwarzeneggeri kunagise taseme saavutaks
“>
undisputed
MemberKas jõutõmmet tohib teha niimodi et mingi 60kg ja mingine 20 kordust, küsin seda sellepärast et olen kuulnud et üle 5e korduste jõutõmmet ei ole soovitatav teha, ja raskus peaks ka olema alates 130kgHuvitav kust sa sellist teooriat kuulsid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberEi!Hakka kasutama tsinki kuni 30 mg ööpaevas. Kasuta kookosseepi ja naturaalset kosmeetikat – seal ei leidu parabeene ja muid mürgiseid ühendeid.
Krt, see 30 mg tsinki mõjus küll hästi. Muidu pidin kasutama hirm kallist kreemi, mis ainukesena aitas mu kuivanud näonahka. Arst andis kah kunagi mingi ime pisikese kalli kreemi ja mis aitas vaid seniks, kuni teda jätkus. Peale pesu kuivas alati nahk ära ja hakkas kipitama, kui kreemi pannud. Täna avastasin, et olen vist nädala jooksul vaid korra kasutanud kreemi.Krt oleks seda enne juba teadnud, oleks juba hirmsa papi kokku vist hoidnud sellelt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberMul lihtsalt mõnikord mõned kohad tõmblevad. Näiteks silmalaug. Teinekord magamajäädes mõni kehaosa. Vb mõnikord ka mõni lihas, ei tule täpset korda meelde. Kui te seda “tuksumise” all mõtlesite.Aga muidu on nii, et lihas tuksub tuks-tuks-tuks, mine lahti uks, uks,uks…
Oled kevadel luuleliseks muutunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberPakun, et mitte lihased tuksu teil vaid närvid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 17, 2008 at 3:34 p.l. in reply to: trenn tõi raskust juurde, kuigi toitumine jäi samaks #150687undisputed
MemberMulle jõua kuidagi kohale, miks tavainimesed hommikuti taha valku süüa. Tavaline laks, puder ja võileivad
MemberMees kes surub rinnalt 150kg võiks kükkida vähemalt 200kg 1x aga võiks siiski rohkem.Paljuga te kükitate kulla mehed, jalad on mehe süda!?
Mis kasu on punnis rinnast kui jalad on tikud.
Paljudel ongi kükk suht nigel võrreldes surmisega mingil põhjusel. Jalad ei arene nii hästi mingil põhjusel, kui ülakeha. Ja mis plaanid kuhugi minna kraanat mängima we. Ise hindan ülakeha jõudu tunduvalt rohkem. Tõmme, löök, surmine need kõik tegevused, mida inimene kasutab igapäevaselt. Kuid jalgu ??????
undisputed
Membertänaseks, siis ongi rekord 150KG2007 on läbi, kuid 3kuud hilinemist pole ju paha
ehk siis täpselt 12kuud ja areng 25kg
Nice work
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise lõhkusin selle piiri 2007 a algul
MemberSain täna mõra jalalaba ühte luusse. Samas oleks vajalik vormi hoida. Millal tasub edasi treenida jõusaalis?Endal oli kunagi sama, kuid trennis käisin ikka. Jalgu küll teinud, kuid see mõra paranes suht kiiresti. Mingi 3-4 nädalaga oli korras
MemberSooviksin teada, et kas on normaalne see, et jõuan teha seeriaid 65 kilogrammiga (3-10) ja maks on ainult selle juures 80 kilo. Kas olen midagi valesti teinud ja mida peaksin muutma?Max peaks jah umbes 80 olema. Üldiselt, kui tahad oma raskusi arvutada, siis võid kasutada sellist kombot, et kui suudad suruda nt. 65 kg 5 korda, siis arvutad 65x 1,18=76,7 Kui algne raskus läheb suuremaks, siis suureneb ka vahe algse ja max raskuse vahel nt 100 x1,18=118 või siis 130×1,18=153
undisputed
MemberUsu mind,nälga sa seal ei jää
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jääb jääb, et hommikuni kuidagi vastupidada, siis pidin igal õhtul enne magama minekut suure halvaa endale kinnitama kõhtu
MemberTahaks ka sõjaväkke aga liiga noor (15) , seal hea füüsiline programm,Good luck
MemberMitmes aste, tähendab räägitakse küll, et ei võeta, aga siiski võetakse enamus, need “väiksed hädad” ei loe midagi, vähemalt minu puhul ei lugenud ja see aasta minek sügisel Tallinna vahi pataljoni.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keegi veel sinna läheb või, oleks hea teada, et ka tõsisemad jõuka mehed sinna satuvad ja saaks koos korralikult trenni teha, kui seal muidugi lastakse(pole eriti asjaga kursis).
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ise sai veel seal jõlgutud, siis esimesed 1,5 kuud said vaid kaugelt nuusutada selle saali lõhna. Kuna pead iga sekund olema seerudele käeulatuses. S….d ja sööd, siis kui lubatakse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga peale 1,5 kuud sai käia nii palju kui süda soovis ja aega ja viitsimist oli………..undisputed
MemberHellboy: Sooriteuste jälgimisel olen väga tähele panelik ning üritan teha asju parem aeglasemalt kui kangi “loobelda”.Kõhule tegin ka samamoodi aga lõpus tegin põrandal pikali olles nagu ülemisele alumisele ning külgmistele, nagu lõpetuseks, kohati öeldi jõusaalis et see on mõttetu, kuid samas ei julge oma jõusaalis öeldule toetuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtlesingi välja nuputada kava, et kõik lihasgrupid saaksid tehtus ning et suurtematele 3-4 harjutust ning väiksematele 2-3 harjutust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ristokru: Ma ei taha neid kasutada, kuna kõik harjutused ei istu mulle (nimelt kas õlal on ebamugav vms) ning jõusaalis ei ole piisavalt asju et teha neid harjutusi mida Ott on kokku pannud. Meil on ainult 2 kangi, jalapress, sirutaja/kõverdaja, neg kallakuga pink, 2 reguleeritavat pinki, seljaplokk, kõhulihase/seljasirutaja pink ning triitsa/biitsa/õla/rinna ruut (ei tea mis selle õige nimi on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, põhiliselt tehakse neid lihaseid seal)ning selle kaalu asjaga ei tahagi ma kohe puhtalt lihase arvelt seda saada, nagu ennem juba ütlesin siis see on EESMÄRK
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga selle saavutamiseks tuleb teha roppu tööd, ma tean, aga selleks me ju jõusaalis käime, et oma soovitud tulemuseni jõuda, või ma millestki täiesti valesti aru saanud? undisputed:
ning eile pikali olles mõtlesin, et kui ma teen ühel päeval raske ja teisel päeval kerge ülakeha/alakeha kas see mitte ei ole jõutsükkel?
Jõutsüklis on sul kordused tunduvalt madalamal. Võid lisada harjutustele mõned seeriad kui tahad. Tsiteerin Fredi :Treenida lihast sagedamini kui kord nädalas ruulib täiega,sest siis ei ole vaja ja ei tohi ka:
sooritada lihasele palju harjutusi,
võtta kogu aeg viimast.
Kui algaja siis kannataks ka vast mõlemal pingutada raskelt. Kuid kui raskused juba suuremad ja tunnetad ka mida teed, siis kaua nii rassiks ….
undisputed
MemberRattaga sõitmine kulutab meeletult kaloreid ja hävitab rasva. Minu jalgratas vist põhimõtteliselt ainult rasva kütusega töötabki. Ühe pika maanteesõiduga võib korraga mitu kilo kaotada (kui samal ajal mitte salaja banaani ja marsi shokolaadi mitte näksida). Samas läheb ka kõht hirmus tühjaks, kuidas selle vastu pärast võidelda, ma ei tea.Et siis teoorias 10 päevaga 20 kg we. Siis peaks küll juba läbipaistev olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . See puhas vesi mis sul kaalu nii hirmsast alandabAutorPostitused