undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
Memberühe toidu juba võtan kooli karbiga kaasa.suhteliselt keeruline võtta kaks karpi.
ei leia seda aega lihtsalt, et endale kogu aeg süüa teha ja võimelda selle asja pärast, selleks küsingi.
Mis siin siis keerulist on, teed õhtul toidu valmis. Tea muidugi millest su menüü koosneb, kuid võid ju õhtul keeta riisi ja praadida suurema portsu hakkliha kaasa nt. või keeda mune kaasa. Võid ka ju poest juba osta keedetud riisi või tatart.Varjante palju. Natuke leidlikust ja probleem lahendatud.Tuleb ka tunduvalt odavam, kui mingit asendajat osta, mille üks laks 50 eek või mis
undisputed
Memberundisputed
MemberMingi pildi laks ka tuleb juba we
undisputed
Membermillega on parim söögikordasid asendada?kui ma söön kell 7, 11, siis kella 2-3 paiku on mul suhteliselt võimatu saada kuskil korralikult süüa, puuviljaga asendamine pole ka nagu vist piisav…
Miks sa neid asendama pead. Tee kodus valmis ja karbiga kaasa…………
undisputed
MemberKasvuhormoonitoodang sõltub veresuhkrust. Nt insuliinisüsti peale kukub veresuhkur järsult alla ja tuleb laks kasvuhormooni. See on kasvuhormoonitoodangu insuliinitest – kui 10 ng(?) sutsakat ei tule, on midagi viga.Kui veresuhkur on kõrge, surub see igasuguste kasvuhormoonivallandajate mõju alla.
Täpsustaks tiba küsimust, et kas see laks jääb tulemata ka siis, kui kasutada neid 1-2 h enne treeningut. Või anult vahetult enne trenni kasutades
undisputed
Membersee, et kui on dieet ja samaaegselt tarvitan neid, tuleb kasuks.Et mida rohkem süsikaid seda parem. Tule taevas appi
undisputed
Memberpink on mingi 40 kraadise kalde all vbl millel teen kõhulihaseid, täpselt ei tea mis kalde all.ja tavaliselt teen 3 – 5 x 20 neid, enesetunde järgi, aga min 3 x 20.
millest veel võib olla, mis harjutustest nagu eriti? tean mida vältida… olen suhteliselt uus sellel alal.
Selg on ikka kumer kui teed neid. Äkki hoiad kere liiga sirgelt. Kuda nende küki ja tõmbega lood on, äkki sealt see valu.
undisputed
MemberVaatasime vaatasime juba hommikul. Ott seletas lühidalt ja kiirelt poindi lahti ka tavainimesele. Aga ma vaatsin seda rohkem Liisa pärast
undisputed
Memberolen rääkinud rohkem teadjatega ja esmaspäevast hakkab dieet programm ja tekkis küsimus, kas on mõtet hakata samaaegselt dieediga kasutama neid?http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=636
http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…;products_id=52
eesmärk on mul rasvast vabaneda ja lihast välja tuua, pikaajaline töö, aga noh kas kõik või mitte midagi.
Mida kuradit sa selle massilisajga teed, kui ise tahad pekki kaotada. Mis need teadjad siis lisanditest sulle midagi rääkinud we
undisputed
Memberolen intensiivselt nüüd kuskil kuu teinud jõusaali, tekkinud on juba pinda käiv alaselja valu.ma eeldan, et kõhulihastest…
ometigi tahaks teha pärast igat trenni kõhulihaseid.
arvata on, et selja probleemidega pöördutakse tihti, aga mida siis vältida/mida teha?
Oled kindel, et kõhulihastest. Mitmel päeval ja palju sa neid siis teed. Mis harjutis ???
undisputed
MemberMnjah eks ta ole, endal oli kunagi sõber, kes surus 17 aastaselt täiesti lambist ilma mingi eelneva treeninguta 130 kg. Muidugi on vennal ikka jõhker luustik ja välimus kah selline nagu oleks juba aastaid raud tõstnud. Kahju, et endal sellist stardikat pole antud. Aga selliste vendadega kipub ikka nii olema, et huvita neid musklite kasvatamie ega raua kangutamine. Ja lõpuks keeras naine tal ajud ka put….i
undisputed
MemberKasvuhormoonitoodang sõltub veresuhkrust. Nt insuliinisüsti peale kukub veresuhkur järsult alla ja tuleb laks kasvuhormooni. See on kasvuhormoonitoodangu insuliinitest – kui 10 ng(?) sutsakat ei tule, on midagi viga.Kui veresuhkur on kõrge, surub see igasuguste kasvuhormoonivallandajate mõju alla.
No selge, jätame meelde
undisputed
MemberKui üldine rasvaprotsent on madal aga mingi piirkond tekitab probleeme, siis ei ole.Ehkki tegelikult enne magamaminekut ja enne trenni süsivesikuid õgides jääb öine ja trennijärgne kasvuhormoonilaks enamuses tulemata, nii et võib ka toitumisega asja täitsa pekki keerata.
Selle öise kasvuhormoonisutsu poole PT London tüürib ka. Põlvede rasvapadjad on ju üks Poliquini biosignatuuriteooria puhtamaid näiteid.
ooda ooda, seleta nüüd seda süsivesikute söömist enne trenni lähemalt, miks jääb kasvuhormoonilaks tulemata
undisputed
Memberseal pole enam midagi pu*si keerata, juba ongi puntsis
Sama siin
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kannatab aint eestkükki ja pressi teha. Tavaline ja tõmme keeravad selja hommikuks put..i