undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=LG54pv0Bhx4no näed mis võib juhtuda kuid midagi teha ei oska
aga ikka mõlemad tüübid on väga mööda nii ikka ei käituks
Mnjah, eks alko teeb oma töö. Kuid piirdudes selliste oskustega, siis soovitaks järgmine kord 3 x enne mõelda, kui kaklust alustada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vägivaldur ütles väga tabavalt 
undisputed
MemberMis te siin ikka arutate, lugege ja jooge
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://ajaviide.delfi.ee/news/kuum/article…94&l=fplinkundisputed
MemberOleks olnud vaja just mõnda artiklit. Kuna see oleks läinud lugemiseks teisele isikule. Aga noh, kui pole siis pole. Mis sa ikka teed. Kuid tänud siiski nendele, kes üritasid aidata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberMul selline küsimus, et poolteist aastat on keisrist möödas ja ei saa mitte kuidagi kõhtu isegi mitte enamvähem normaalseks. Trenni hakkasin tegema uuesti kui laps oli 5-kuune, peale seda tõusis kaal veel miski 3 kilo(lihas siis või?????). Iseenesest on vorm ok ja jõudu ja vastupidavust on ka juures aga see pehme kõht(tundub, nagu need lisakilod just sinna pidama jäid) kaob vaid trennijärgseks päevaks ja kui paar päeva vahet jääb, vajub kõik justkui jälle ära. On mingeid spetsiaalseid harjutusi, mis keisriopi üle elanud kõhtu kuidagi tõhusamalt trimmiks? Oma tarkus, et regulaarne trenn, tervislik söök ja aktiivne eluviis ka kõhule kuidagi mõjub, on seekord küll täiega alt vedanud.Hea oleks, kui sa siia pildi paneks ???? Toit võib tervislik olla, kuid et sealt rasv kaoks, siis tuleb vastavalt toituda …………
undisputed
Membertäiendaks trennineiu postitust, kuna see on natuke ebapiisav.sissekirjutusel pole praegu jah enam mingit tähtsust, aga korteriomandi võõrandamise puhul tuleb sellest saadud tulult maksata tulumaksu, kui tegemist pole müüja peamise või alalise elukohaga. kusjuures tulumaksu tuleb maksta kogu summalt, sest pärimisel on asja soetamisväärtus null.
seda, kas tegemist tegemist on isiku peamise või alalise elukohana, otsustab maksuhaldur igal juhul eraldi sõltuvalt konkreetsetest asjaoludest.
Maksu-ja Tolliamet on kirjutanud sellel teemal ka väikese juhend-abimaterjali. Saadaval siin http://www.emta.ee/?id=1996
kui miskit arusaamatuks jääb, siis anna teada!
Tänud sain jälle targemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberSissekirjutusel ei ole tänapäeval nö. juriidilist tähendust. Korteri müügilt peab tasuma tulumaksu, kui sa pole seal sees elanud. Kui aga suudad tõestada, et oled seal kasvõi ühe päeva sees elanud, ei pea tulumaksu maksma.Riigilõivust: Kui lähed notari juurde ostu-müüki tegema, siis tasud jah riigilõivu ja notaritasu (kokkuleppel ostjaga võid neid poolitada vms).
Ja veel sissekirjutusest: automaatselt ei toimu midagi, samuti ei kirjutata ennast vanast kohast nö. välja, vaid toimub ainult sissekirjutuse toiming.
Selge. Suured tänud
MemberOlen seda teemat lugenud siin ette ja taha. Ma ei ole mingi kulturist, ega mingi tipp rammumees ega jõutõstja. Olen treeninud palju aastaid, kuid tehes seda just jõu eesmärgil ja endale. Jõudu pole mul just vähe, arvestades keskmist inimest, siis oma 85 kg juures ikka keskmisest kõvasti üle. Ma ei propageeri ka steroidide kasutamist, kuid ma olen alati vaadanud kulturiste ja jõutõstjaid jne. läbi tavainimese silmade. Kuigi ma näen ja oskan neid vaadata ka hindava pilguga, kui heas vormis keegi on. Kuid kas ma tahan või ei taha, tahan ma ikkagi näha seda, kui suur ja massiivne keegi on. Kui palju ta suudab tõsta, kiire või osav ta on. Mulle meeldivad kulturistid, kes on suured ja võimsad, sest nad erinavad sellest tavalisest ja igavast argipäevast. Kuna elan Tallinnas, siis olen kohanud nägema nt. Otti erinevates vormides, kuid ta pole mind kunagi pannud pikalt järele vaatama. Kuid mida mulle tõesti meeldis vaadata piltidelt oli Kalmus, kui ta oli raskemas kaalus. Kahjuks pole ma teda ise kunagi kohanud ja mul on kahju, et ma teda siis kohanud, kui ta oli raskemas kaalus. Kahjuks seda võimalust ka enam vist tule. Kuid mõned mu sõbrad on näinud ja ütlesid, et oli ikka päris suur
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui ausalt nüüd öelda, siis mul savi, mida nad seal tipus krõbistavad. Põhiline, et nad oleksid suured ja erineksid sellest tavalisest ja igavast argipäevast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ja nende isikute arvamus ja vingumine, kes ütlevad, et see pole ikka enam puhas…………… see mind absoluutselt ei huvita. Pange mind nüüd põlema või mis iganes, kuid oma arvamust ma ikkagi muuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberSinu parim sõber on peegel, kui näed sealt seda, mis meeldib, siis oled õigel teel
MemberPanin oma toitumise paika http://www.acode.ee/dieet/ järgi. Tekkis küsimus selle lahtri kohta, kus on kirjas aktiivsus: teen trenni keskmiselt 4 korda nädalas- 2 korda jõusaal, 1 kord body pump, 1 kord body combat+ samal päeval jõusaalis alakeha harjutused. Trenni olen regulaarselt teinud 2,5 aastat. Kas selle järgi olen ma liikuv või füüsiline? Päevase energiavajaduse vahe on seal päris suur nende kahe vahel, liikuv- 2172 kcal, füüsiline2516 kcal, soov on kaalu vähendada, hetkel 59kg. Tänu ette:)Kui trenni tee, siis hoia oma kcal natuke madalamal. Ega sul muud varjanti pole, kui katsetada. Paned oma menüü paika ja vaatad, kuidas mõjuma hakkama. Kui kaal hakkab kergelt langema siis ok. Kui ei, siis tuleb kuskil vähendada. Ära ole nendes nr. nii kinni
MemberMa toitusin umbes 2 kuud kiivikase kava järgi. Peab tõdema, et kava tõesti töötas, kuid suurem osa toidust oli vastu meelt. Kana ja riis olid head
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõike saab ju muuta. Ega sa peagi tuimalt oma elu lõpuni seda kava järgima
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui süsikatest kõrini saab, siis proovi näiteks suurendada rasva koguseid ja vähenda süsikaid. Rasva najal on ka lihtsam toituda. Jääb see meeletu vaaritamine ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberMa teen toorega.Siiamaani olen elus
Eesti pidavat üldiselt jah kontroll päris tugev olema. Aga ma siiski riskiks enam. Kunagi sai ka neid toorelt pandud, kui viimasel ajal müüakse neid koosa sita ja sulgedega, siis kadus isu ära
MemberTere,Olen 20 aastane noormees, kellel pikkust 185cm ning kaal on nüüd eksamiperioodil suutnud üle 100kg minna. Ise tunnen ka, et olen muutumas paksuks. Ainus positiivne asi on see, et tekib vaid õllekõht, mitte üldine rasvumine, aga kuidas saada 15-20kg alla võtta nii, et ma ennast konkreetse toidukavaga piinama ei peaks? Trenni hetkel ka eriti ei tee, kuid tundub, et tuleb jälle tegema hakata. Põhi eesmärk on õllekast lahti saada.
Toitumiskava pole mingi piin. Algul tundub, et on keeruline. Hiljem, kui poindile pihta saad, mida,kuna kui palju. Siis on see sama lihtne, kui A ja O. Huvitav miks inimesed alati arvavad, et see õigest toitumine on mingi ülimalt keeruline matemaatika
MemberImelik, kas mina olen ainuke loll või aga mu arust siin pildil pole küll tagumik. Tegemist on mingi konksuga pildilavastusega.Imestaksin kui see oleks tagumik – see oleks liiga lihtne!
Lisa1. Vaatasin hiljem teemat Vähi ja Kiivikase stuudiopildid, nii et sealt kindlasti midagi, aga ei usu siiani et tagumik, ja ei mõtle välja ka mis asendis mehed on praegu:)
No krt. Kõik lihased on ju selgelt eraldatavad, mis pidi sina küll seda pilti vaatasid. Keera ikka ekraan õieti ette
MemberNo mina isiklikult olen näinud inimesi kes suruvad oma 100 ära, aga kätekõverdusi ei jõua üldse teha…Kätekõverdused on ju puhas vastupidavus. Muidugi saab neid teha aeglustatud varjandis ka. Nt. neg 5 sek ja pos 5 sek. Kuid palju selliseid nähtud, kes vingerdavad lamades 60 kg all nagu oleks 200 kg peal. Aga kätekõverdusi teevad 100-…………
undisputed
Memberpoint oli selles, et pole vaja minna trennidesse. istud kodus ja õpid videote järgi. siis lähed maja taha ja proovid oma nipid mõne värdja peal ära, või harjutad sõbraga koos
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan ka, et peaks hommikul varem ärkama hakkama. Siis saab teel tööle kõikidel pompsikutel näod sisse………………. .Kuid tuleb vaadata, et liiga sisse…………, muidu pole järgmistel päevadel enam võimalik treenida
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused