undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
MemberKrt mul ka trennis raskemate harjutustega(kükk, jõutõmme) lähevad kõrvad lukku vahest aga pole täheldanud, et nina kaudu oleks raskem hingata…See on pigem vererõhust, mitte ninast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberKuigi see tundub sinu jaoks absurdne siis sa ei saa rasvast enne lahti, kui hakkad rohkem sööma. Pead vähemalt 3 korda päevas normaalselt sööma. Normaalne eine sisaldab valku ja süsivesikuid ning natuke rasvu.Kui sa sööd liiga vähe siis keha hoiab rasvadest kinni!
Hoidu Suhkrutest nii palju, kui saad. Söö vähe rafineeritud rasvu. Aga, kui sa oma toitumist paika ei pane siis ma ei näe vahet, kas jood kohvi suhkruga või ilma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1988 a teavitas USA tervishoiuministeerium, et sööge vähe rasva ja rohkelt süsivesikuid, siis olete vormis ja terved. Info levis epideemiana üle maakera. Siin me siis nüüd oleme, haiged ja rasvunud. Süsivesikutest sõltuvad ja sõltuvuses
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
Memberväga segane lauseKui sa nüüd seda linki uuesti vaatad, siis saad vast aru
oktoober 4, 2009 at 9:12 e.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #224095undisputed
MemberJah ega Fitshopi ei julge minna enam, saan suure punase 2 ka päevikusse lisaks
No karta on, et Ott isiklikult kirjutab selle 2 ja hiljeb helistab vanematele
oktoober 4, 2009 at 8:40 e.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #224077undisputed
Member
Seda kull aga ma olen nagu korralik koolilaps 2 aastat järjest igat voistlust vaatamas käinud. Nuud jai siis esimene vaheleNüüd tuleb tunnistusele märkuste lahtrisse märkus, PUUDUS PÕHJUSETA KOOLIST

undisputed
MemberNiisiis, eile end peeglist hoolikalt vaadates märkasin üht kurba tõsiasja- juuksepiir on alustanud taganemist, reeturid rsk
Kas see on normaalne 21 aastaselt? Millal on teistel meessoost( või ka naissoost
) kasutajatel see protsess alanud ?See ikka geenidest, siin pole midagi teha. Sõbral kah isa paljas ja tal endal hakkas kuskil 23 kiilanemine, nüüd 10 a hiljem pealt kiilakas. Süüdistab isa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2009 at 8:30 e.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #224072undisputed
MemberJoker äkki täpsustad, kus sa omad lihased panid. Nii väiksena ma poleks ise kõige jubedamas unenäos sind ette kujutanud ????
undisputed
MemberNtx Kevin Levrone, aastal 1999 oli ikka v hea.http://www.youtube.com/watch?v=RRYwOPLR71g&feature=fvw
Vaadake neid käsi, õlgu, selga………………… ! ! !
Ka jalad olid sel aastal ikka võimsad kui võrrelda tal neid teiste kordadega. Minumeelest oleks mees vähemalt korra võinud tiitli kätte küll saada. Kui mitte kahel korral. Sama Shawn Ray kohta.
OMG mas tiandki, et ta nii suur on olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
Memberminuarvamus on selline et enne kaotada kui dopingut võtta parem ise ennast üles treenida ja siis võita.Kui sa 20 x peaga vastu müüri jooksed, kuid ikka on kindel plaan sealt läbi saada, siis võtad lõpuks ikka müürlõhkuja appi. Tahta võid palju, kuid mida arvab sinu organism asjast ??? Ma arvan, et tal kama2, palju sa tahad
MemberAh poisid, ärge olge nüüd kadedad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Eks siin kehtib ka tavaline reegel, kui endal pole, siis tuleb maha teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
Member… ja kellele mõlemad …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda ka muidugi
Memberei tea miski kala sees vist, vb ainult mul, ma ei näe neid pilte igatahes..Ma küll näen. Tuleb uus arvuti osta
MemberTundub, et see teema on isegi siin igavene. Onju korduvalt öeldud, et kellele ema-kellele tütar
MemberKole kole püss
MemberÜüüüüüü, kui ma nüüd õieti saan aru, siis munadest saab vaid omletti teha siin foorumis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu valikud siis. Hommik alati munadega ja rasvaga. Kuna süsikad teevad mulle kohe nägemist voodisse tagasi, sama ka lõunal:D Omlett, varjante maitsestamiseks nii palju, et isegi vinna kirjutada(juust, seened, sink jne) Peekon härjasilmaga, keedetud munad, munad kodujuustuga.Hetkel ei vinna vaps praadida ega keeta, lähevad toorelt koos piimaga alla. Kiireim viis söömiseks hommikul
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused