undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
Memberedgar
undisputed
Memberno ja kas need tabletid siis aitavad v?Kui toitumine on p………… siis ei .
undisputed
Membertal on toitumisega k6ik korras, ma usun et paremini kui v2ga plajudel fitness.ee foorumi kasutajatel, tal nimelt ema teeb tervislikku ja hoolikalt valitud lhade ja v2rkkidaga s88ke, too on mu enda lemmiks88gi koht
aga no ma ise arvan et ta on ennast lhtsalt natuke l6dvaks lasnud ja tahab kiiremni vormi saada..No, kui tal on sangad tekkinud, siis on ikka midagi toitumises mäda. See, et ta tervislikult toitub, tähenda veel, et ta õieti toitub
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa võid hommikust õhtuni kontoris ka istuda ja m…….. tegemata kaalu langetada ja sangadest vabaneda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
Memberhttp://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=585Sai sis see ostetud, aga mitte endale ofkoors, tegelt ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et see, kas naisterahvas saab sellega kaalu alandada kui ta k2ib 2 korda n2dalas tantsimas, mingi aktiivne ja siis veel sheipingus korra n2dalas, ses suhtes et ta on muidu normaalse kehaga aga tal on sangad tekkinud natukene ja siis ta otsib imerohtu .. ei tea kas aitavad ?Oleks sa natuke sellele tootele raha lisanud, oleks sa saanud oma naisele toitumiskava osta. Ja sangad oleks naksti kadunud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2008 at 6:07 p.l. in reply to: Toitumiskava, Toit, ajubiokeemia ja rasvapõletus-mõned küsimused #156652undisputed
MemberOn sul vastupidideid kogemusi?Täpsusta küsimust…
juuni 5, 2008 at 3:05 p.l. in reply to: Toitumiskava, Toit, ajubiokeemia ja rasvapõletus-mõned küsimused #156630undisputed
MemberEt siis nagu lihast saab ka 3x toidukorraga kasvatada we
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Milles ma muidugi sügavalt kahtlen….?undisputed
MemberKui homme laagrikasvataja eksami edukalt ära teen, siis mina lähen õpilasmalevasse noortele rühmajuhiks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (Põhitöö ja kooli kõrvalt) Kindlasti saab seal tore olema, kui pubekad just midagi väga kiuslikku välja ei mõtle ja mind sellega hauda ei aja… 
Sinna nad ajavad sind kindlasti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ajavad su närvikava ……………
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberPakun, et siia pannakse surumises oma rekordid alumises faasis seisakuta. Kui alumises faasis seisak teha 1-2 sek, siis väheneb see rekord kohe tunduvalt. Ise olen surunun 160 kuid kui alumises faasis seisak teha siis kukub see kindlasti 150 või isegi 145 le pakun. Siin nimetatud rekordeid saa nii tõsiselt võtta. Võistlustel on teine teema tiba ……
juuni 2, 2008 at 6:41 e.l. in reply to: Toitumiskava, Toit, ajubiokeemia ja rasvapõletus-mõned küsimused #156283undisputed
MemberVapustav – inimene ju ütles, et kogub tavasoovituste järgi kergesti rasva, kuid ikka seesama jutt, et vaja tihedalt süüa ja tarbida teravilju ning peale trenni süsivesikuid…Mis on tavatoitumine, kui tarbitakse iga toidukorraga süsivesikuid. Ma pole soovitanudki tarbida iga toidukorraga süsivesikuid. Süsivesikuid soovitasin treeningjärgselt. Ja paar viilu leiba pole küll nüüd mingi meeletu kogus süsivesikuid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma kahtlen tõesti, et ta hakkab paarist viilust ja peale trenni 2 spl süsikatest rämedalt rasva koguma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberMis kamba peale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>? Ja kuidas ma saan tellida Marek Kalmuse toitumiskava ? Aitäh .Aga palun http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
undisputed
Memberkreatiini osta kindlasti, ma lykkasin max 80 kg ja hakkasin kreatiini tarbima ja 5 nädala pärast lykkasin 100 yles. aga ma ei joonud selel aja jooksul ka tilkagi alkoholi ja sõin ka kõvasti ja kaalus võtsin ka 6 kilo juurde.Põhilise muutuse andis sulle 6 kg tõus kaalus. Ise tõstsin ka kunagi oma kaalu kuskil 5 kg ja umbes 1,5 kuuga tõusis surumine 145 lt 160 le. Ja 80 kg – 100 kg minna pole mingi probleem, see reeglina veel selline nr. mis saavutatakse suht kiiresti. Seda suudab iga teine mats
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberSelline tüüpiline päevamenüü on sellineHommikusöök:
Kohv suhkruasendajaga ja ilma kooreta
1 klaas jogurtit (1.5%) ja fitness helbeid u 1dl
LÕUNASÖÖK
1. Kartul, kooreta keedetud 2 tk
2. Kodujuust, 4,0% 100 grammi
VAHEPALA
1. Banaan 1 tk Eemalda
2. Greip 1 tk Eemalda
ÕHTUSÖÖK
1. Keedetud veiseliha kaalikate ja kartulitega, õliga 1 keskmine portsjon
HILISÕHTUNE LISAPALA
Tass teed suhkruasendajaga.
Tarbin ka magusaisu peletamiseks coca-cola lighti.
Üldiselt tarbin lahjemat kraami. Selles menüüs on veidi vähe kaloreid, aga üldiselt üle 1800kcal ei söö
Suht nigel see menüü. Valku ja rasva liiga vähe. Siin lugemist ehk on abiks http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3105
undisputed
MemberTänud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Annan siis vajalikud andmed edasi ja vaatame kas midagi muutub
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 31, 2008 at 10:10 p.l. in reply to: Toitumiskava, Toit, ajubiokeemia ja rasvapõletus-mõned küsimused #156185undisputed
Member1. Kui süüa 3 korda päevas, kas pean ka järgima, et 2-2.5g valku kehakaalu kohta. Arvutuse järgi ka kaloreid 3200kcal(kaalu juurde võttes), see teeb ju toidukorra kohta 65-80g valku ja 1070kcal.
?? Või mis on õige?
2. Päris täpselt ma ei tea mis on “BCAA-d ja essentsiaalsed aminohapped” aga arusaama järgi pole juttu süsivesikutest, kas peale trenni pole esmatähtis just valk+süsikas. Kas peale trenni söömist ei saa lugeda toidukorraks, siis tuleks ikkagi mul ju parima tahtmise juures neid 4. või ei tohi ma enam peale trennist toitumist õhtul süüa.
3. Kiudained? milla ma neid siis jõuan sisse süüa?
4. Sorry, kui lollid küsimused tunduvad, aga sellel teemal on nii vähe juttu, enamus on ju ikka hommikul süsivesikud ja mujal ka, aga mulle see ei sobi, kõhule hakkab liiga ruttu rasva kogunema. Või oskate mulle mingit kirjandust soovitada?
Pole küll Fred, kuid proovin vastata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui su eemärgiks on kasvatada lihaseid, siis treeningpäevadel peaksid sööma ikka 5 x. Ja vabadel päevadel, siis vähemalt 4 x. Sheik peale peale trenni on ka 1 toidukord, ehk siis koos sellega kokku 5. Bcaa võid siis kohe peale trenni võtta ja kuskil 30 min hiljem süsikad ja valk. Peale trenni õhtul mitte ei tohi, vaid pead sööma. Kiudaineid saad puu-, kaun- ja teraviljades. Hommikul nt. üks õun ja päeval mõned viilud leiba. Loodan, et oli abi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja 3 x päevas söömine on mõeldud reeglina inimestele, kes tahavad lihtsalt kaalu langetada või normaalselt toituda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberOlen näinud kuidas kuu ajaga rinnalt surumis maksi suurendati kahekordseks….50kg..100kg….Kõige ebaloomulikum asi mida olen kunagi näind.Fenomenaalne dr.Watson
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused