Skip to main content

undisputed

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 346 through 360 (of 861 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: tselluliit ei lähe ära #161199
    undisputed
    Member

toitumine,toitumine,toitumine KORDA , telli toitumiskava või lase kellegil koostada, siis saad soovitud tulemused

Kardan, et siin ainult toitumisest piisa ???

in reply to: Keha areng!? #161174
    undisputed
    Member

Ektomorfile peaks see just olema sobilik ,kuna ektomorfil peakski olema ju lühemad seeriad aga raskemad!?

Seega 5×5 peaks olema see õige?

Kas see on hea tulemus kui praegu on iga nädalaga juurde saand nt. rinnalt surumisega 1,5-2,5kg? Nüüd jättsin nädala vahele ja enam ei jõua seda raskust suruda mis viimati aga samas kasutasin ka ennem nitrixit mis võis aidata või lihtsalt kava hakkab äkki ammenduma?

Aga kas see vastab siis tõele mis ennem küsisin rinna valu kohta?

Ega siis 5×5 kava saa ka lõputult järiest lõhkuda. Kui aren jääb kinni, siis viiakse raskused tagasi ja ehitatakse uuesti ülesse ja minnakse jälle surnud punktist edasi.

in reply to: Halastamatu ja Kompromissitu Vene moodi #161139
    undisputed
    Member

Ääääääh, kodumaine trailer oli ikka põnevam

in reply to: Mida teha? #161126
    undisputed
    Member

Tervist! Kuidas toimida sellisel juhul kui pead minema kuhugile, kus pole jõusaali (maale, reisile, haigestud). No olgu, reisil leiab ehk küll kohti kuhu minna, aga haigena või maal olles ei leia midagit. Pole mõtet mingiseid kännujuurikaid ka tõsta. Jõusaalist mingi nädal eemal teeb palju halba kui oled muidu kogu aeg vähemalt 3x nädalas trenni teinud.

*Üks teemaväline küsimus ka. Kas hingamine harjutuse ajal toimub pingutuse ajal või puhkehetke ajal (nt. kangi surudes)

Tänud, Ahti.

Maale muretse endale üks liivakott, sellega annab kõva treeningu teha

in reply to: Õige treenimine #161124
    undisputed
    Member

Tere!

Olen 24 aastane naine. Fitnessiga olen tegelenud pool aastat (aasta algul jäi kuu vahele). Trennis käin 3x nädalas ca 2-2,5 tundi korraga. Treeningut alustan soojendusega 20 min rattal või jooksen. Siis hakkan pihta: jalad, kõht, selg, käed. Kõike 4x 20. Kõhulihaseid teen seni kuni jaksan, viimaseni välja. Kuna mulle teeb muret minu liigne söömisehimu (pikkus 171cm, kaal 65 kg) ning natuke ümaram kõht,kui sooviksin, siis tellisin toote S 55, mida siis peaks võtma 2 korda päevas (hommikul tühja kõhu peale ja enne trenni !?).

Ja ikka on mul tunne, et teen midagi valesti! Oleksin soovinud mingit treeningplaani ja kontrolli oma kalorite üle, mida sisse söön. Mõnikord tunnen, et äkki pingutan trenniga üle, sest trennist tulen koju ikka vääga läbi ja juba õhtul valutavad kõik kohad. Ja söömisega on ka nii nagu on. Üks päev õgin ikka kõike mis juhtub, siis tulevad süümekad ja üritan istuda dieedil (mis ei tule tavaliselt välja). Ei ole harjunud ennast näljutama ja ei tea ka kuidas oma söömist kontrolli alla saada.

Oskate nõu anda???

http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3105

in reply to: toitumiskava a la fitness.ee? #161084
    undisputed
    Member

Kas ma olen selletõttu kuidagi viisi halvem, et mul kiire elu on ja et tahan kasutada aega optimaalselt? Trenn on osa päevakavast aga süüa peaks saama tervislikult ka ilma, et kulutan hulga aega kalorite vms arvestamisele ja seda ma ju küsisingi, kas see kava võimaldab seda, et siis – Said ironiseerida, on nüüd parem olla?

Kui on kiire ja söögiga pole aega jännata, siis soovitaks rasvasrikast toitumist, kuna sellega on vähem jändamist. Joker meil siin ka koostab mingeid kavasi, küsi temalt.

in reply to: toitumiskava a la fitness.ee? #161079
    undisputed
    Member

Kas ma olen selletõttu kuidagi viisi halvem, et mul kiire elu on ja et tahan kasutada aega optimaalselt? Trenn on osa päevakavast aga süüa peaks saama tervislikult ka ilma, et kulutan hulga aega kalorite vms arvestamisele ja seda ma ju küsisingi, kas see kava võimaldab seda, et siis – Said ironiseerida, on nüüd parem olla?

Kõik tehakse puust ja punaseks ette.

in reply to: Ülakeha!! #161006
    undisputed
    Member

Kindl on see et rasked on mõlemad
    in reply to: 19a neiu trimmi #161001
    undisputed
    Member

Olen endine buliimik/anoreksik. Pikkust on 170cm ja paar kuud tagasi kaalusin 47 kg. Naiselikke vorme on 0. Rinda pole. olen 19. Otsustasin saada naiseks. Visit My Website

Hetkel on selline seis: pikk, kõht on punnis ja ulatub ette, käed peenikesed, tagumik paks ning rinda praktiliselt polegi.

Siin pole küll tõesti hetkel midagi soovitada, kui telli endale toitumis ja treeningkava. Et taastada algul oma lihased, mis said su näljutamisega tugeva põntsu. Kui toitumine on paigas ja regulaarne, siis kaob ka see punnis kõht. Treeninguks soovitaks siiski jõusaali. Veel parem, mine ise kohale ja kohtu mõne treeneriga

in reply to: Kätekõverdused? #160951
    undisputed
    Member

Nagu arvata juba võis, siis hakkab neid kätekõverduste meistreid siin tulema ustest ja akendest. Seda ma arvasin, et tegelik jõud on kuskil peidus. Nüüd ma siis tean, kus see peidetud on

in reply to: Sooviks väikestviisi abi saada,et trenn lihtsamaks muuta #160892
    undisputed
    Member

Nii asi on väga lihtne

Teen jõusaalis trenni nii,et iga lihasele 3×10.

algul kerge soojendus ,siis raske trenn

peale igat harjutust venitus!

Aga asi on selles,et ma teen vales järjekorras ..

Lõpuks väsivad ühed lihased nii ära,et ma ei suuda enam liigutadagi neid:D

Noh,tegelt nii hull asi pole aga mul järjekord metsas :/

Mis lihased tuleks teha kõigepealt ja siis mis järgmisena….

Raskemad harjutused tee siis esmalt.

Ülakeha:

Rind, õlg, selg, triitseps, biitseps

Alakeha:

Reie eespind, reie tagapin, säär, kõht

in reply to: Sooviks väikestviisi abi saada,et trenn lihtsamaks muuta #160889
    undisputed
    Member

Kui trenni nii jagada, siis soovitaks järgmist:

Esmaspäev- ülakeha

Teisipäev- puhkus

Kolmapäev-alakeha

Neljapäev-puhkus

Reede-ülakeha

Laupäev-puhkus

Pühapäev-puhkus

Esmaspäev-alakeha

jne.

in reply to: Vajan nõu 5×5 kava puhul, smithi masin #160880
    undisputed
    Member

Jah, õlgade valu oli juba järgmiseks trenniks peaaegu kadunud.

Tekkis uus probleem: kui ma oma eesküki seeria ära teen, siis on mul raskusi kangi põrandale saamisega. Nimelt ei ole jõusaalis kükipuuri ega mingit muud kohta, kuhu kang asetada. Muret teeb just see hetk, kui kangi õlgadelt põlvini langetan, sest kuna raskus juba piisavalt suur, siis käib see hooga ning mõjub seljale koormavalt.

Otsi paar vana rehvi, pane ketaste kohapeala ja viska kang maha.

in reply to: Kätekõverdused? #160878
    undisputed
    Member

Kas kätekõverdustega on võimalik jõudu ja lihasmassi rinnale arendada. Ja kui siis palju neid kordusi ja seeriaid peaks olema?

Lihast isegi natuke on võimalik kasvatada, kuid jõu kohapealt unusta see harjutus ära.

in reply to: Elite Champions Camp 2008 Võsu Galeriid ja Video #160876
    undisputed
    Member

Ansambel on, kuid jääb õhku küsimus, kus on pidulised

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 346 through 360 (of 861 total)