undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
MemberAnnab ikka massi. Muidugi mitte nii kiiresti kui jõusaal, aga siiski. Lihas pigem sitkem. Tean rääkida enda näitel. Oluline on muidugi raskused, mida kasutad.Vot seda ma tahaks küll näha, kuidas selle BP lihast kasvatatakse. Aga noh, mis ma ka asjast tean
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberTegelt võid ka proovida küsida Kaido Leesmannilt, ta vist kunagi aitas siin mingit judokat kah
MemberTreener on üldse meil imelik vend.Räägib, et jõusaal on tervisele kahjulik ja süda ei saa piisavat koormust ja siis tekivad mingid muud jamad jne.
Sellepärast ma siia foorumisse tulingi, et siit abi saada.
On teil see treener ikka maadlustreener või … ? Küsi kas ta sellist meest ikka teab nagu nt. Aleksandr Karelin. Mis ta ravab, et see mees sai selliseks aeroobikat tehes we
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihaste kasvatamisest ja toitumisest on siin muidugi palju artikleid. Võta ülevalt artiklid. Kunagi noorena sai ka ise maadlusega tegeldud mõned aastad, kuid meid siis eriti kangile ligi veel lastud, kuna treener ütles enne tehnika, siis jõud. Muidu hakkavad poisid jõuga murdma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid tean, et paljud maadlejad teevad nädalas kuskil 2 x terve keha treeningut. Oska sind ka täpselt aidata, kuna su ala on spetsiifiline, siis nõuab see vist natuke erinevat treeningut siiski. Ehk on siin mõni targem
MemberTere!Olen 16 aastane poiss, kaal 55kg ja pikkus on umbes 170 cm. Tegelenud olen 6 aastat vabamaadlusega, regulaarselt aga viimased 1,5 aastat. Hommikuti jooksen 2-3 km ja peale jooksu tõmban 20 lõuga ja teen 40 kõhulihast kaldpinnal.
Nädalas korra jooksen ka 8km aja peale.
Probleem selles, et lihased pole just eriti kiita, kuid jõudu on piisavalt.
Soov oleks kasvatada endale korralikud lihased.
PS: Ma ei suitseta ega joo.
Ja nüüd siis palve, et pakkuge mida võiks süüa, mis harjutusi teha ja kas võiks tellida mõne kava(raamatu) vms.
Tänan ette

Sul peaks treener ju ka sellist asja jagama. Imelik werk
MemberKui inglis keelt jagad, siis vaata seda videot sellel aadressil. See peaks sind aitama
undisputed
MemberPealkirjast lähtudes võib teemast vast valesti aru saada, aga küsimus järgmine. Mõni aasta kontorikeskset tööd, ebaregulaarseks kujunenud söögikordi ning vähenenud füüsilist koormust on kehale halvasti mõjunud. Kuna aeg-ajalt on söögikordade ebaregulaarsus väljendunud nende ärajäämises või kogunemises õhtusesse perioodi, olen ka kaalus eelkõige ülakehas mõnevõrra alla võtnud.Eks alumisse poolde on seda raskust juurde tulnud, seega kaal ehk palju muutunud pole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>samuti tundub mulle (vähemalt mõnevõrra kui vanematelt piltidelt vaadata), et ka nägu on muutunud sellega koos veidi kitsamaks. Ei midagi paanilist, kuid tekkis huvi asja uurida ja võimalusel miskit ette võtta.
Eesmärk on alustada peamiselt vaikselt aeroobse treeninguga, kuid kas on mingit (treening tunduks veider, kuid kes teab – võhikule võib palju imelikuna tunduda) moodust, kuidas nägu veidi “chubbymaks” muuta ja vanu rasvu/massi sinna tagasi tuua? Lõhnaks nagu ülesanne toitumisvaldkonnale? Niipalju veel lisaks, et ega selle toitumisega midagi üle mõistuse lahti ka ei ole, lihtsalt ehk on mõni soovitus kohe varnast pakkuda toitainete vms osas.
Ja ei, see pole nali
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tänud ette ja taha!
Huvitav, miks sulle meeldib rasvane nägu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selleks, et su nägu ümaramaks muutuks, pead sa uuesti koguma kaalu juurde.undisputed
Memberok…ootasin tegelikult asjalikumaid nõuandeid :STohoh, milline see asjalik nõuanne siis on. Trenn trenniks, kuid kõigelt tuleb ikka oma toitumist korrastada. Muidu pole su trennist suurt kasu nagu või mis ?
undisputed
Memberäkki eksis sääskede hulka ära ka üks herilane/vaablane kes sulle sutsu kirja andis…Kui sa näeksid millised kublad mul parmust jääved
undisputed
MemberNonii. Käisin üleeile jalgpalli mängimas ja õhtupoole oli seal palju sääski. Sain söödud nende poolt veidike ning tavaliselt sääse punnid mul paiste ei lähe ega midagi, ainult väike täpp. Probleem siis selline, et pahkluu juurde sain ka hammustada ning see koht läks paiste ja on päris valus kõndides.Kui kellegil on samu kogemusi või teab midagi asjast siis ehk soovitate mida peale määrida vms.
Tänud.
Õhk on nii mürgine, et sääsed on muteerunud
undisputed
Member18. juuli esilinastub selline film nagu Punane vöö: http://www.forumcinemas.ee/movie/4996/http://www.imdb.com/title/tt1012804/
kommentaaride järgi võiks öelda et tegu on päris hea filmiga
Sai ka täna seda filmi vaadatud siis. Peab tunnistama, et oli täitsa hea film
undisputed
MemberYea about that, mul on see kasutaja nimi mingi ammusest ajast
juuli 25, 2008 at 7:05 p.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #161432undisputed
MemberKle mida v…….u, kas oli ka Kalmusest midagi või ei. Või tahate öelda, et see moment, kui käisin köögis siis näidati we. Ma oleks juba võinud 1h aega tagasi pudelilt korgi keerata, kui oleks teadnud, et ma näe seda
undisputed
MemberTere
juuli 24, 2008 at 1:46 p.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #161342undisputed
MemberVot siis oleks action missugune
juuli 23, 2008 at 9:59 p.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #161314