undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
MemberTere Ralf Otter,Kas oleks võimalik Teile e-maili saata? Teil on väga head meditsiialased teadmised ja ma tahaksin paar asja küsida. Mul on praegu väga hirmus, kardan, et et keerasin oma tervise metsa…Olen 24 aastane neiu.
Ei tahaks seda foorumis arutada. Olen pöördunud ka perearsti poole, kuid ta isegi ei viitsinud mind ära kuulata. Tegi ainult vereproovi ja ütles, et loll olen…
Vaheta perearsti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberSee kuradi pull seal võidaks ilma treenimata vist kõiki kulturiste laval
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberSai ka siis täna vaadatud. Oli peris huvitav
MemberMnjah, see põhjus, miks ma pole enam ammu ammu 1x max raskusi tõstnud
undisputed
Membertere olen 15aastane poiss pikust 184 cm ja kaal 80,tellisin toitumiskava ära aga ei oska valida treeningkava kuskilt,soov üldfüüsilist parandada ja keha vormi saadaLink http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
undisputed
MemberMind huvitab rohkem, kes võidab selles sõjas II koha.Miks ???
undisputed
MemberMnjah, segane werk
MemberL2henemine on liig triviaalne…Selle skeemi j2rgi peaks n2iteks Mati Alaver olema mitmekordne olympiav6itja.
Sooline kuuluvus ei m22ra kyll ametisse sobivust (professionaalsust…ma m6tlen) ja lasteaiakasvatajaks ei v6eta mehi mitte selle p2rast, et nad v2hem professionaalsed oleksid vaid kardetakse pedofiiliat.
Algaja treener treenib treenitavat omadest kogemustest l2htuvalt. Sellest ei piisa.
Ma kirjutasin ju, et inimesi hinnatakse nende saavutuste järgi. Oled sa siis treener või tegevsportlane, kui sa aga oled suutnud oma reputatsiooni saavutada läbi oma õpilaste, siis jääb ju mõte samaks.
undisputed
MemberKuulge, mul vist mõned tähtsamad uudised jäänud nägemata. Kes siis selle kuradi sõja lõpuks algatas. Ühed karjuvad, et Venemaa, teised jälle, et Gruusia.
MemberTervist, niisiiis, ma olen 15 aastane poiss, kellel oleks vaja veidi abi. Las ma räägin lähemalt, asi on selles, et ma olen meeter 83 pikk aga kaalun 92 kilo. Ütleme nii et see kaal pole tervisele ega psühhikale hea. Kuigi pole ma veel läinud väga ümaraks ja pontsikuks, on mul päris suur kõht ees, tagumik on suur on suur ja jalad on üsna rasvased ülevalpool põlve. On ammu aeg midagi ette võtta ja otsustasin probleemi tunnistada. Õnneks mu pikkus veidi varjab seda, et ma olen väga ülekaaluline. Aasta ja mõne kuu eest oli mu kaal täitsa normis, tegin trenni, ühesõnaga kõik sujus. Siis lakkasin trenni tegemast, tekkis suur söögiisu ja hakkaski see jura pihta. Ma tean, et söön palju ja ka maiustan piisavalt aga ma hakkan nüüd tasapisi harjutama ja katsun end vormi ajada. Mainiks ära, et ma jõusaali ei armasta. Ja ongi, mul oleks mõne teie abi vaja, et paika panna mingisugune treening-, kui ka toitumiskava. Kõigepealt peaksin korda tegema oma probleemsed kohad, mida mainisin, set ma kaaluks vähem ja oleks kergem olla ning kergem alustada terve keha vormimisega. Söömine on probleem mulle aga ma ei jaga nendest kaloritest midagi, see tähendab et võiks piirduda kõigepealt lihtsate näpunäidetega, näiteks, mis mille vastu ära vahetada, leib või sai, mida süüa pärast, enne treeningut et keha põletaks rasvu kiiremini või et lihasmass kasvaks rutem, mitu korda päevas süüa, mitu liitrit ja mida juua ja nii edasi, ja nii edasi. Kool algab varsti ja mul on soov tegeleda sellega edasi kooliajal, nii et sobivad ka hommikuised treeningud, noh ma räägin siin mõnest kükist, mõnest kõhulihasest, mõnest kätekõverdusest, sest kool algab juba 8.00. Treenimisest üldse sobib mulle kõige rohkem kodus treenida, enda toa. Mul kodus on olemas poksikott, palju ruumi, mingisugune venituspael, ei tea kuidas seda kutsutakse ja ka plaanin endale muretseda hantlid. (võib mainida veel instrumente millega end varustada) Just võiks aidata mind uudsed võtted treeninguks, kogus treeningule ehk kui palju ja millal. Jooksmas käiks ma 3-4 korda nädalas, õhtusel ajal. Nonii, praeguseks aitab, loodan siit abi leida, vastustele olen kiire vastama ja küll siis teema areneb.Tänudega, Kristjan
Loe see artikel läbi http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4631
undisputed
MemberMa pigem jätaks üldse magusad toiduained välja. Sina praegu soovitad tal topeltkaloraaži. Pähklid on hea kraam, aga selline kombineerimine küll kasu ei too.Ma pakun siiski, et rambo soovitas tal süüa rasvast enne magusat, et siis ei tekiks vajadust magusa järele.
undisputed
MemberMilleks selle teema üle üldse vaielda, see on nii olnud ja jääbki nii. See on nii igas elu valdkonnas. Hinnatakse inimest tema saavutuste järgi ja küsitakse ikka sellelt nõu, kes on olnud vähemalt sama eesmärgi lähedal, kuhu soovite ise jõuda. Kui nt. sooviks teenida 1 000 000 eek, siis keegi lähe küsima seda ärimehelt, kes pole kunagi ise teeninud 1 000 000 eek.
undisputed
MemberKava küll, kuid küsimus on selles, kas sul on raha, et seda kava jälgida. Soovitaksin siiski enne lugeda seda artiklit sellel lingil http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4631
august 5, 2008 at 6:57 p.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #162341undisputed
MemberMitu ämbrit siis toitu läheb päevas
MemberVaatan Cage Rage’i tihti ja tekkis üks küsimus, äkki seletate võhikule järgmist.Kahevõitluses tehakse sellist lööki, et lüiakse jalaga vastu vastase jalga.
Et kas pole mitte lööjal valusam? Minuarust löögi saajal pole kuigi valus sedalaadi laksuke. Või kuidas sellega on?
Lisaks veel täie jõuga nagu vastasele vastu jalga ka ei saa lüia kuna siis kaob edal tasakaal ära, pöörab löögi lõpus inertsist külje/selja ohtlikult ette ju, milleks sedalaadi nõrk laksuke, mis lööjale minuarust rohkem valusam on, üldse hea on?
Üritatakse vigastada reielihast. 1 jalaga võitleja on ………………. . Tasakaal tuleb treeninguga. See on suht paratamatu, et selg, külg liigub ette vahel, kuna löögi inerts on suur ja tehniliselt löök oleks tugev, siis on vaja keha keerata. Jalad muutuvad aja ja treeninguga tugevamaks, algul on küll jah, et oi ja aih, kui kuhugi pihta lööd. Kui tahad proovida mis tunne see on, kui ma sulle täiega reie pihta löön, siis palun………..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused