undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
MemberKaalun 75 kilo ja olen 186cm pikk. Asi selles, et rinnad, kõht, tagumik ja tuharad on natuke üleliigsed ja tahaks neid kaotada ning nende asemele rohkem lihaseid või kasvõi pringimaks.Käin tööl ja seetõttu ei jää ka aega trenni tegemiseks. Liikumine on minuarust täiesti normaalne.
Viimastel kuudel olen kaotanud peaaegu 10 kilo selise eluviisiga, kuid ikkagi pole kehaga rahul.
Toitumine selline, et hommikul ei söö (aind suits ja kohvi) ning esimene söömaaeg on peale tööd 16.00-18.00 (praad, ühepajatoit, puder, supp vms.)
Vahepeal näksin (puuviljad, piimatooted) ja siis söön jälle enne magama minekut ja nii enamasti igapäev.
Söön palju puuvilju ja juurvilju ning üritan maiustusi vältida.
Mida ma oma toitmises muutma peaks?
Normaalne oleks siiski, kui inimene sööks vähemalt 3 x päevas. Koju saad osta endale tellitavad hantlid.
august 23, 2008 at 7:23 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Kirp2 e. K.J Konsap – Rind, Õlg, Käed #164025undisputed
MemberTrennil polnud viga aga see kotil ” vehkimine ” või kuidas seda nimetada ,mis seal toimus,oli kül üks suur nali
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või sa lihtsalt mängisid ise seal lolli ?või nii treenidki kotil ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See oli suht mõttetu ,mine võta revalis kasvõi paar trenni poksis ,saad mingisugusegi tehnika kätte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selline löömine imiteerib poksis otse makku löömist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ju siis kirp taha vastastel nägusi rikkuda
“>undisputed
MemberHuvitav kaua te selle alakaloraaziga endal lihast kasvatate, seda tahaks küll näha
“>undisputed
MemberJoo õli ja söö hapukoort, küll sa need kalorid siis täis saad
“>undisputed
Member1) Trenni tegemisel ja enda liigutamisel on alati mõtet.2) Sel puhul on lihase saamine tõsiselt raskendatud.
Kas raskendatud pole mitte veel hästi öeldud
“>undisputed
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuda sa mu ära tundsid? ise ei saa aru mis mu jutus imelikku?! kõigile teistele peale minu siis meeldivad lällavad räuskavad jotad? spordifoorumis peaks karsklased olema!Huvitav, miks peab sportlane karsklane olema. Mind ajavad sellised inimesed tõsiselt närvi, kes ütlevad, et ise teed trenni aga samas suitsetad ja jood. Nendel sitaratastel pole endal pooldki sellist füüsist, kui mul. Aga targutama on küll kõvad
“>undisputed
MemberMis veest te kõik räägite. “Kuivaks” tähendab kulturismi ringkonnas rasvast vabanemist, see on selline kõnekäänd lihtsalt. Keegi ei hakka veest vabanema 6 nädalat varem. Vee väljaajamine naha alt on iseenesest tundide küsimus ainult.M.M. päästis jälle päeva
“>undisputed
MemberSee suur,et mis asja on nagu..Käin juba mitmendat kuud jõusaalis ja käed ei arene üldse..Peenikesed kui kilu..
Kusjuures ma treenin käsi 2x nädalas ja kui teen siis maksimaalse raskusega..
Igatahes ma olen üritand väga rahulikult neid treenida,et üle ei pingutaks aga vot..minu mõistus on otsas
Alguses oli kõhulihastega ka nii aga nüüd selle sain korda..Paremat tulemust ma ei oodanudki:)
Äitähh ,et ära kuulasite xD
Mis sul ülejäänud keha teeb. Kas jalad ja selg näiteks arenevad ?
undisputed
MemberKui tal nüüd mingit täpsemat nime pole, siis mina tean teda, kui push press, kui täpsemalt siis Barbell push press
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
Memberkardan et Kanter ei viska kunagi maailmarekordit kuna Jürgen Schult (74.08) on paljude jaoks müstika nagu ka Ian zelesni 98 meetrine odakaar.Täanapäeval visatakse 10 meetrit vähem, tehke omad järeldusedImemehi on olnud minevikus ja neid tuleb ka tulevikus. Hetkel on minu jaoks selline mees nagu USAIN BOLT uus imemees
MemberOk, tuli meelde võib teema kinni………….
undisputed
MemberJa kes teeb jälle vorstiga ……………….
MemberLoodame, et poisil peab närvikava siiski vastu.
undisputed
MemberSee oli ju see “müostatiinipull”.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda küll jah. Ma olin sellest pullist enne pilte näinud ja mõtlesin, et see mingi nali. Kuid võta näpust
MemberPrivaatsõnumitele ta siis ei vasta ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Meestel on aasta 365 päeva jooksuaeg, huvitav millist jooksuaega sina küll ootad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused