undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
MemberTundub napakas, et põen, aga kardan, et söön selle kulutatud rasva tagasi, mille enne trenni kulutasin …Äkki on abi http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3105
detsember 14, 2009 at 9:57 e.l. in reply to: EKFL juhatuse ja treenerite kutsekomisjoni erakorraline koosolek otsustas ! #242261undisputed
MemberMa ei saa sellest Jüri asjast aru. Äkki keegi selgitaks asja. Mul jääb vägisi mulje, et varsti saab ka selle eest karistada, et oled kulturist:D
undisputed
MemberKõhulihas areneb samajõudsalt ikka, aga lihtsalt ei paista väljaMis ta ikka jõudsalt areneb, nende massi on suht raske arendada
undisputed
MemberVaatame tõele näkku, poiss kaitses ennast hästi. Löögid olid kiired ja teravad. Oleks pikkused võrdsed olnud, oleks see võitlus teisiti lõppenud.
undisputed
MemberNagu mina olen aru saanud, siis ürita tihedalt süüa – aga portsud olgu väiksed.Sõjaväes nagu eriti varjanti pole, et söön tihedamalt. Seal ju 3 x saadki ja punkt
detsember 11, 2009 at 11:01 p.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #241648undisputed
MemberMis werk oli, mul sama 15 sek. Näinud isegi algust algust, damne
undisputed
MemberEhkki kulturismimaailma öö on pime, ei pea ROBOCOPi pood valguse pärast muretsema. Peakorteri akende alla on kogunenud rahvamass tõrvikutega. Tuul lööb helgid võbelema, väikekulturistide tontlike varjude seast tungivad teravalt esile hangud ja vikatid. “Mehed, sissepääs pole enam kaugel!” kisendab keegi. Ruumides püüab näost kaame kogu värisevil sõrmil meeleheitlikult 112 numbrit valida. Kinni. Kogu aeg kinni. Kas tõesti pole mässajate vastu kuskilt abi tulemas? Peace
undisputed
Member52 kasutajat loeb seda teemat praegu. Päris ammu pole vist nii populaarset teemat näinud siin. Tõestus , et eestlase lemmiktoit on ikkagi teine eestlane
undisputed
MemberTere,Öelge palun kas on võimalik umbes 5 päevaga saada juurde jõudu ja vastupidavust. Nimelt on mind ees ootamas füüsiline test, koosneb see kätekõverdused, kõhulihased ja 3,2 km jooks. hetkeseis on kätek. 45 kõhul.28 ja jooks 19 min. Vaja oleks saad u 5 päevaga tulemus kätekad 55, kõhul.36 ja jooks 12-13 min. kas see üldse oleks reaalselt võimalik? ehk mingi toiduaine annaks jaksu juurde või…ma ei kujuta ette, igasugu nippid on teretulnud.
suured tänud ette kes viitsivad vastata.
2 esimest küll, kuid jooksu nii lühikese ajaga kindlasti mitte.
undisputed
MemberJah, 2 nädalat, mõnel 3 nädalat. Alguses kui Low-carb dieedi peale minna, siis aju ja lihased vajavad ümberharjumiseks aega, pärast on pea selge, mälu hea ja tuju hea. See adaptsiooni aeg on raskem, kui selle ära oled ja ei patusta, saab tunduvalt parem olema.
Ma olen juba Low-carb 1,5 a kasutanud ja katsetanud. Mu menüü koosnebki reeglina madalatest süsikatest, rohkest rasvast ja valgust. Olen seda tunnet kogenud mitmeti. Olles ilma trennita nädalaid ja madalal süsikatel. Aju jookseb ikkagi kokku lõpuks. Sa märkad seda pisiasjadest. See ei olegi selline tunne, et nüüd olen pilves ja koomas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Keha võttis kohe selle omaks. Ei tulnud ei kaalu tõusu ega tuju langust. Mulle pole kunagi kõrged süsikad häst mõjunud. Kõht läheb lahti jne. Kuid mingil hetkel saad aru, et aju ei tööta enam nii nagu peaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberMul yx Klient oli 20 ringis ja ta mälu trikitas natuke, viisime 50 kanti ja ok, vorm paraneb samamoodi.Sama olen endal täheldanud, kui lasta ikka alla 50 g need, siis kuskil nädalaga tekib hajameelsus ja tähelepanuvõime alanemine.
undisputed
MemberKusagilt on meelde jäänud , et 100g süsivesikuid on minimaalne , et aju korralikult funktsioneeriks. Ei anna küll pead…Äkki oli 50 g ?
undisputed
MemberHuvitav, miks nii rumal küsimus?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Argo
Miks peab söömisest tegema elustiili, äkki siis vastad. Milline näeb sinu vaatenurgast välja söömine elustiilina. Siis vastan, miks nii rumal küsimus !!!!
undisputed
MemberNagu siin eelnevalt ka juba mainiti,et suurem osa sinu menüü koosneb ainult süsivesikutest.Kaalu langetamine pole ühekordne tegevus (suveks saledaks),vaid peab saama sinu elustiiliks.Kõige targem oleks sul end ise kurssi viia asjadega.Selle alast teavet on siin lehel enam kui küll.Nii,et usinat peale hakkamist!
Huvitav, miks ta elustiiliks peab saama ????
oktoober 9, 2009 at 2:03 e.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #225631undisputed
MemberSooviks edu talle (Y) vähemalt üritabMida ta üritab, äkki valgustad????
AutorPostitused