undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
MemberJoker teeb lihtsalt tööd ja pole aega oma kiimase pilguga fantaasiaid toita
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui ma seda teeks, siis ilmselt ei tuleks ka ühtegi head pilti
Selleks pole meestel aega vajagi. Fantaasia töötab meestel 24 h. Aga noh, eks me saame sust ka aru, püüad ju oma ametit hetkel kaitsta

undisputed
MemberPalun mulle mail-ile saata, ma teistele ei näita.Kui saad, siis saada pärast mulle ka. Luban, et ma ütle kellelegi, et sa mulle ka saatsid
undisputed
MemberMillest sa järeldad, et noor poiss? Mina tean, et tüdruk.Ok see minu viga, et kohe poisiks tembeldasin. Tunnistan oma süüd
. Kuid huvitav, kust allikatest küll sina oma infi ammutad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberEga ikka ei raatsi küll, aktid ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda enam
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Joker on ikka üks õnnelik mees küll. Saab paljaid naisi …………………… 
undisputed
MemberTsiiiiiiisas. Tule taevas nüüd appi, mida te siin võileivateate ja saiatate noorele poisile. Pane hommikul lisaks söögile 1 pakk hapukoort ja probleem lahendatud
undisputed
MemberMida siin uskuda on ?
1000kg on täpselt sama palju iga aine-asja puhul.
Aga kui rääkida,kumb kaalub rohkem kas kuupmeeter vaati või kuupmeeter rauda,siis ei ole tulemused aga isegi mitte sarnased…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sul ka ikka pikad juhtmed
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberViolet on SPORTLANE ja näeb väga hea välja. Kõva vorm! Big respect!Lihastes naiste vastu pole mul midagi. Aga kui näkku vaadates tekib kahtlus, kas tegemist on naise või mehega, siis on juba üle piiri mindud
undisputed
Member1000 kg rauda ja 1000kg vatti kaaluvad samapalju.
undisputed
MemberLamades surumist teen üle nädala ja see on nii paigutatud, et õlga kuidagi ei sega (minimaalselt 4 päeva vahet, harilikult rohkemgi).Rohkem midagi õlga koormavat nagu pole.
Too natuke täpsemalt välja, mitmel päeval nädalas saab õlg koormust, seeriad, kordused. Kas triitsepsi jõud areneb ???
undisputed
MemberVaatasin oma trennipäevikut ja jäin murelikuks. Selle aasta märtsis (tol hetkel 5 kuud trennistaazhi üldse) oli svung 30 kiloga 1 seeria 6 kordust. Nüüd, pool aastat hiljem, on sama tulemus 35 kiloga. Mulle tundub, et midagi on väga valesti, arvestades, et sama ajaga on kükile tulnud juurde 30 kilo ja jõutõmbele 50.Õlga teen pärast kükki, korra nädalas. Lisaks svungile (6 seeriat) teen seistes hantlite lennutamist külgedele (5-6 seeriat) ja istudes hantlitõsteid ette (3-4 seeriat) — ja ennast tagasi ei hoia, panen ka läbi valu viimased kordused ära. Ühesõnaga, miks ikkagi arengut pole? Kas peaks tegema õlga tihedamini või tegema mingeid teisi harjutusi vms?
Mis teed lamades surumist ka veel või…………. Mitmel erineval päeval õlg koormust saab ???
undisputed
MemberNoo sa pead ikka sellele ka mõtlema ,et sageli inimesed ,kes käivad veel koolis või elavad vanemate kodus juba rahaliselt sellist menüüd järgida ei saa.Isegi paljud meist ,kes käivad igapäevaselt tööl ei saa endale sellistmenüüd lubada.Isegi ahastan vahel kui kuu toiduarvete peale mõtlen.Mida kõike selle eest ei saa
undisputed
MemberLoe siis veel, aga lühidalt peaksid sööma nii nagu on Rotter siin oma näidismenüüs korduvalt välja pakkunud.Alusta niimoodi:
Hommikusöök: omlett singi, tomatite ja avokaadoga, kohv 35% vahukoorega ja ilma suhkruta
Lõuna: grillkana rohelise salatiga, milles on oliiviõli
Õhtu: ahjus küpsetatud lõhe röstitud spargliga või brokkoliga.
Joo päeva jooksul 1,5-2 liitrit vedelikku.
Hapukoor ka
undisputed
Memberei kõik on okei kõhulihastega , lasen samamoodi edasi aga rasva % langetamise jaoks pole ma ikka veel midagi leidnuud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Said ju artikli. Seal on puust ja punaselt kirjas, kuidas rasvast vabaneda ???
undisputed
Memberpoiss mis poiss
undisputed
MemberKasuta Hr. Rotter i menüüd
Hommikusöök: omlett singi, hapukoore, tomatite ja avokaadoga, kohv 35% vahukoorega ja ilma suhkruta
Lõuna: grillkana rohelise salatiga, milles on oliiviõli
Õhtu: ahjus küpsetatud lõhe röstitud spargliga või brokkoliga.
Joo päeva jooksul 1,5-2 liitrit vedelikku.
AutorPostitused