undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
MemberVaatasin juba hirmuga, et mul polegi discoveryt, kuid siiski oli
undisputed
Memberhttp://www.powerman.ee/ pakub päris head valikut
Hantlid Tellimisega
Hanlid, 10-65kg.
Hantli vars on kaare kujuline, istudes hästi pihku. Ei ole vinüül ega laagerdatud.
Sobilikud ka jõusaali tihedaks kasutamiseks. Hantlid näevad välja täpselt kui pildil.
Hinnanäited:
2X 2,5 kg =454 EEK
2X 5 kg =611 EEK
2X 7,5 kg =767 EEK
2X 10 kg =923 EEK
2X 12,5kg =1080EEK
2X 15 kg =1236EEK
2X 17,5kg =1393EEK
2X 20 kg =1550EEK
2X 22,5kg =1705EEK
2X 25 kg =1862EEK
2X 27,5kg =2018EEK
2X 30 kg =2175EEK
2X 32,5kg =2331EEK
2X 35 kg =2488EEK
2X 37,5kg =2644EEK
2X 40 kg =2800EEK
undisputed
Memberjuhuuu ma võitsin
rohkem sinu kohta ma ei kirjuta.Annan sõna
P.S oleks sa natuke targem,siis sa lihtsalt ignoreeriks mind
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära võta isiklikult, kuid sa meenutad mulle naist, kellel on kuus korra teatud päevad. Sul vist on korra või paar kuus sama tunne Kalmuse vastu. Pole su elu ka kerge. Milline stress

undisputed
MemberSa tahad ikka kohe päris palju korraga. Vaevalt, et keegi siin sulle ennast eratreeneriks tasuta pakub
undisputed
MemberSool nüüd küll eriti mmmmmmmm pole.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mingil määral muidugi on vaja ka soola tarbida, aga juba ka näiteks kodujuustus ja paljudes muudes asjades on sool sees, nii et mina igatahes küll mitte ühelegi toidule soola juurde ei lisa, pigem tihti tahaks, et seda vähem oleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
6% kodujuust hapukoorega on täitsa hea.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sul menüüs on süsikaid vähe ja peaks tekkima sitt tunne, siis pole see põhjustatud süsikate vähesusest, vaid vähesest soolast.
undisputed
MemberSegad hapukoore koos kohupiima ja kodujuustuga kokku.Ülihea mixtuur
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tore, et avastasite
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lisa kodujuustule ja hapukoorele veel tomat kurk sibul sool. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.undisputed
MemberEt siis kooliga seoses on söömine läinud suht metsa. Mõtlen siin , kas on mõtet koolis juua sheiki ?Päevane toitumine praegu umbes :
7.00 – 35 g valku + süsikaid
12.30 – koolitoit (5-10 g valku ? ) + mingi 150 g saiakesi…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>15.30 – 35 g valku + süsikaid
Kui praegu massiperiood ei oleks siis ei muretseks ka , aga kõht on kuidagi tühi koolis
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvate et see vahepealne pikk toidupuudus segab palju ? peale kooli peaks toitumine enam-vähem korras olema
Üks korralik tükk liha+ pakk hapukoort lööb igasuguse koolitoidu üle.
undisputed
MemberKas hapukoort tasuks õhtul süüa ?Kes keelab? Anna aga minna.
undisputed
MemberViisin raha panka (millisesse panka, ei ütle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ja käisin autot tankimas 
Et treenerid teenivad siis nii palju, et peavad raha lausa autoga panka vedama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
Memberundisputed
MemberRand, naised, peod
Mees teab,mis mees räägib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberSaan kulutada päevas nii palju kui vaja aga ei soovi tellida kava ,palun aidake koostada,kuna enda poeg tellis ja kava vägu üksluine nt kolmas söök on koguaeg sama jneKüsiks siiski üle, et kellele ta selle kava tellis. Kas Teile või endale ??? Ja mitu toidukorda Teil menüüs on ??? Juhul, kui Teie poeg tellis selle endale, siis see menüü pruugi Teile täpselt sobidagi. Kuna siin mängivad rolli sugu, vanus, kaal jne.
undisputed
MemberToitumiskava treeneritelt tellida pole raha,vanus on mul 43 ja pikkus 162cm kaal 74 kg naine,trenni ei tee,soov lihtsalt dieedi peale minna .Palju päevas toidule kulutada saad ???
undisputed
MemberPowermanis on jah suht raske seis hetkel. Uusi riideid ka Muru hetkel ei telli , ütles et põhiline , et lisandid olemas oleks. Aga nendega hakkab ka vaikselt niruks minema…ei tea mis toimub