undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
undisputed
Member2006 aasta naiste Euroopa Meistrivõistluste järgsel banketil juhtus selline naljaks seik. Üks meie naisvõistleja läks tantsule kutsuma niiöelda meest, kes millegi pärast talle korvi andis. Mingi aja pärast selgus, et korvi andmise põhjuseks oli see, et tegmist oli tegelikult teise naisvõistlejaga : ) Siin ka siis stiilinäide, kui selline “naine” oleks näiteks teksades ja T-särgis.Isegi mehena oleks ta jube……….
undisputed
Memberet lugu siis järgmine eelmine aasta sai jõusaalis käimisega alustatud kuid siis kahjuks treenisin tedmata põhjustel ainult ülemisi kõhulihaseid ja nüüd peale suve läksin taas jõusaali ja hakkasin nüüd ka alumisi tegema aga need on väga maha jäänud ülemistest ja siis ma sooviks küsida et kas ma peaks mingi aeg ainult alumisi treenima või kas ma peaks tegema lihtsalt topelt alumistele või mida teha andke nõu??
undisputed
MemberKui ma toitun toitumiskava järgi mille eesmärk on rasva % alandamine ja pole jõukas kaua aega käinud ja nüüd hakkan uuesti käima, kas siis lihased ka tekkima kasvama hakkavad kuna dieet sisaldab väga palju valku?? Või peaks toituma rammusamalt ja kõigepealt lihast kasvatama ja alles siis rasva põletama ? Kaal on 95 ja pikkust 185, mingisugune lihas on all ka, aga ma tahakski soovitusi mida edasi teha vms ? Tänud ette vastajatelePS! kumb oleks mõtekam kas teha algajate vabaraskusega kava 3-4 korda nädalas või teha selle asemel jaotatud kava (selg, rind, jalad) ??
Isiklikult üritaks kõigepealt rasva % kontrolli alla saada ja alles siis hakkaks vajadusel kaloreid tõstma……….
undisputed
Member“Õhtusööki tuleks valida samal põhimõttel, kui on vajadus töötada, treenida või olla lihtsalt aktiivne – süüa valgud ja rasvad koos vähese süsivesikusisaldusega toiduga, et türosiin saaks vajalike hormoonide tootmiseks mõjule pääseda.Kui aga on tegu õhtusöögiga peale päevaseid töid, toimetamisi ja treeninguid, siis on lõpuks ometi omal kohal süsivesikurikas (tärkliseid sisaldav) toidukord koos valkude ja mõõduka rasvaga, mille toimel organism toodab serotoniini, mis aitab meil lõõgastuda ja taastada kulutatud energiavarusid. Ülekaalulised kõhnujad ei saa mõistetavatel põhjustel endale sellist naudisklemist lubada, sest on ju liigne rasvamass tekitatud süsivesikuid pikema aja jooksul nautides. Lubatud on ainult aeg-ajalt üks tärkliserikas õhtusöök ennetamaks “katuse lendutõusmist”.”
Edit: !”#¤% jutumärgid jäid panemata.
Kui õieti mäletan, siis toimus selline süsivesikute söömine mõned tunnid enne magama minekut, mitte vahetult. Kui keskele hakkab sanga kogunema, siis tuleb lihtsalt süsikaid vähendada õhtul ja kõik.
undisputed
MemberÜlekaalulised
undisputed
MemberKarm teema jah.Kohati meenutas Fight Club’i, kleenuke lööb laksust KO. Seda vaadates mõtlesin, mis võitluskunst oleks effekstiivseim, et ise mitte nii lõpetada, kuid ei tulnud ühtegi pähe. Poks, karate, judo, tw, mma jne… kõik jäid välja, kui *venku ikka lambist lööb, jama majas.
*ei soovi kedagi solvata, samas ka mitte kiita.
Millest sa räägid. Selleks, et sellisest seisust nagu see tatt seal lõi, võib iga inimene kelle tahas Knockout lüüa. Selleks pole isegi vaja löögile mingit erilist jõudu taha. Kergem löök ja inimene juba kukub. Lõug on nii tundlik koht lihtsalt. Tavainimesel pole ka reeglina välja arenenud selliseid reflekse, et reageerida ootamatule löögile vastavalt. Pluss alko, mis veel pärsib tugevalt reaktsiooni. Kui see junn seisaks mul samuti ees ja lööks teda samast seisust nagu ta seal lõi, siis ma lööks ta lõuad lihtsalt sodiks. Ma ei viitsi seda teemat isegi rohkem kommenteerida.
undisputed
MemberMinu yldkaloraazh…ja sinu yldkaloraazh ei ole vist v6rreldavad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See kindlasti, kuid see võrdlus oligi toodud naljaga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberJust…Hapukoor sobib v2ga paljudele (vastupidiselt jogurtile…mida ma ei saa yldse kasutada…). Ise ei kujuta oma s88mist ilma selleta ette. Mina, kes ma olen “loomult pontsakas”… Mingi aja p2rast v6iks n2idispilte yles riputama hakata. Keegi ei v2ida, et te peate ainult hapukoore peal elama, kuid miskit 50-100 g p2evas v6iks teda olla kyll. Rakud tahavad toekat ehitusmaterjali saada.
Lahjalt lasete siis, mul on mingi keskmine 500 g päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberPole enam tegelnud jah, vahet harva kui isu tuleb olen mõned harjutused teinud.Viimase aasta proovisin oda visata.
Selge võtan abinõud kuulda, ja proovin järgi. Aeglasti imenduvaid valke peaks otsima õhtuti toidust või poevalgust?
Päevane normaalne valgukogus tuleb pulbrist või kodujuustust?
Mind huvitab lihtsalt kuidas ma peaks seda whey valku tarvitama, st ala ärkad trennipäeval segad sheigi, käid koolis sööd lähed trenni, segad, õhtul segad.
Või noh, kuidas käituma peaks minutaoline inimene kes tahab 5-6kg juurde võtta ja käib 3-4x nädalas jõusaalis
Krt segane jutt sai…
Edit: lugesin oma postitust ja maximuse posti uuesti, tundub, et mulle tehti asi puust ja punaselt ette.
Esimesest postitusest jätsid küll mulje, et tead kõike ja nüüd siis sellised küsimused. Vastaks sulle siis sinu kiuste , et söö söö söö. Ega sa sellest meeletust valgust, mida sa kavatsed siin endale sisse hakata ajama, küll nüüd meeletult kasvama hakka. Selleks, et kasvada, peavad olema ka muud kriteeriumid täidetud. Ega need 5-6 kg lihaseid ikka taevast niisama alla kuku.
undisputed
MemberKüsimus: Kas keegi on Tallinna toidupoodides tähele pannud sojavalgu pakke? Vanasti rimis oli näiteks, enam pole tähele pannud .Mis selle juraga teed ??? Muidu hiljuti nägin Roccalmares.
undisputed
MemberSuured tänud abi eest. Söön siis nüüd hommikuti putru ja üritan ka kohupiima süüa.See hommiku ja lõunasöögi vahe on jah pikk aga selle vahel ma saaks ainult puuvilju või juurvilju süüa , healjuhul ka kohupiima.Õhtuti söön ka siis kohupiima/kodujuustu.Kui sul hommiku ja lõuna vahel on nii pikk vahe, siis soovitaks selle pudru küll unustada. Lae ennast parem piisava rasva ja valguga. Sellega on võimalik vabalt need 5 h üle ka elada. Isiklikult võin ennast hommikul süsikatest kurguni täis õgida, kuid paari tunni pärast on kõht jälle kuival.
undisputed
MemberTere!Mul on mure, mida ma ise lahendada ei suuda. Loodan siit abi saada. Nimelt on asi toitumises. Jah, neid teemasid on siin nii tohutult palju ja ma olen ka väga palju abi nendest saanud, aga siiski oleks mul teie abi veel vaja.
Niisiis..mida ma võiksin süüa tund enne trenni? Tegemist on siis korvpalli trenniga.
Muidu minu toitumine näeb välja nii, et hommikust söön kodus, umbes 07.45
Siis koolis on lõuna kell 11.45, aga seda ma ei söö, selle asemel võtan ise kaasa kas õuna või müslibatooni. Tunnid lõppevad kell 14.50, koju kõuan umbes 15.10 või nii. Trenn hakkab kell 16.00
Kas oleks siis mõistlik üldse süüa enne trenni? Kui jah, siis mida?
Ja siis söön tund peale trenni õhtusöögi ehk see on siis 18.30
Aitäh!
Su toitumine tundub hetkel nii p………………s olema, et siin oska isegi midagi soovitada. Kuna trennis tuleb sul kõvasti ennast liigutada, siis oleks soovitav süüa midagi süsivesikuterikast. Kuna sa aga kõik soovitatud toidud siin oled juba maha laitnud, siis pole ka eriti mõtet midagi rohkemat soovitada.
undisputed
MemberTreeni tritsepsit . . Surumiskava mida võib anda sulle Hr. Leesmann. Tekib küsimus, miks nii vähe korduseid jõuad teha ?185-105=80kg / sa peaksid jõudma kuskil 10 kordust ilusti teha. Postita oma treeningkava ja toitumist kuidas jälgid? Sinu kaalu juures peaks seda oluliselt tegema. JÕUDU!
Kuule sa oled ikka kaine we. Sa ise ikka saad aru, mida sa siia kirjutasid we ???
undisputed
Memberkäin pidevalt jõusaalis, teen 2x nädalas kätele tugevat trenni ja toitud väga tervislikult aga lihas siiski ei kasva eriti kiirelt, ehk soovitate mingeid pulbreid/aineid mida saaks siis enne trenni või nii tarbida, tean et mu kodukohas Tartus, lõunakeskuse spordipoes müüakse erinevate suurustega pulbreid,(nimesid ei mäleta), tean ka veel et siin asub powerman’i nimeline pood, kust ka ilmselt miskit saaks aga jah, ehk oskate soovitada mida 18 aastane poiss lihaste kasvatamiseks poest osta saab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Ega see, et su toit on tervislik, tähena veel, et sellest piisab lihaste kasvatamiseks. Selleks, et lihast kasvatada pead sa ka seda toitu saama piisavas koguses, et lihased kasvaksid.
undisputed
MemberSoovitaks alustada sellest artiklist siin http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4631. Kuigi viimasel ajal on jäänud mulje, et see tekst on jube keeruline ja keegi saa sellest m…………i aru. Aga tee proovi. Soovitaks ka algatuseks proovida hr. Rotter i koostatud menüüd, mis oleks siis näidis menüüks selle artikli kohta.
Hommikusöök: omlett singi, hapukoore, tomatite ja avokaadoga, kohv 35% vahukoorega ja ilma suhkruta
Lõuna: grillkana rohelise salatiga, milles on oliiviõli
Õhtu: ahjus küpsetatud lõhe röstitud spargliga või brokkoliga.
Joo päeva jooksul 1,5-2 liitrit vedelikku.
AutorPostitused