undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 28, 2008 at 9:17 p.l. in reply to: Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks? #170464
undisputed
MemberMiks keegi ei pööra tähelepanu sellele, et 174 cm ja 70 kg ja tahab 5-6 kg alla võtta?Mis sust üldse järgi jääb siis? Ainult luu ja nahk.
Beckhamite dünastiat pole veel kukutatud, niiet su post pole eriti kohane siin hetkel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberNo näiteks Marek Kalmus Turu tänava spordihoones siis http://www.tartusport.ee/1399
undisputed
Memberundisputed
Membertere,Olen 20 aastane noormees ja umbes poolteist aastat tagasi tõmbasin kangiga alaselja valusaks. Nüüd on selg kogu aeg kange, kuid liigutades läheb paremaks. Eriti hull on hommikul voodist tõustes. Käisin seljavaluga ka perearsti juures, kes saatis mind röntkenisse. Röntgen ei näidanud midagi ning nii see asi jäigi. Ise ma arvan et niisama see üle ei lähe ning ei tea mida tegema pean. Kas sellisest vigastusest on võimalik täielikult paraneda ja kui on siis kuidas?
ette tänades Taavo
Ütleme nii, et koopia minust. Loobusin nii kükk kang turjal, kui ka tõmbest. Asendasin selle eestkükiga. Selg paranes ja nüüd kõik ok. Enne oli samuti, hommikuti selg kange, kui jäin kuhugi pikemalt istuma jälle kange. Enam neid probleeme pole. Isklikult arvan, et kõigile anatoomiliselt sobigi tavaline kükk ja tõmme.
undisputed
MemberSiis eeldame, et oled juba vastanud, kuigi sellest pole suurt rohkem abi, kui esimesest postist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberKäin 4 kordan’dalas aeroobikas,et ennast vormiviianing rasva põletada. Aga nimelt olen võtnud juurde kolme kuuga 7,5 kilo:(
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see on äärmiselt palju ja ma tõesti ei oska endaga enam midagi teha. kaalusin alguses 55 ja olen 167 cm pikk.Kaal oli trenni minnes korras, kuid tahtsin lihtsalt kõhuja jalad vormiviia,kuid nüüd olen lausa 7.5 kilo juurde võtnud.Ma ei oska kellegi pole pöörduda, kes aitaks mul tagasi algse kaalu juurde. Söön enam-vhem tervislikult, ei maiusta tihti ja söön palju juur-ja puuvilju.Kas oskte sovitada midagi mis aitaks taastata vana kaalu, sest näljutamine alandaks kaalu kuid keha ise kannataks rängal selle all, ning ma ei oskamidagi muud peale hakata, sest tervislik toitumine lihtsalt ei aita enam:(
Kuiootad mingit asjalikumat vastust, siis too ikka kogu oma päevane näide toitumisest siia.
undisputed
MemberKartulipuder jahusoustiga ja hakkliha kastmega
MemberJääb mulje, et trennis käimine on üks tõsine katsumus rahvale
MemberMind häirib kogutavalt kui tullakse jõusaali lihtsalt seltskonda nautima ja istuakse ühe pingi peal poolt tundi ning tehakse iga mõne minuti tagant paar kordust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On palju programme, kus tehaksegi mõne minuti tagant paar kordust
MemberNagu Fred kunagi soovitas, et kui huvitab ainult nr. kaalul, siis ära joo ja söö 3 päeva…………….
undisputed
MemberSee svung juSiis olen mina Salme Reek
MemberSee veregrupidieet on väga kahtlane, hiljuti vvatsin subbotejat, sealt üks vend lasi ka endale selle testi teha. Siis hakkas lugema, mida ta süüa tohi. Muna, juust, tomat jne. Mul vajus karp päris pikalt lahti
MemberKui sa enda peal midagi uut proovida ei julge ja usud pimesi, et Otti, Imre, Mareki või kellegi teise treeningmeetodid töötavad ka sinu peal 100% siis oled sa tõesti loll.Kuule kus sa siin neid Otti, Mareki jne. kummardajaid näed ???
oktoober 19, 2008 at 7:13 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #169506undisputed
MemberKrt, see neiu vaatab Argot sellise näoga, et kui saaks, siis sööks ta elusalt
undisputed
Membermobiiltelefonid trennis häirivad, ise võtan trenni aind siis kui tähtsat kõne ootan. siis koolilaste möla ja karjumine. raskused peal ja laiali ei sega üldse.valesti harjutuste sooritamine ka häirib aga ei jõua kõiki õpetada ka ja veel ei näe mõtet tasuta õpetamisel kui keegi ise just küsima ei tule. selleks olgu treener palgatud. vahel häirib mingi spordikreemi hais mida osad kasutavad eriti poksijad. ja kui mõnes saalis on poksikott siis on tobe kui mõned nii möödaminnes mõne paugu panevad lampi, see ei treeni ega harjuta ju miskit, tegelegu siis poksiga juba.
Löögijõudu peab ju kontrollima vahest
AutorPostitused