undisputed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 14, 2008 at 4:37 p.l. in reply to: Muscle&Fitness ennustusvõistlus III Innar Mardo Memoriaal: Eesti MV 2008 ja Fitness.ee Karikas #95419
undisputed
MemberJoker on nagu ikka … lava taga.Sedapuhku teen pilte ja kõpitsen aktivisti. Aga rõõm ikka, et minust puudust tuntakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtlesin just seda, et Hr. Joker ärgitas kõiki sügisel lavale astuma ja kui mu mälu mind peta, siis lubas ta ka ise sinna ilmuda
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 14, 2008 at 4:20 p.l. in reply to: Muscle&Fitness ennustusvõistlus III Innar Mardo Memoriaal: Eesti MV 2008 ja Fitness.ee Karikas #95548undisputed
MemberVaatan nimekirja siin ülevalt alla ja alt ülesse, kuid Jokeri nime näe nimekirjas kuskil
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
Memberaitäh kõigile!väga raske on vabaneda nendest stereotüüpidest mis naistel on – et süüa tuleb minimaalselt, ja saabki sinust Giselle Bündchen.
Aga eks ma katsun
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> rasvast kala söön mitu korda nädalas, ja ükskõik mis ajal, see ei tee üldse kahju.Rasvu peaks sa siiski saama stabiilselt igapäevaselt, mitte mõned korrad nädalas. Ja su parimaks sõbraks on siiski peegel, mitte mingid agregaadid, mis mõõdavad su rasva%.
undisputed
Member1 ) Biitseps kangiga jõuan teha kuskil 30kg 5-6 kordust? Kas oleks kasulikum teha väiksema raskusega rohkem korduseid või siis 30kg 6 kordust . Eesmärk: Saavutada suurem biitsepsi ümbermõõt.2) Kükki arendada 8 päeva tagant, iga trenn lisada 5kg – oleks selline viis efektiivne? Küki päeval teeksin ka säärelihaseid. Arendaksin veel plahvatusliku jõudu ( hüpped, rinnalevõtt jne)
Andke abi kellel on kogemust rohkem.
Ma paneks siiki rõhku triitsepsile, et ümbermõõtu suurendada ???
undisputed
MemberMingis mõttes on võib-olla tõesti nii, et inimesel ei ole mõtet registreeruda 1-2 postituse pärast. Samas, registreerimine ei ole üldse keeruline ja tükki küljest ei võta. Foorumi andmebaasiga ei juhtu ka midagi hullu, kui sinna paarsada kasutajat juurde tuleb. Küll aga annab ilma registreerimata postitamise võimalus karistamatuse tunde ja inimesed saavad anonüümselt igasugust jama ajada.Eks neid jobusi ole ja tule ikka, see on paratamatus. Reegline sellistele postidele ei vastata ja nad kaovad. Kuid mul isiklikult on sellest registreerumisest suht villand. Kui tahad kuhugi mida kirjutada või küsida, siis registreeru. Kes krt, suudab neid kõiki paroole ja kasutajaid tänapäeval meeles pidada.
undisputed
Membermis ära poe…närvi ajavad juba need täielikud jobutused teemad, kui inimene tahab midagi küsida ja abi saada…ta registreerub, mitte ei hakka mingit oma aruga Vaimukat paska siia tekitama…Paljudes foorumites ongi nii, et kui sul on üks kaks küsimust ja sul pole plaanis olla aktiivne külastaja, siis ei soovitatagi registreeruda. Milleks ma peaks registreeruma, kui ma tahan võib-olla korra aastas midagi küsida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma juba ootasingi kuna see nõiajaht siin lk. algab. Kes poomisele, kes tuleriidale, kes mahalaskmisele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>undisputed
MemberSee löök sääreluule pole üldse nii efektiivne kui Sa arvad.Oled kindel we
undisputed
MemberNjh, minu eesmärk oli teda karistada mu eluohtlikku olukorda panemise eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ega seal suurt mõttetööd andnudki teha, silmapilkselt oli lähikontakt. Hoidis riietest kinni ja üritas mind haardesse võtta. Mõtlen et vbolla oleks võinud ta õhku tõsta ja vastu maad lajatada vms
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> selle asemel et lahti rabeleda ja kukla peksu teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma kahtlustan et ta oli mingis trennis käinud ja tuli siis purjus peaga tänavale oma oskusi rakendama. Miks muidu keegi nii agressiivne julgeks võõra inimese vastu olla. Üleüldse oli see rünnak mulle väga suureks imestuseks, sest olen treenitud ja mitte mingi jupats. Rünnatakse ju tavaliselt neid, kes näevad nõrgad välja. Ei tea ei mõista ma selliseid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Left hook-right hook- uppercut

undisputed
MemberKui külm ära ei võta, siis saab vast asja kah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 30, 2008 at 4:07 p.l. in reply to: Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks? #170646undisputed
MemberSelge
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hommikuks siis kolm keedumuna ja tass musta kohvi. Lõunal kana/kala/sealiha/pelmeenid riisi/kartulitega ja kindlasti salat, kõrvale joon vett. Õhtul ka kana/kala ja tass teed.
Mis sa ei karda, et see kalaoraaz jääb liiga madalaks ???
oktoober 30, 2008 at 8:43 e.l. in reply to: Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks? #170617undisputed
MemberOlen jah.Rasvaprotsent ainult suurenes.Võimalik, et minu jaoks pole see sobilik ( aeglane ainevahetus jne ).Argo
Sa sõitsid lihtsalt kuskil puusse. Kaua sa seda katsetasid. Algul võibki su keha rasvaprotsent suureneda, organismil läheb aega harjumisega, kuid paari nädala möödudes peaks asi normaliseeruma. Või panid kaloraaziga puusse, selle menüüga saab ka edukalt massi koguda ……………..
oktoober 30, 2008 at 6:55 e.l. in reply to: Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks? #170597undisputed
MemberMa vaatan, et sa pakud seda menüüd igas teemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei taha nüüd paha onu olla aga sellega küll sangasid ei vähenda.
Argo
Tundub, et oled enda teoorias suht kindel, äkki tõestad vastupidist ????
oktoober 29, 2008 at 9:07 p.l. in reply to: Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks? #170581undisputed
MemberHommikul keedumunad ja kohv, lõunal praad (koos köögiviljasalatiga) ja kõrvale vesi, õhtul kergemat liha (kana/kala) ja veel aedvilju kõrvale + tass teed.Parem?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rasva jääb väheks, lisa hommikuks näit. peekonit ja hapukoort. Õhtul võiks kana rasvasem olla ja lisaks pähkleid. Millest sul see lõuna koosneb, ei oska aidata ……… Kohvile võid lisada vahukoort.
undisputed
MemberTEre! selline küsimus, et alati kui trenni lähen hakkan treeningu ajal haigutama.Millest võiks see tingitud olla? KAs aju ei saa piisavalt hapniku?VÕi milles on probleem ja kuidas seda lahendada.!Saalis on piisav ventilatsioon.No maga siis tunnike enne trenni ……..
oktoober 29, 2008 at 4:47 p.l. in reply to: Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks? #170549undisputed
MemberJustnimelt et ei tasuks numbreid vaadata. Rõhk kehakompositsiooni muutmisele, mitte alla võtmisele!Ja Beckham on 183 cm ja 75 kg.
Kui nüüd arvestada noormehe pikkust ja tema hetke kaalust – 6 kg, siis ongi väike Beckham
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused