Undionu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Undionu
MemberVeel üks huvitav müüt, mida ma praktiliselt iga päev kuulen, on see, et kulturistid on nõrgad ja neil on lihtsalt lihased “õhuga”(?!) üles pumbatud. Ükskõik kui palju ma tugevate kulturistide näiteid ka ei tooks, ei aita mitte miski. Nõrgad ja kõik, tee mis tahad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks ta selline poolmüüt ole, sest kui võtta Kiivikas ja Silbaum, kes enam-vähem samas kaalus, siis kes on oluliselt tugevam?
jaanuar 23, 2012 at 5:50 e.l. in reply to: Lihased lähevad/ei lähe verd täis, on see hea/halb? #286445Undionu
Membersaan ma siis õigesti aru, et see verd täis minek/mitte minek või ole väga mingi näitaja, veel vähem eesmärk. Millised kordusi ja seeriaid kasutate, millised hästi toimivad, millised harjutused biitsale kõige efektiivsemad on?
Kõige efektiivsem on see, kui teed korraliku kükitrenni ja siis sinna lõppu 2-3 seeriat biitsa… omast kogemusest tean, et kasvab mühinal.
Undionu
MemberI don’t get it…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seljalihas on väike, rinnal olevad silikoonipallid paistavad mõlemilt poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Undionu
MemberVea lõike joostes kelku… nii selg ees kui nägu ees… mõjub lihaskasvule vast paremini.
Undionu
MemberKui mõõdud vähenevad, siis järelikult trenn mõjub – rasva on vähemaks jäänud ja lihast juurde tulnud… lihas aga kaalub rohkem ja sellest kaalutõus. Tee samamoodi trenni edasi ja varsti hakkab kaal ka langema, sest rasv põleb edasi, aga see algaja ülikiire lihasareng saab otsa!
Undionu
MemberJustnimelt!
Mees on ka facebookis täitsa olemas ja tundub normaalne inimene olevat. Eks 90-datel olid paljud lihaskämbud allilmas kõvasti lammutanud.
Undionu
MemberMa olin sünnitamas kaasas ja kui oleks vaid soovinud, siis verd poleks näinudki (mind see ei häiri, seega spetsiaalselt seina ei vahtinud kriitilistel hetkedel). Põhiliselt ikka toetad-masserid naist ja ulatad veepudelit, samuti koos hingeldamine.
Parim uni aga on pärast “Sõrmuste Isanda” filmi vaatamist, kui oma lapsepõlveradadel (hekid, kraavid, metsatukk jne.) terve öö luurasin ja suure pussiga pahasid päkapikke jahtisin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Undionu
MemberKunagi : vene: ajal toimusid mul asutuse sisesed tõstmisvõistlused, osakondade vahel.
Meil olid sel ajal tööl paar head tõstjat ja sain enne mõne nädala tehnika koolitust.
Tegelesin sel ajal kergejõustikuga ja puhast jõudu nappis.
Võietlustest on alles diplom teise kohaga -82,5 kehakaalus (olin 79kg.ja 190 pikk)
Rebisin 75 ja tõukasin 105
Nüüd kui teen ainult jõudu ( mida on kordades rohkem) ei saa ma nendele tulemustele lähedalegi.
Loomulikult tehnika puudub, kuid olen Eleriiga nõus et tõstmises annab tehnika rohkem juurde kui jõud.
Ja see on selge et ilma tehnikata ei saa ühelgi alal häid tulemusi. Ole kui tugev tahes.
Peace.
Mina olen klassikalise tõstmise harjutusi teinud nüüd ühe trenni osana ca aasta (ise õppinud). Rinnale võtan ja pea kohale saan 100 kg. Kuna eesküki rekord on 120, siis osates korralikult “alla minna” võiks see teoreetiliselt olla tõukamise rekord. Kusagilt ei tule seda 2/3 tehnika osakaalu – tõstjad on ikka rämedalt tugevad, mitte ei tõsta kangi müstiliste “tehnikate” abil.
Undionu
Memberkõigile neile, kes näinud unes, kuidas nad oma õuemurul kalastavad!
Undionu
MemberKunagi lugesin ühe naissprinteri jõukava, kus ka eesmärk oli saada tugevamaks, aga mitte kasvatada lihasmassi. Kava nägi välja selline: 2×3 jõutõmme, 2×3 lamades surumine ja 2×3 rinnalevõtt (raskus igal pool 85-90% max). Pausid seeriate vahel 5 min. Lisaks jõutõmbel iga seeria lõpus 5 kükist üleshüpet (lihtsustatud loogika sellise käitumise taga – raske jõutõmme käseb lihasel saada tugevaks, hüpped annavad märku, et see jõud peab ka kiire olema).
Tema jaoks oli see ainult üks osa trennist ja tegemist maailam tipuga (treenis iga päev), seega täpselt nii pole mõtet teha, aga üldise idee saab kätte – suht suur raskus, vähe korduseid ja pikad pausid. Pausid ongi olulised, sest lihas sellest lühikesest pingutusest väsinud ei tundu, aga närvisüsteem taastub aeglasemalt.
detsember 21, 2011 at 11:19 e.l. in reply to: Maailma lõpp peaks käes olema, aga elame veel:-D #273574Undionu
MemberMa just vaatasin, et minu lauakalendris on 2013 aasta ka sees, niiet 2 aastat veab veel välja. Kalendri on teinud OÜ BürooDisain, mina igatahes usun neid!
Undionu
MemberMiks peaks mäesuusataja treenima nagu kulturist?
Undionu
MemberLaiendame veiedi silmaringi, olümpiavõitja ja kahekordne maailmameister ei treenigi nagu kulturist.
Undionu
MemberÄkki see on mingi uus stiil
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Peaks targemate ja vanemate rauakergitajate käest uurima
“> .Nii üle kõhu rullivad ju ka rammumehed oma jämedat kangi tõstes (apollons axle vist nimetati).
Undionu
Membervenelased on segased
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Huvitav miks enam sellist tehnikat ei rakendata, kus ennast taha lastakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Nii palju kui mina olen näinud rebitakse rinnale ja siis sirge seljaga ülesse Muidugi ma ei ole ekspert, lihtsalt nii olen tähele pannud.Tegemist on surumisega (clean & press), ehk jalgadega tõugata ei tohtinud. Nii taha kallutades rakendus rohkem rinnalihast ja sai kergemini käed sirgeks. Lõpetati ära, sest keeruline hinnata, oli seal jalanõks abiks või mitte. Seda sirge seljaga tõukamist (clean & jerk) tehti siis ka. Põhiline vahe on see, et tõukamisel viskad jalgadega kangi üles ja pead püüdma sirgetele kätele (küünarnukid lukus).
AutorPostitused