Undionu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Undionu
MemberKuna olen otsustanud tõsisemalt klassikalist tõstmist võtta siis tegin lõpuks otsuse minna rebimisel üle pöidlaluku haardele ja mul on väga hea meel et seda tegin.
Täna proovisin seda esimest korda ja tulemused olid uskumatult. Raskus mida eelnevalt tegin täiskükki rebisin nüüd pöidlalukuga 2x järjest püsti ja isikliku rekordi kordamine tuli üllatavalt lihtsalt. Alguses tundub pöidlalukk veider/võõras sest keegi tavaliselt sellist haaret ei kasuta kuid sellega harjub väga kiirelt ära. Võtsin kuulda ka head nõu ja mässisin pöidlad sporditeibiga kinni ja ei olnud mingit valu ega naha rebestamist.
Jõutõmbe jaoks pole mõtet päidlalukku soovitada, see ikka klassika rida.
Haarde jaoks rippumine, ketaste hoidmine, siis raskuse (kuuli, ketta) pealthaardes viskamine ja püüdmine käest kätte… jõutõmme ise ka – ei pane kohe trenni alguses rihmasid, vaid teed ilma, kuni suudad.
Undionu
MemberKas sellisel meditsiinilisel juhul ei tule kõne alla näiteks kasvuhormooni manustamine, mis kõhred kasvama paneks?
Undionu
MemberVaata, et katuseaknast Marss naise põlvedele ei paista, võtab jälle kõhre ära…
Undionu
MemberVaata http://www.heited.ee lehte, sealt saad kindlasti nõu. Üldiselt ei maksa neid susse netist tellida, kui pole täpselt jalas, siis jama. Osta saab Eestis ka, tõenäoliselt tuleb lihtsalt kokku leppida, kes nendega kaupleb ja kohale minna proovima.
Undionu
Memberkas on mingi teenus, mis mulle külmkappi need marjas aastaringselt tooks, kust ma neis siis võtta saaks?
See on üks üsna ammu leiutatud asutus nimega pood! Erinevaid külmunud marju, mahlu ja smuutisid eesti tootjatelt on üsna laialt saada. Samas saan aru, näiteks mustikas kõlab ikka üsna labaselt võrreldes vemmaga!
Undionu
MemberKodumaised marjad on sama head kui mitte paremadki:
Täpselt minu mõte!
Kes oma raha peale vihased, võivad ju igasugu peeneid asu luristada, aga vanasti nimetati seda kadakluseks, kui omamaine ei kõlvanud.
Undionu
MemberOskab ehk keegi öelda kas jõutrenni võib teha kos aeroobsega?
Võib küll!
Undionu
MemberOma keharaskusega kükke tehes lase iga päev ja küll varsti ära harjub keha. Kui mingi toonus käes, saad hakata keerulisemaid asju tegema.
Undionu
Memberhttps://www.facebook.com/pages/HIIT-Eesti-Bodyrock-ZWOW-jm/219043254847631
Kodus treenimiseks.
mai 2, 2012 at 12:38 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #119326Undionu
MemberSuur koba jurakas vs. peaaegu sama suur sitakott! Pealtvaatajana oleks piletiraha tagasi küsinud.
Undionu
MemberMees on näitleja, kes saab selle eest miljoneid palka. Kui filmi jaoks vaja paksuks süüa, siis läheb mäkki, kui vaja põkk olla, siis tõstab rauda ja süstib steroide, sest ega produtsent ei oota aastaid mingi naturaali järele.
Undionu
MemberEnne trenni dünaamiline, pärast minimaalselt staatilist. Olen ka korralikult venitanud mõnikord, aga mingit vahet taastumises pole täheldanud.
Flexibility is a Reflection of Health, Not Stretching. – see on muidugi lollus, painduvust saab oluliselt parandada just venitades, aga sellisel juhul ka spetsiaalsed vajalikku asendit arendavad venitused.
Undionu
MemberTubli, ei loobi hantleid maha!
Undionu
MemberTegemist võib olla ükskõik millise võistlusega ning seal võib seda kolme ala ükskõik kuidas ka nimetada, meie lähtume ikka oma reeglitest ja põhikirjast.
Varustuseta võistluseid tuleb järjest juurde. 2 nädalat tagasi olid võistlused Paides (kooskõlastatud EJTL-ga), kuu aja pärast tuleb Orissaares (kooskõlastatud EJTL-ga). Saab küll asju kooskõlastada, kui tahetakse!
Kuna me seisame ka puhta spordi eest, siis teeme me Eesti tiitlivõistlustel kontrolle. Viimase 2 aasta keskimine hind on ühel proovil 470eur-i.
Paljuski sellepärast küsime me täna ka selliseid osavõtumakse nagu me küsime.
Noorte vähesuse ega huvi puuduse üle me ei kurda. Viimaste aastatega on noori harrastajaid stabiilselt juurde tulnud.
Kulturismis dopingu (keelatud aine ka jõutõstmises) tarvitamise eest võistluskeeldu kandev sportlane võistles teie kalendris oleval võistlusel ja kõik oli OK. Puhas sport tõesti?
Undionu
MemberPlätude vastu pole midagi, aga paljajalu on hoolimatus ja ülbus teiste suhtes – jalad higistavad (kellel vähem, kellel rohkem) ja mingi aja pärast on saali vaibad mustad ja haisvad.
-
AutorPostitused