Undionu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Undionu
MemberAudenteses mine parem kergejõustikuhalli, seal seinte ääres olemas kõik jõumasinad, saad joosta ja lisaks ka tõstepõrandad… pilet peaks ka olema odavam, kui fitnessi poolel.
jaanuar 5, 2013 at 12:58 p.l. in reply to: Ketogeenne dieet, ketoos, ketoosi saavutamine, ketoosiseisundi diagnoosimine #333797Undionu
MemberVäike vahekokkuvõte nagu lubatud sai.
Täna hommikul näitas kaal esimest korda kahekohalist numbrit – 99,7. Kuua ajaga on kadunud nõks üle 5 kg ja võiks olla isegi rohkem, aga pühade aeg tõmbas tempot maha. Ketost küll välja ei kukkunud kordagi, aga kui ikka suurt midagi ei tee ja korralikult sööd, siis energia jäävuse seadus kehtib ning kaal mühinal ei kuku.
Nuuskpiirituse haisu ei tekkinudki ja enesetunne on endiselt suurepärane. Kodus toite peitnud või ostmata jätnud pole, lapse jaoks on puuviljad alati olemas ja igasugu head mulle keelatud kraami veel, aga isud pole kordagi märkimisväärselt suureks kasvanud.
Trennist võin niipalju rääkida, et särtsu ega purakat ei ole absoluutselt, aga lihas iseenesest töötab. Dieedi alguse poole oli nii, et 10seid seeriaid tehes tõmbas kolmanda seeria lõpus lihase täiega “tühjaks” ja oligi kõik. Nüüd juba saab mahtu teha, kuigi liikumine on aeglane ja raske.
Undionu
MemberVaata Tommy Kono loenguid youtubes.
Selle kätega tirimise vastu aitab, kui küünarnukid välja keerata ja õlad ette. Samuti on õige see tähelepanek, et alt tulla aeglaselt (päris paljud tipptõstjad rebivad kastidelt rohkem, ehk kangi kiirus allpool põlvi ei anna midagi juurde, pigem lõhub tehnikat).
Undionu
MemberKui osta 50 EUR eest turult Eesti mustikaid, jõhvikaid, pohli, mustsõstraid, punaseid sõstraid, maasikaid, vaarikaid jne ja need sügavkülmutada, siis oleks kindlasti kuuks ajaks kausitäis igal hommikul laual…. aga mis see kõik Alaska eriti tigeda marja vastu saab. Teatud seltskonna hulgas oli kadaklus popp juba 150 a tagasi ja on ka nüüd!
Undionu
MemberKahe aastaga suurendatakse 45-aastaselt max raskust 110kg. Minu arust on ka see tavaline nähtus!
Mis selles nii erilist on?
Loomulikult ei ole see eriti reaalne, kui 15 aastane 60 kg kaaluv poiss hakkab saalis käima. Samas suuremat kasvu täismees, kel lihaskond välja arenenud – see 160 kg max pole küll mingi ulmeraskus ja ei eelda erilist massi juurdekasvu, pigem saavutatakse see tulemus närvisüsteemi arengu ja lihaskiudude parema üheaegse rakendumise tulemusel.
Undionu
MemberNo mida tädisid? Kas photoshop või reaalelu? või hoopis mehed,kes naisteks end lõiganud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sellelt pildilt fototöötlust üles ei leia, siis soovitan küll kiiremas korras silmaarstile aeg kinni panna.
detsember 20, 2012 at 1:26 p.l. in reply to: Ketogeenne dieet, ketoos, ketoosi saavutamine, ketoosiseisundi diagnoosimine #332822Undionu
MemberKas sysivesikute minimaliseerimine voi arajatmine halba kehahaisu pole pohjustanud? Ammoniaagilaadset higihaisu naiteks? Olen seda osade inimeste puhul tundnud ja minu jaoks taiesti talumatu, eriti veel kui jousaalis hiljem sama masinat/pinki kasutada.
Eile õhtul ja täna näitab ketostix 5-palli skaalal 4 taset ja haisu pole tulnud. Võibolla veel liiga lühikest aega ketoosis või siis ei tulegi mul.
detsember 19, 2012 at 12:37 p.l. in reply to: Ketogeenne dieet, ketoos, ketoosi saavutamine, ketoosiseisundi diagnoosimine #332767Undionu
MemberJagaks ka oma kogemust. Otsustasin pekist lahti saada ja valisin selleks keto dieedi. Alustasin 11. detsmbil, kaal näitas siis 105 kg ja rasvaprotsent hinnanguliselt 25.
Toitumisel gramme ei loe, üritan süüa mitmekesiselt – erinev liha, maks, kala, juust, munad, hapukoor. Õhtuti krõbistan metspähkleid. Lisaks toorsalt ja vähese süsivesikutesisaldusega aedviljad. Joon teed, koorega kohvi, päevas klaas piima/keefiri ja muidugi vett. Tühja kõhu tunnet pole, magusaisu pole, ahvatlusi tekitab ainult leib.
Täna hommikul näitas kaal 101,9, ehk esimese nädalaga läks 3 kg. Esimestel päevadel oli enesetunne kehvavõitu – nagu kerge pohmell, unekas ja silmad kipitasid. Tänaseks tunnen ennast suurepäraselt, energiat on. Jõusaali pole veel selles seisundis läinud, katkine käsi paraneb.
Järve keskuse apteegist sain ka testiribasid (igal pool neid pole) ja hetkel näitab 5 värvi skaalal 2-3 vahele ketokehade arvu. Nuuskpiirituse haisu pole (veel) tekkinud.
Tundub, et mulle selline variant sobib ja kindlasti kirjutan paari nädala pärast progressist ja tunnetest uuesti.
Undionu
MemberNoel Polanco – 170 cm, 69 kg, selline pisike märkamatu pamp. Fotol võib temast viikingisõdalase ka teha, aga tänaval ei pane sellist keegi tähele ja mingi meheideaal ta küll pole.
Undionu
MemberIlmselgelt pole need minu pärisvuntsid.
Lubatud on nii päris- kui ka veel mitte nii päris vuntsid.
Saan aru, et see puudutab sind isiklikult, mis arvatavasti mõjutabki su objektiivust, kuna näed siin midagi pahatahtlikku.
Ma ei näe siin midagi pahatahtlikku, lihtsalt asjaliku ja vajaliku algatuse kerge solkimine. Umbes nagu syntholi süstivad Guidod, kes trenni teha ei viitsi, aga tahaks ikka jämedate kätega uhkeldada.
Ma saan aru, et Kirbu pilt on nagu kerge reklaamplakat ja seda ei kritiseeri.
Undionu
MemberKas loevad ka ette kleebitud võltsvuntsidega pildid?
Endal vunts kasvab ja Movembri sõnum puudutab väga isiklikult, aga kui fitnessi lehel karnevali hinnatakse, siis kindlasti osa ei võta.
Undionu
MemberNo see saade on ikka hea tobe… mehed pidid lõuga tõmbama althaardes. Kerkis siis arv juba 6 lõuatõmbeni ja mehed raputasid pead vehkisid kätega, et naised rohkem ei panustaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lõpuks jäädi 8 lõuatõmbe juurde.. mul vajus karp lahti, sellised on siis mõned Eesti mehed.edit
Ei maksa nii kriitiline olla, Kui palju on neid naisi, kes koos mehega trenni lähevad ja seal siis korduste peale lõuga tõmbavad? Väga raske on endalgi ennustada, kui palju sa suudaks mingit asja teha, kui pole kunagi proovinud (ei pea siin ainult lõuatõmbamist silmas).
Paku näiteks: kui kiiresti jood ära liitri mahla (õlut), kui palju viskad oda, mitu korvpalli vabaviset saad sisse 20 katsest, kui kaugele sülitad kirsikivi, kui kaugele viskad spinninguga landi, põrgatada palli pea peal…. Paku ikka korralikud tulemused ja pane raha ka vahele?
PS! Kui siin atleetikvitnessi võistlustel tõmbavad mehed 20 lõuga, siis keskmisele pereisale on 8 kordust täiesti korralik tulemus.
november 8, 2012 at 12:30 p.l. in reply to: Kuidas suhtub teie elukaaslane/abikaasa teie jõusaali? #329339Undionu
MemberKui ajad kokku leppida, siis pigem soosivalt. Samas tekib endal kohati tõrge, sest päeval tööl, õhtul trenn ja ei näegi seda rõõmupalli, kes mängida ja sülle tahab.
Undionu
MemberKahjuks küll tihtipeale debiil-versioonid kasutusel.
Kui sulle crossfit ei meeldi, siis ära vähemalt tule asjalikku treeningmetoodikat mustama ja oma väiteid mingite suvaliste videotega “tõestama”.
Ma leidsin sellise video kulturistidest: suur mees ei suuda ilma rihmadeta kangi peos hoida, õõtsutab ennast edasi-tagasi. Kas sina treenid ka nii… õigesti?
-
AutorPostitused