Skip to main content

Undionu

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 346 through 360 (of 406 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Ületõmbed käsikuga #70876
    Undionu
    Member

tõmbad kopsud õhku täis ja lased alla, ülestõmbamise ajal hingad ühtlaselt välja. venitab rinnakorvi suuremaks.

in reply to: kõhulihased ja hüpe #70797
    Undionu
    Member
    in reply to: Juubeliõnnitlused Marek Kalmusele #70138
    Undionu
    Member

Palju õnne ka minu poolt!

in reply to: jube magu ees #67118
    Undionu
    Member

Ikka kaalu tuleb alandada ka, sest osaliselt läheb kõht punni ka sellepärast, et siseelundite vahele koguneb rasva.

in reply to: Paluks abi #67029
    Undionu
    Member

1.26

2.~ 10000

3.1

4.~ 2000-2500

5.midagi endale ei keela, aga põhiliselt ikka tervislikult.

in reply to: ujula ja jõusaal #65811
    Undionu
    Member

Keila Tervisekeskus on selline koht.

in reply to: Spordimehed jõusaalis #65667
    Undionu
    Member

Mul on olnud samalaadseid kogemusi ja ka tuttavate käest kuulnud.

in reply to: Kuidas SUUREKS saada? #64245
    Undionu
    Member

sellest võiks ka inimesed aru saada, et aeroobne ei ole ainult rasvapõletamiseks vaid eelkõige ikka südame treenimiseks!

in reply to: Train smart! #63750
    Undionu
    Member

hea näide on toodud- vend treenis ühte lihast 9 päeva jooksul 4 korda, see on ju ilmselge ületreening ja kui nüüd puhkust anda, siis loomulikult tulemused paranevad. selline meetod võiks ju sobida aeg-ajalt lihaste ?okeerimiseks, aga no mina ei usu, et lihast kord kahe nädala tagant treenides mingi kasva ja areng toimuks.

in reply to: Lihaste mõõtmine #63657
    Undionu
    Member

ma vaatan pärast igat trenni korra peeglisse ja näen pidevalt arengut, sellest täitsa piisab (pildistamist pole vajalikuks pidanud)

mõõdulindiga võib siis mässata, kui rätsepa juurde lähed!

in reply to: Lihaste mõõtmine #63644
    Undionu
    Member

kui see sulle nii oluline, siis lisaks mõõtmisele pildista ennast kohustuslikes poosides. samas kohas ja sama valgusega- niimoodi saad ka arengut hinnata!

in reply to: väljaasted ja selg #62946
    Undionu
    Member

aga proovige siis näiteks randmetoega kindaid või lihtsalt mingeid randmesidemeid.

in reply to: toidukava #62528
    Undionu
    Member

kui siit artiklitest otsid, siis peaks leidma ka mingi nö. näidistoitumiskava.

in reply to: haigused #62473
    Undionu
    Member

karastama pead ennast!

mina näiteks alustasin sellest, et ei kanna talvel salli ja kindaid ja väga soojalt ka riidesse ei pane (seda muidugi ainult sellisel juhul, kui ei pea väga pikalt väljas olema, metsa matkale ikka hilpudes ei lähe)- minu puhul aitab

in reply to: valutavad lihased #62096
    Undionu
    Member

ega need BP raskused ka enamikel meestel väga suureks ei saa minna. näiteks minul on abs. jõud kindlasti tunduvalt suurem, kui keskmisel naisel seal trennisaalis, aga sellega kaasneb ka suurem kere mida tuleb liigutada ja pikki seeriaid eriti suure raskusega ikka teha eii suuda. samuti on liigutuste amplituud pikem, mis tähendab ka suuremat energiakulu.

Viewing 15 posts - 346 through 360 (of 406 total)