Undionu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Undionu
Membertõmbad kopsud õhku täis ja lased alla, ülestõmbamise ajal hingad ühtlaselt välja. venitab rinnakorvi suuremaks.
Undionu
Memberhttp://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=3233
loe sealt hüppamise kohta.
Undionu
MemberPalju õnne ka minu poolt!
Undionu
MemberIkka kaalu tuleb alandada ka, sest osaliselt läheb kõht punni ka sellepärast, et siseelundite vahele koguneb rasva.
Undionu
Member1.26
2.~ 10000
3.1
4.~ 2000-2500
5.midagi endale ei keela, aga põhiliselt ikka tervislikult.
Undionu
MemberKeila Tervisekeskus on selline koht.
Undionu
MemberMul on olnud samalaadseid kogemusi ja ka tuttavate käest kuulnud.
Undionu
Membersellest võiks ka inimesed aru saada, et aeroobne ei ole ainult rasvapõletamiseks vaid eelkõige ikka südame treenimiseks!
Undionu
Memberhea näide on toodud- vend treenis ühte lihast 9 päeva jooksul 4 korda, see on ju ilmselge ületreening ja kui nüüd puhkust anda, siis loomulikult tulemused paranevad. selline meetod võiks ju sobida aeg-ajalt lihaste ?okeerimiseks, aga no mina ei usu, et lihast kord kahe nädala tagant treenides mingi kasva ja areng toimuks.
Undionu
Memberma vaatan pärast igat trenni korra peeglisse ja näen pidevalt arengut, sellest täitsa piisab (pildistamist pole vajalikuks pidanud)
mõõdulindiga võib siis mässata, kui rätsepa juurde lähed!
Undionu
Memberkui see sulle nii oluline, siis lisaks mõõtmisele pildista ennast kohustuslikes poosides. samas kohas ja sama valgusega- niimoodi saad ka arengut hinnata!
Undionu
Memberaga proovige siis näiteks randmetoega kindaid või lihtsalt mingeid randmesidemeid.
Undionu
Memberkui siit artiklitest otsid, siis peaks leidma ka mingi nö. näidistoitumiskava.
Undionu
Memberkarastama pead ennast!
mina näiteks alustasin sellest, et ei kanna talvel salli ja kindaid ja väga soojalt ka riidesse ei pane (seda muidugi ainult sellisel juhul, kui ei pea väga pikalt väljas olema, metsa matkale ikka hilpudes ei lähe)- minu puhul aitab
Undionu
Memberega need BP raskused ka enamikel meestel väga suureks ei saa minna. näiteks minul on abs. jõud kindlasti tunduvalt suurem, kui keskmisel naisel seal trennisaalis, aga sellega kaasneb ka suurem kere mida tuleb liigutada ja pikki seeriaid eriti suure raskusega ikka teha eii suuda. samuti on liigutuste amplituud pikem, mis tähendab ka suuremat energiakulu.
-
AutorPostitused