Undionu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Undionu
Memberisiklikust kogemusest saan väita, et selline turja/kaela pinge ja valu peakeeramisel tekib, kui mõni selgroolüli on paigast ära. mul on kiropraktik/kondiväänaja aidanud.
Undionu
Memberväga normaalne asi minu arvates, muidu oleks nii, et juulis juba kell 10 õhtul hämar ja päike tõuseb hommikul kell 6. mis ta seda unere?iimi ikka nii väga rikub, palju selliseid on, kes kellajärgi elavad?
Undionu
Memberoleneb, kus saalis sa oled, näiteks keila tervisekeskuse jõusaalis on kohe eraldi masin tagumiku treenimiseks. ja selline harjutus peaks mõjuma, et oled käpuli maas ja siis kordamööda sirutad jalga tahapoole välja, pahkluu külge võid veel mingi raskuse siduda.
Undionu
Memberploki ristivedu ette mõjutab rinnalihase sisemist osa hästi ja see kitsa haardega surumine samuti, väsita rinnalihas enne ära, küll siis tunned ka, kuidas mõjub.
Undionu
Membermehed, kes kükivad 400 kg ja suruvad rinnalt 300 ei ole tugevad?
osade kulturistide vabakavad on üsnagi keerulised ja suurt osavust ning paenduvustnõudvad…
sumomat? ei ole maraton…
“mis kasu on steroididega pumbatud biitsepsist kui süda seda ära toita ei suuda
ja ära toita ei suuda seepärast, et keha toidetakse kunstlikult ” ?????
kas sa ise saad aru, kui lolli juttu sa siin kirjutad?
Undionu
Memberüldiselt mõjub hästi,
aga trennipäeval võta leili vähem, kui tavaliselt oled harjunud… süda on juba saanud trennis oma koormuse ja ei maksa seda meie kõige tähtsamat lihast üleliia piinata.
Undionu
Memberjõgi ei jäätu sellepärast nii kiiresti, et voolates alumised ja ülemised veekihid segunevad pidevalt ehk siis altpoolt tuleb soojemat vett üles… sellepärast hakkab jõgi ka äärtest enne jäätuma- keskel on vool kiirem ja segunemine intensiivsem kui servas.
Undionu
Membermina loobusin mütsi, salli ja kinnaste kandmisest, tuulise ilmaga panen ainult jopekapuutsi pähe- viimasel kahel talvel pole nohu, köha ega muid “suguhaigusi” olnud. loomulikult ei tee ma nii siis, kui väljas -20C või mõni pikem matk ees.
ja “talisuplejatele” tahaks seda öelda, et üks tuttav sai kunagi külmas vees ujumisest meningiidi (päris kole haigus) ja teine astma (vähemalt lõi välja pärast jäätükkide vahel solberdamist)…
Undionu
Memberkätekõverdused on selline harjutus, et kui seda spetsiaalselt treenida, on võimalik saavutada tase, kus tulemust ei määra korduste arv vaid aeg- nagu kõndimisel, sa ei loe mitte samme vaid aega (jõuad näiteks järjest jalutada 10 tundi)
kunagi käis kahvli saates mees, kes selliseid kätekõverduste kestvusrekordeid tegi.
Undionu
MemberKesk-Eestis on suvel Viljandis selline tore üritus nagu Folk, kindlasti läheb sinna ka siinse foorumi rahvast ja miks mitte kokku saada. Kui tahtjaid just sadu pole, siis minu aeda saab telgi ka panna..
aga see na kauge tulevik
Undionu
MemberTundub, et Tartus on inimesed aktiivsemad… Piknikuidee igati tore, aga ise eelistaks Tallinna.
Undionu
Memberküsimus on hüpoteetiline, ei maksa arutada teemal kes kui hästi tehnikat valdab või palju asjaga tegelenud on.
päris huvitav võiks olla, kui 140 kg kalluv Coleman nügiks mõnd sama rasket sumokat…
aga sulle Mr.Y: loe rohkem raamatuid, ole uudistega kursis jne. siis saad ka maailma asjadest paremini aru ja ei arva enam, et sumokad kaaluvad 300-400 kg
Undionu
Memberkui sobiv aeg, siis ikka tuleks
Undionu
MemberSeparatsiooni jaoks peaks ju tegema rohkem isoleerivaid harjutusi ja lihast võimalikult erinevate harjutustega ja erineva nurga all koormama (loomulikult mitte ühes trennis), aga BodyPumpis tehaks baasharjutusi- seega mina soovitaks küll saalis käia.
Undionu
Membersee jäme raske kont mingi müüt nüüd küll pole. inimeste luud on nii erineva jämeduse kui ka tihedusega, võrrelge kasvõi randmete jämedust. treenides areneb luustik samamoodi tugevamaks nagu lihaskondki.
AutorPostitused