Undionu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Undionu
MemberJutt lokaalsest rasvapõletusest on muidugi suur jama, aga treenigutesse vahelduse toomiseks võib see riistapuu täitsa põnev olla.
Undionu
Memberma olen käinud kunagi verd andmas nii tunnike pärast trenni… midagi keema küll ei löönud ja enesetunne oli ka normaalne. kui tahad head teha ja muul ajal verd andma minna ei saa, siis käi ikka ära.
Undionu
MemberKui neid kiiresti veepinnale tõsta, siis väga võimalik. Kui piisavalt aeglaselt, siis ei tohiks midagi juhtuda minu arvates. Sukeldujad ei tohi näiteks suurelt sügavuselt veepinnale liiga kiiresti tõusta, sest kiire rõhu muutus on kindel surm.sukeldujad ei tohi siis sügavast kiirestiüles tulla, kui nad hingavad seal tavalist õhku. õhus sisalduv lämmastik hakkab alates mingist rõhust inimese veres lahustuma ja kui nüüd kiiresti üles tulla, ei jõua me seda lämmastikku läbi kopsude verest välja filtreerida vaid verre tekivad gaasimullid- veri “läheb keema”. kui sukeldumisel kasutada hingamiseks erisegusid (n. heelium-hapnik), siis seda ülestulemise probleemi ei esine.
süvamere kalad “lendavad õhku” küll, kui nad pinnale vedada, sest nende rakusisene rõhk on sama suur, kui veerõhk seal sügaval. efekt on sama, mis juhtuks inimesega, kui ta vaakumisse panna…
elu kohta universumis ei arva ma midagi, sest pole ühegi UFO-ga kohtunud ja veenvaid tõendeid nende olamsolu kohta ka pole. sel teemal spekuleerimine on üks ajaraisk.
Undionu
Memberraskusi ära küll suureks aja, lõhud põlved ja selja ära hüpetega. pigem on nii, et kui hüppevõime paraneb, siis seeria jääb sama pikaks, aga lihase väsitad ikka ära, sest hüppad ju kõrgemale
Undionu
MemberJa ärge süüdistage rahvast selle rahva valitsuse pattudes. Rahvas ei ole milleski süüdi – see on vaid hall mass ja kahuriliha, millega saab valitsus vabalt manipuleerida.
Mina ei vihja ühelegi rahvusele, ainult keelele ja mõtteviisile. Igaüks neist inimestest teeb ise oma valiku, kuidas ta meie riiki ja rahvasse suhtub ja meid austab! Ma tunnen ka paljusid inimesi, kellele vene keel emakeeleks, aga kes austavad Eesti Vabariiki ja on ka riigikeele kenasti selgeks õppinud. Pronkssõduri juures kisav saast tuleks siit minema ajada!
Manipuleerimisest niipalju, et see ei vabanda indiviidi, kui ta on liiga loll, et aru saada, kui temaga manipuleeritakse.
Undionu
MemberEnamik Eestis elavatest vene keele kõnelejatest on TIBLAD, oma nn. kodumaast ilma jäänud NSVL kodanikud… sellised parasiidid tuleks samamoodi rongidega Siberisse saata nagu nad meie rahvaga tegid… koos oma kujuga!!!
Undionu
Memberpoole aastaga 10 kg juurde võtta pole ju mingi probleem ja kui ainult ülakehale trennis rõhku panna võib käsi ka 5 cm jämedamaks minna. samas ei julge väita, et see kõik oleks kvaliteetne lihas.
Undionu
MemberMina näiteks kasvasin oma pikkuse 16. eluaastaks täis. Isa 184, ema 160, ise 188. Üldiselt peakski pikkus iga järgmise põlvkonnaga natuke suurenema. Vast jõuad ikka oma isale järgi
Undionu
MemberPisikesed jah, aga mina küll mõne sellisega ühte ringi ei tahaks sattuda…
Undionu
MemberKalmus
Undionu
MemberArtiklis toodud toitumisnõuanded ja soovitus treenida vabade raskustega on minu arvates väga õiged, aga- kas ei jää meie süda nõrgaks, kui aeroobne trenn ära jätta? Mina väntan ratast eesmärgiga oma südant tugevdada, mitte aga rasvapõletamise pärast.
Undionu
MemberIlusad rinnalihased ei paranda korvpallimängu, tugevad rinnalihased parandavad.Lombi tagant näiteks- Bryant(tagamängija) surub 150kg, Ben Wallace(tsenter) 200kg
Niisama ilu pärast nad vist ei tee!!!
Need mehed on üle kere sitaks tugevad ja ma olen täiesti kindel, et sellised tulemused on saavutatud üldise füüsilise ettevalmistuse käigus, spetsiaalselt rinnaltsurumist treenimata. Korvpalluri jaoks on hoopis tähtsamad selja-, jala- ja õlalihased.
Looduse poolt kergekaaluline mees peaks keskenduma kiiruse ja jõuvastupidavuse arandamisele (bodypump või saalis kergemad raskused ja pikemad seeriad). Korvpallis on tagamängijal hoopis efektiivsem vastane üle joosta, kui see, et jõuad temast rohkem suruda.
Undionu
MemberKui sa tahad jõusaalitrenniga parandada oma korvapallisooritusi siis soovitaks hoopis minna bodypumpi (oma kogemused, mängutulemused paranesid märgatavalt). Või teha jõusaalis selliseid üldfüüsist parandavaid harjutusi nagu: kükk, jõutõmme, military press(eriti kasulik)… ilusad rinnalihased ei paranda sinu korvpallimängu mitte karvavõrdki!
Undionu
Memberminu lemmik pildil on nr. 162, aga üldiselt on kõik kolm väga ilusad!
Undionu
Member1. Teie fitness.ee kasutaja? Undionu
2. Kui vanalt ja miks hakkasite jõusaalis käima? vahelduva eduga alates 20 eluaastast
3. Teie pikkus ja hetke kaal? 188, 92
4. Kes on Teile olnud eeskujuks? Arnie
5. Teie jõunäitajad? teen trenni hea enesetunde ja välimus pärast, jõunäitajaid taga ei aja.
6. Kas kasutate mingei lisandeid? proteiini
7. Teie meeldejäävaim kogemus seoses jõusaaliga? ilusad ja heas vormis naised saalis
8. Teie suurim saavutus jõusaaliga seotud spordi vallas? mõnest sõbrast olen tugevam
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>9. Kas kavatsete ka edaspidi jõusaali külastada? kindlasti
AutorPostitused