Undionu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Undionu
MemberKuidas te suhtuksite maratonijooksjasse, kes end näiteks pool distantsi laseks autoga sõidutada ja siis seletaks, et olen aastaid treeninud, enam kiiremaks ei lähe, aga võita tahaks ikkagi?
Undionu
MemberMul ka see normaalsest kõrgem, uuringud tehtud ja maks/sapp korras. Arst ütles niipalju, et osadel inimestel see ongi nii ja ei maksa põdeda – soovitas ainult alkoholiga piiri pidada.
Undionu
MemberVäga kenasti proportsioonis jalad. Keskmisest naisest paremini paistab lihas välja, aga selle vastu aitaks vist ainult suurem naha alune rasvakiht.
Undionu
MemberMa pole veel kunagi näinud ÜHTEGI naist, kellel oleks LIIGA JURAKAS säär! Ärge mõelge üle. Naistel on kombeks halada absoluutselt kõige pärast, mis puudutab nende endi keha- küll sealt ripub, küll sealt liiga suur või väike. Nautige elu, tundke rõõmu trennidest ja heast söögist, leidke just see, mis teile sobib- ka riietuse osas. Pole olemas ideaalset keha, seda taotleda oleks absurdne. Kui vorm on sportlik ja ülekaalu pole, nagu mainitud, siis võiks kurtmise asemel hoopis õnnelik olla. Kui vorm pole proportsionaalne, siis tuleb vastavalt vajadusele lihtsalt alakeha koormust vähendada, tõstes ülakeha koormust. Bodypump, jooks- mis te arvate, kuhu mõjub rohkem? Tehke omad järeldused ise.Või on see kurtmine taotluslik (see pole ometigi esimene kord, kus naisterahvas kurdab, et tal on hiigellihased- hakka või arvama, et foorum on naiskulturiste täis ja ma olen ainuke andetu idioot, kes hoolimata karmile trennile ja dieedile ikka nii pisike on), oodates hoopiski heakskiitu ja meestepoolset koorilaulu, kui seksikas lihastes jalg tegelikult on?
Mina pole näiteks kunagi näinud ÜHTEGI üle 200 kg kaaluvat inimest – kas see tähendab automaatselt, et neid pole olemas?
Küll oli kunagi üks kooliõde, kes muidu igati sale, sporti ka ei teinud, aga geneetiliselt oli talle antud sellised säärelihased, et ka meeskulturistid läheks “kadedusest roheliseks”. Ise ta kahjuks väga õnnelik nende üle polnud.
Ei tasu olla nii oma väikeses maailmas kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Undionu
MemberMa täitsa usun, et suhteliselt kiire lihaskasvu piir võib ette tulla nii kolme aastaga, aga seda ainult juhul, kui treening, taastumine ja toitumine on kogu aja ideaalilähedaselt korraldatud. Kui asja “poole teraga” teha, siis areng aeglasem ja toimub ka pikemaajaliselt.
Kui peaks loto peavõidu saama, siis oleks nõus seda 3 a eksperimenti proovima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Undionu
MemberÕigem oleks siis öelda, et pokkerimängija treenib vabal ajal jõusaalis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Turniirid on pikad ja kurnavad, hea füüsiline vorm ei tule kindlasti kahjuks.
Undionu
MemberKätekõverdused pole ainult käte jõud. Kui suurel mehel alaselg nõrk, siis pingi peal suudab kangi suruda, aga oma kere sirge hoida ja kätekõverdusi teha võib talle tõesti väga raske olla.
Undionu
MemberÄkki lubati kohtumist suure juhi ja õpetaja, sambomeister Putiniga… ja saladusi, kuidas saada samasugune torso, mille poole kõik venemaa peded õhkavad?
Undionu
Memberuisutamise õpetamise koolkondi on sisuliselt kaks 1) need, kes pooldavad õppimist platsil ringe tehes (kunstlik) 2) need, kes lähevad kohe laia ilma peale sõitma (realistlik).nende vahe on selles, et see, kes platsil õpib ei pruugi omandada neid teadmisi, mis tulevad kohe sõitma õppides tänavatel (etteplaneerimine, inimeste liikumistrajektooride tajumine, liikluskorraldusest arusaamine, erinevate teede tunnetamine ning pidurdusvõimekus erinevates olukordades).
ise pooldan õpetamisvarianti nr 2.
analoogiana võiks tuua olukorra, kus poisse õpetatakse a la skautideks (metsas käbide korjamine ja käbisõda) ning pärast väljaõpet saadetakse Iraaki. sama on ka uisutamisel, šokk võib olla üpris suur.
Ehk siis sa pooldad, et saadame poisid Iraaki ilma igasuguse väljaõppeta? Platsil võik ikka pidurdamise selgeks õppida, sest kohe tänavale minnes sa ei oska nagunii hoobilt situatsioone ette näha ja kui siis pidurdada ka ei oska ongi jama majas. (autojuhilube tehes peab ka rooli keeramine ja pedaalid selged olema, enne kui tänavale lähed)
Undionu
MemberSõidan sealkandis nii uiskudega, kui ka keeran autoga ühest teeotsast. Ise lasen alati uisutajad-ratturid läbi ja olen kohanud ka ainult viisakaid autojuhte… ilmselt kohaliku on seal harjunud, et tuleb roolis arvestav olla, jamaks võib minna siis, kui mõni võõras sõidab.
Aga minu arvates on ka see suur probleem, et enamik uisutajaid ei oska pidurdada ja ei tee ka midagi, et see selgeks saada… laskumise all mõtled sa ilmselt seda jõnksu Mummi trahteri juures- usu mind, see pole laskumine ja kiirused ei ose seal siledal maal kusagil suured. Kui pidurdamine selge, siis 30-40 km/h saab hoo päris kähku seisma ja kiiremini sa seal teel küll ei liigu. PIDURDAMINE MASSIDESSE!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Undionu
MemberTere, hiljuti oli siin väga kuum teema jõusaali toladest ning üheks võin ma ennast ka lugeda. nimelt ei suuda ma enast iga nädal sundida jalatrenni tegema. lihtsalt motivatsioon selleks pingutuseks on tõenäoliselt liiga väike, et teha pks korralik jalapäev, mille järel tahaksid isegi trennijärgse valgusheigi joomise peale oksele hakata, kuna oled sedavõrd kutu. Igatahes üx päev natuke peegli ees eputades avastasin, et olen proportsioonist väljas. plakeha on nagu enam vähem, aga jalad va väiksevitu, kuigi vastavalt kalkulaatorile http://www.bblex.de/en/calc/prop.php tundub reie ümbermõõt OK olema. Ehk siis küsimuse juurde, peale peeglist kleenukeste jalgade nägemist kujutan endale ette pilti jobust, kellel pole jalgu ollagi ning see motiveerib ennast jalapäeval “tapma”. Millega motiveerite aga ennast teie?Lase endast mõni pilt teha… peeglist vaadates näed oma jalgu ülevalt alla ja nö. kaugenevas perspektiivis, mistõttu nad tunduvadki väiksemad.
Undionu
MemberKui mulle teie juures miski ei meeldi, siis panen jalaga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …ja ma panen h2sti!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sinu arvates siis ei tohi ennast ründava koera vastu kaitsta???
Mind pole õnneks kunagi ükski koer rünnanud, pargis lahtiselt jooksvaid on ette sattunud, aga tavaliselt nad eriti huvitatud pole, kui rahulikult seisma jääda. Aga kui koera hambad peaks juba minu ihu puudutama, siis ründan teda kõigi oma vahenditega vastu ja kui läheduses juhtub olema vastutustundetu omanik, siis tema saab ka oma osa!
Undionu
MemberKas siin peaks nüüd nagu kiitlema, et kes rohkem toidule kulutab? Selline mulje jäi küll, kui teemaalgataja võrdles ennast ja nelja lapsega sõpra.
Aga üldiselt kulub toidule ca. 2500 eek kuus, kui euribor ja küttehinnad veel kerkivad, siis peab vist varsti piirama hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Undionu
MemberBench Press 1.5xBody Weight- pigem surun 1,0 kehamassi
Run 1.5 Miles in <10 Minutes - vabalt
Dunk a Basketball – tennisepalliga panen… nooremana suutsin ka võrkpalliga
Leg Press 2.25xBody Weight – kui mõeldakse jalapressi masinat, siis selle raskusega teeks vast 20 kordust
Swim 700 Yards in <12 Minutes - selle maa ujun vabalt, aga ilmselt mitte nii kiiresti
Do 40 Pushups – jah
Waist-Hip Ratio of less than 0.8 – 0,81
Run 300 Yards in <1 Minute - staadioniringi jookseks sinna minuti kanti
Sit-and-Reach 2 Inches past Toes – see pole kunagi mu tugev külg olnud.
Suht tobedad nõuded.
Undionu
MemberOlen tähele pannud, et väga paljud tulevad BP trenni otse riietusruumist… aga see esimene lugu pole ju piisav, et liigesed soojaks saada. Endal pole ka põlved just kõige paremas korras ja alati väntan enne 10 min ratast või sõidan ergomeetriga ja probleeme pole.
-
AutorPostitused