Undionu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 17, 2011 at 10:45 e.l. in reply to: Kas eestlased on kiuslikumad, kui teised rahvused? #297936
Undionu
MemberMinu, kui eestlase jaoks, on minu rahvas kõige parema ja sobivama iseloomuga, välja arvatud seltskond alaväärsust põdevaid tegelasi, kes meid kogu aeg teistega võrdlevad ja vigu leiavad!
Undionu
MemberMa eelmine esmaspäev olin juures, kui üks poiss tuli. Oleksid võinud täna saalis küsida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Undionu
MemberAnaloogia ei ole Sul asjakohane. Proovi 2 sammu tagasi astuda, ehk hakkab kergem. Ilkuda pole mõtet – vale koht.Ja sina oled kes, et ma pean kuhugi astuma?
Ego ei luba tunnistada, et lolli nõu annad? Kas jalgratturid teevad ka trenni II Maailmasõjast pärit ratastega, suusatajad puusuuskadega jne?
Undionu
MemberJuhtusin lugema 2 nädalat tagasi elu24s pikka artiklit, kus algajatele ei soovitata madalaid saapaid ja et paljud algajad on tagasi viinud madalad saapad. Kui ülemine äära hüppeliigesest allpool asub, siis see kõlab ebamugavalt… Oskan sõita, nii et algaja ei ole ja sõidaksin lõbu ning kardio pärast. Kas ikkagi soovitad madalaid uiske?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Praegu arvan küll, et poolkõrged uisud oleksid kindlam variant.Soovitan ikka madalat uisku! Heale sõbrale, kellega aastaid koos hokit mänginud, sai koos valitud madal uisk ja tema sõitis nendega kohe väga hästi, nagu ma ütlesin, on oluline sõiduoskus – rull ja jää pole nii erinevad.
Kvaliteetsetel uskudel pole enam laagritel olulist vahet.
Madal ja kõva saabas, eriti kui ta on jala järgi kuumvormitud, on oluliselt mugavam, kui ükskõik milline pehme fitnessuisk – eriti tuleb see välja pikal sõidul.
Eriti loll soovitus on trenni jaoks pakkuda kehva uisku – soovitad Loskutovil ka kirsadega joosta, et vähema distantsiga ära väsiks?
Ma arvan, et mine Tallinnas AT Spordi poodi ja räägi personaliga, seal töötab näiteks Eesti parim naissõitja. Bonti müüb Kert Keskpaik, üks Eesti parimaid meessõitjaid.
PS! Mina õppisin uisutama ja hokit mängima 1993 aastal, madalate nahast saabastega uiskudega, sest paremaid siis polnud. Rullidega sõidan alates 2004 aastast ja kahetsen, et kohe ei soovitanud mul keegi madalaid saapaid (kahjuks polnud neid siis ka kusagil väga müügil).
Muide, mul seisavad ühed rollerblade speedmachine (kõrge fitnessuisu nö tippmudel) kapis, 45 nr. kui siiski madalaid osta ei taha, siis võid neid proovid ja hea hinna eest saada.
Undionu
MemberNö. head uisud, millega kiiremini veered — kas see, kui head need on, oleneb põhiliselt rataste diameetrist? Või mida harrastajana veel arvestada?//küsiks siis pigem, kuidas valida häid rulluiske?
Laagrid pole väga olulised, need tänapäeval kõigil uiskudel suht head… rattad võiks ikka 100 mm olla. Kui uisutada oskad (mina läksin hokimängu kogemuse pealt ja võttis harjumine ca. 5 km) ja plaan trenni teha, siis soovitaks igal juhul osta madala saapaga uisud – need on kergemad ja tõuge võimalik teha pikem/parem. Samuti on üldjuhul madala saapaga uisud kuumvormitava saapaga.
Undionu
MemberKui sõita oskad, siis osta ka head uisud, muidu käid kolm korda rajal ja kahetsed, et kiiremini ei veere!
Undionu
Memberkui oled tõsine sõidumees, siis vaata sellist lehte: http://www.bont.ee
AT Sport ka hea valik, seal väga pädevad müüjad.
Undionu
MemberTee kangiga kükke! Kui jõuad, siis trenni lõpus paar seeriat hantlitega biitsepsile, nii saad käed jämedaks.
aprill 3, 2011 at 8:08 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #295796Undionu
MemberÄrge tehke pilte sokkides, see näeb ikka eriti rõve välja.
Undionu
MemberVaata sellist lehte http://www.asics.eu/myasics.php
Paned oma hetkevormi, mitu korda trenni teha soovid ja mis eesmärk on ja genereerib jooksutrenniks kava valmis.
Undionu
MemberHoki jaoks otsi netist infot, kuidas treenivad sprinterid, sellele lisada ka harjutused randmete/käsivarte tugevdamiseks. Klassikalise tõstmise harjutused on üldiselt A ja O, sest sul on ju vaja saada kiireks ja plahvatuslikuks.
märts 21, 2011 at 7:30 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #293879Undionu
MemberPoint on selles, et kui suudetakse ehitada selline suur spordihoone kooli tarbeks, võiks juba eelarvesse ka normaalse inventari panna, kasvõi see väike ruum, selle sisutamine ei oleks väga kallis, sinna ei pea ju jooksuradasid muretsema, sest joosta ja aeroobset saab teha kõrvalasuval platsil. See on nagu mõttekoht, samas on paljude koolide saalid läinud ka väga heasse korda võrreldes nõuka ajaga.VMGs oli punase maja keldris vanasti täiesti korralik jõusaal, nendel piltidel paistab üks si.anikerdis kahjuks.
märts 17, 2011 at 7:40 p.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #293382Undionu
MemberKuna koormused viimasel ajal suurenenud ja põlved hakkasid valutama, siis ostsin ka Joint+. Kaks päeva tarvitamist ja juba valu oluliselt vähenenud, loodetavasti pole tegu minu peast tuleneva hetkelise platseeboefektiga.
Undionu
MemberSelles videos olevat painduvust tavainimene ei saavuta mingisuguse treeninguga, tegemist suures osas organismi eripäraga (geneetiline “haigus”, eriline luude kuju… põhjuseid võib mitmeid olla)
Undionu
MemberKui tahad max. jõudu arendada, siis tee selle 90% raskusega näiteks 3×2, pausid 5 min ja sellest piisab. Ei pea ennast ära väsitama.
-
AutorPostitused