unbreakabl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
unbreakabl
MemberNagu ma aru saan, siis just “maailma parimate” toidu lisade hulka seda Muscle Prod just liigitada ei saa. Nyyd siis kysimus, kui eesmärgiks on lihasmassi kasvatamina, siis millist toidulisa nii öelda trenniga käsikäes tarbida, saan aru et IME rohtu pole olemas, aga siiski mida soovitate???????
unbreakabl
Memberaga see päeva kogus on suht suur, et kas siis kogu ette antud kogus kasutada peale trenni, või võtta ka enne trenni ja peale trenni??
unbreakabl
Memberno ühesõnaga nagu ma aru saan siis ühist arvamust siit kyll ei saa, aga siiski infi juurde tuli nii et “lõpp hea kõik hea”
unbreakabl
Membernii et ühesõnaga siiski on kõik rahul kui järgmine päev lihased valutavad ja trenn on nii öelda asjaette läinud:)
unbreakabl
Memberno ma väga tänan selle õpetava teksti eest, aga mida siis teha et lihased trenni ajal piisavalt hapniku saaks?? Kuidas ma siis nagu hingama peaks, et nagu väga kiiresti või sügavalt. Ise ma nagu arvan et hingan päris intensiivselt, aga võib-olla siis ka mitte.
Ja härra: bohemianrhapsody, mis õpetlikku sa selle “
ehheee”-ga nagu edastada tahtsid??
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>unbreakabl
Memberhärra kas see oleks nyyd sinu jaoks müstika kui ma ütlen et teen rohkem kui kord nädalas trenni ja sellest olenemata tuleb ette päevi kui lihased valulised on. Jah seda piimahape värki olen isegi kuulnud ja ei hakka sellel teemal vaidlema. küsimus ka sulle: kas sa siis pole ise kunagi sellist asja kogenud???
unbreakabl
Memberei no seda trepist alla tulemise kogemust on mul-gi, ja jah ega ma öelnudgi et see valu nii väga ebameeldiv on, lihtsalt mõtlesin et kas see on normaalne nähtus. Puhkust…… ikke annan, peale seda on kõik jälle ok, ja kui ka trenni teen, ega siis kohe peale igat korda seda lihase valu mõnu ka pole, pigum siis kui nii öelda täiega ja max raskustega olen trenni teinud. Ja nagu ütles et tal süümekad kui valu pole, siis ma peaks vist küll rahul olema!
unbreakabl
MemberKasutan ka momendi seda n.ö massi lisajat, Muscle Pro-d, ja kui aus olla siis pausi nagu ei taha panna, powerit nagu oleks moment. Äkki oskate öelda ka kuidas seda Muscle Prod manustada, no ma mõtlen milliste aja intervallidega. Et kuidas mõju kõige intensiivsem oleks.
unbreakabl
MemberNo peale trenni on lihas nagu jah väsind ja valuline, aga ka järgmisel päeval, mitte et kohe valutaks aga kui seda lihast pingutada siis ka nagu tunned kerged (tõesti kerget) valu. Samas aga kui enne trenni ennast korralikult soojaks teha siis on jälle OK.
unbreakabl
Membertre taas. jätsin ennist aadress panemata:
Ette tänades!
unbreakabl
Membertere . kle äkki saadad mulle-gi selle rinnalt surumise arendamise plaani. Oleks tänulik.
-
AutorPostitused