unbreakabl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 30, 2005 at 8:40 e.l. in reply to: Milline näeb välja Kickbacks harjutus triitsepsile #63291
unbreakabl
MemberKusjuures arvasin toda, aga nuh nagu ytlesin, siis ei osanud pilti ja nime kokku panna.
Nyyd veel Crunches jäänud.
Tänud:)
unbreakabl
MemberPäris täpset vastust on interneti teel võimatu anda.Seljavalu on tingitud enamasti pikaajalistest häiretest,milleks võib olla halb rüht, selja-ja kõhulihaste nõrkus,osteoporoos,neerupõletikud,reumatoidartriit.
Seljavalu esile kutsuvateks teguriteks on ebaõige raskuste tõstmine ja ülemäärane või harjumatu kehaline koormus.
Autos tuleb reguleerida istme ja seljatoe vaheline nurk võimalikult mugavaks,vajadusel kasutada spets. tuge või asetada nimmepiirkonda padjake.
Kontoris tuleks jälgida samuti isteasendit ja iga 30 min järel püsti tõusta ja veidi liikuda,et vähendada lihastes tekkinud pingeid.
Magada tuleks võimalikult kõval madratsil.Selili magades tuleb asetada põlvede ja nimmepiirkonna alla madal padi.Kõhuli magades tuleb asetada padi kõhu ja jalgade alla.
Trennis tuleb teha piisavalt soojendusharjutusi,kuna need parandavad lihaste,kõõluste ja ligamentide varustust vere ja hapnikuga,andes neile suurema elastsuse.Samuti tuleb teha painduvus- ja venitusharjutusi.
Tänan väga, eks katsun nendele nüanssidele rohkem tähelepanu pöörata.
kuigi jah, pole mingi kodus istuja tüüp kunagi olnud, miks just nüüd see ülepinge niimoodi välja lõi. Aga jah eks kindalsti võib olla ületreening.
Trennis olen alati korrlikult sooja teinud, aga näe siiski….
Nüüd viimasle ajal katsun jah väiksemate raskustega selga teha, et mitte hullemaks ei läheks, samas kui trenni teen, siis pole valust lõhnagi.
Aga igas tahes tänan õpetuste eest ja katsun neid ka järgida
unbreakabl
Memberei käi küll otseselt sama teema pihta, aga probleem sarnane. nimelt siis alaselg juba 3-4 kuud probleeme valmistab. Lugesin siin ka sarnaseid teemasid, aga ei saanud nagu päris täpset vastust.
Käisin ka juba arsti juures ära ja kirjutas mulle mingi antipiootikumid, aga mainis ka et neid peaks ägedama valu puhul võtma. Kuna valu moment siis nii äge pole, ei tahaks neid niisama võta. Rohuks oli Diclomani 100 mg. Või peaks we?
Probleem võis ka saalist alguse saada, aga nagu ei mäletagi, kuna on nagu ennemgi olnud, siis lootsin et tõmbab tagasi, nagu alati. Aga….
Treenin siis nii nagu enamus, selg, jalg, jne jne.
Mida peaks siis tegema, üritan siin ettevaatlikult ka seljale teha, aga siiski..
Milliseid harjutusi peaks eriti alaseljale tegema, et mite liiga teha?
Vahest valu polegi, siis jällegi aga on. Eriti annab tunda autorioolis olles. Samuti kuna kontori töö, siis ka siin kui mingi asendis istuda.
Asi pole küll veel väga hull, aga kardan just et läheb ja ei saa enam trenni üldse teha.
Mis siis soovitate?
unbreakabl
Membermul tegelikult just kysimus vastupidine, et kuidas võimalikult palju rinna alalihast treenida?? Et millised harjutused jne.
unbreakabl
Member1.Istu maha;2.Leia tasakaalupunkt,kus kere on kallutatud taha ja jalad on kõverdatuna ees maast veidi lahti;
3.Soorita kerepöörded kettaga käes ühe puusa juurest teise juurde,ketas liigub kerele lähedal;
4.Pea peab jääma paigale,liiguvad kere koos õlavöö ja kätega ning jalad,kusjuures viimased liiguvad pööretele vastassuunas;
5.Hinga rütmiliselt ja iga korduse juures;
6. 4×40-50,kui lugeda poolpöördeid või 4×20-25,kui lugeda täispöördeid;
7.Pausid seeriate vahel 30-60 sekundit,mitte rohkem!
heh, täitsa keerukas ülesanne, aga noh usun et saan hakkama.
Ja tänud kõigile kes selles teemas päris häid soovuitusi jagasid. Nyyd siis eesmärk ja teguviis silme ees.
tänud:D
unbreakabl
MemberTee kerepöördeid kettaga 10-15 kg jalad kõverdatuna maast veidi lahti 40-50 korda kummagile poole.Ei saa päris täpselt aru, kuidas see “jalad kõverdatuna maast lahti”, et kuidas see välja näeb. Või äkki saad üldse veidi seda asja lahti seletada?
unbreakabl
Memberaga nyyd kui räägiks kõhulihaste treeningust, siis on nagu suht raske ju raskuseid rakendad sellele piirkonnale. Ok ketas kyll kõtu peale aga on äkki veel midagi. Ja eriti just kuidas küljepeale kõigeparemini mõjuks.
unbreakabl
Membernii et suuremad (max) raskused ===lihaskasv!
unbreakabl
Membertegelikul mul teist laadi kys oli
??:”>aga tänan siiski
unbreakabl
Memberok nyyd ajasin jah vähe sassi. Punamütsike õigus. Tegelt mõtlesin et 5g päevas. Andestust segaduse tekitamise pärast. Ise tarvitangi just nimelt 5g päevas.
unbreakabl
Memberei no laadimina esimestel päevadel (5 esimest), hiljem siis kord päevas ja ~20g. Vähemalt mina olen nii aru saanud.
unbreakabl
Memberno kuna ma siin juba olen siis järelikult huvitab mind ikka sama nagu kõiki siin olijaid, “keha ja vaim”. No rauda nagu rebin, ja mures lihtsalt oma toitumise pärast, Ja mis syya tahan hästi, ???????
Kysimus oli et kuidas, kuna ütlesin et putru söön, ei ole ju veel teab mis hea toitumine. Nõu on vaja?
P.S.
unbreakabl
Memberselge ,katsun siis oma toitumist parandada.
tänud.
aga mida hommikuks siis näiteks ikkagi syya?
unbreakabl
Memberpoint selles et hommiku ja lõuna söögi vahel lihtsalt pole alati võimalik toituda,töö ei võimalda, et kysimus selles suhtes et kas selline pikk vahe on siis väga kahjulik.
Ja kysimus vitali30 et mida sina siis näiteks hommikuks sõõd?
unbreakabl
Memberkrt, ma ju nõu kysin, mitte ei otsi imerohtu!
AutorPostitused